varlığında yokluğunda her birşeyin bana zarar..

Bir zaman sonra kötü şeyler siliniyor. Sana söylrdikleri değil de gözlerinin içine bakması geliyor aklına. O düşünceyi kafandan at. Ayrılma nedenlerinizi düşün. Düşündükçe soğursun zaten. Yeni arkadaşlıklar, uğraşlar bul. Geri dönmeyi düşünme...

Düşünmüyorum,onunda yoktur eminim. Sadece 8 ay var ortada. Onun için üzülüyorum..Emeklerim var,hayallerim var,sevinçlerim var,umutlarım var.Ve onların hepsini aldı elimden.

Merhabalar.. Buraya bana sürekli hakaret eden,sürekli kavga ettiğimiz ve değiştiğini düşündüğüm 8 aylık ilişkimle ilgili konu açmıştım.Bir çoğunuz bitmiş bu ilişki demiştiniz. Ben yinede çok sevdiğimden son bir şans vermiştim. Ama o 1 ayı öyle kötü kullandı ki..O kadar incitti ki beni. Dedim sorunları var ondan. Ama yok bu onunla ilgili değildi bu tamamen benimle ilgiliydi. Ve birkaç gün önce ayrıldık.Sürekli tartıştığım insanla yine tartışarak bitirdik.Ve ona uzun bir mesaj attım.Artık hayatımda yeni bir sayfa var.Ve ben artık gözüm arkada kalsın istemiyorum.Sana hakkımı helal,kırgınlığım çok affedemiyorum seni.Bundan sonra sakın dönme. Cevap felanda beklemiyorum içinden hakkım helal desen yeter bana yazdım.. Okudu mesajımı ve dediğim gibi cevap atmadı..
Mantıklı bir hamle yapmıştım.Olmaması gereken şeyler olmuş,düzelmez bir ilişkiydi.Kafam rahattı.Arkadaşlarımla çıktım dışarı hergün. Güldüm eğlendim.Aklıma gelmedi bile yada ben gelmemesi gerektiğini düşündüğümden sürekli zihnimi meşgul ettim.
Şimdi mi? Deli gibi özlüyorum.Seni asla bırakmam diyen insan bana neler yaptı. Çok kızgınım,düzelmez biliyorum.Ne o adım atar ne de ben.Ama deli gibi özlüyorum.Burnumda tütüyor. Ve en acısı da eminimki o oh be diyordur. Acısını bile yaşamıyordur ayrılığın.
Ben nasıl unutucam bunu? Nasıl geçecek zaman. :43:

bu zamana kadar hangi acın geçmedi ki söyler misin buda geçer ağla bağır cağır ne bileyim rahatla ışte böyle ama geri donme ihtimalini düşünme artık unutmak içinde sakin başkasıyla bir ilişkiye baslama genelde bu mantık var millette bende yaptım ve çok yanlış sevmiyorsun karşındaki aşk acisi çekiyor bu seferde onun gunahi ne allah yardımcın olsun

cicim birkaç şey söyleyeceğim. bunlardan ilki bir arkadaşın da yazdığı gibi... hangi acı unutulmadı ki.

bir sene sonra bugüne gidelim şimdi mesela. hala bu acıyı çekiyor olacak mısın sence? bence olmayacaksın. aksine "iyi ki bitmiş" diyor olacaksın.

ikincisi de

senin de olayın biraz erkeklerinki gibi olmuş.

sen onu terk ettiğin için onun canını yakmıştır merak etme.
ama erkeklere biraz geç dank ediyor.
sana da geç dank etmiş.

muhtemelen o da özlüyordur seni. eli kulağında duyarsın bir yerlerden.
öyle "ben yokum rahat etti" diye düşünme. ben ne zaman böyle düşünsem aksi olduğunu gördüm.

Back
X