- Konu Sahibi meliscerendmt
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalık dendi o saniyeden itibaren herşeye dikkat eden ben sırf onun için kahvaltı vesütten nefret ettiğim halde direk kafama diken doktor 2 hafta sonra gün verdiğinde kalp atışını dinlicektim onun heyecanıyla günlerde geçmedi zaten kontrolden bir gün önce sınavım vardı (aöf) sınava gidene kadarherşey normaldi sınavdan önce lavaboya giripde hafif de olsa kan görünce elim ayağım boşaldı tabii isteristemez gözümdende yaşlarrr....sınava zorda olsa girdim ama duramadım bıraktım ve çıktım o herşeyden daha önemli dedimmm zaman kaybetmenden en yakın özel hastaneye gittimm..pazar olduğu için acileee...bayaa bi kaldı fitil verdiler kanama durcakmı dieee tam durdu çıkıcan dediler yine geldiii doktor ultrasyona aldı kaç haftalık dedi yarın 7 olucak dedim eminmisin dediiii....öle dedi doktor dedim ama 5 hafta 6 günlük duruyor dediii.....bi ilaç verdi onu kullandım 1 gün bekle gel tekrar bakalım dediii...hala bir umut arıyorummm ısrarla diğer doktor gününümü bilemedi diyorum çünkü kaybetmeyi kabullenemiyorumm..nihayetinde bir gün bekleyim sabahın körü doktorun yanında alıyorum soluğu eşimleeee ...o da şaşırdı üzülsün mü beni mi avutsunnn o da olmuyodu nkim ne de boş geliyodu zatenn....doktorum benden ilk ultrasyonumu da istemişti..baktıki bebeğiminn gelişimi durmuşş kalp atışı yokk alıcaz dedi....:gitme::gitme: ben buna hazır değilim bunu düşünmemeiştim aslında düşündüm ama içimden onu vermek gelmiyordu yapamazdım derken bi saat dinlendirdiler ve sonra aldılarr..geçen gün kontrole giitimde gözüm doğum odasına takıldı kaldıı bebeğim orda kaldı dieee .....ama Allah bilirr veren de o alan daa