Zaman kapsülü lazım o halde sana :)
Varsa biraz alayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman kapsülü lazım o halde sana :)
Bir zaman sonra kötü şeyler siliniyor. Sana söylrdikleri değil de gözlerinin içine bakması geliyor aklına. O düşünceyi kafandan at. Ayrılma nedenlerinizi düşün. Düşündükçe soğursun zaten. Yeni arkadaşlıklar, uğraşlar bul. Geri dönmeyi düşünme...
Merhabalar.. Buraya bana sürekli hakaret eden,sürekli kavga ettiğimiz ve değiştiğini düşündüğüm 8 aylık ilişkimle ilgili konu açmıştım.Bir çoğunuz bitmiş bu ilişki demiştiniz. Ben yinede çok sevdiğimden son bir şans vermiştim. Ama o 1 ayı öyle kötü kullandı ki..O kadar incitti ki beni. Dedim sorunları var ondan. Ama yok bu onunla ilgili değildi bu tamamen benimle ilgiliydi. Ve birkaç gün önce ayrıldık.Sürekli tartıştığım insanla yine tartışarak bitirdik.Ve ona uzun bir mesaj attım.Artık hayatımda yeni bir sayfa var.Ve ben artık gözüm arkada kalsın istemiyorum.Sana hakkımı helal,kırgınlığım çok affedemiyorum seni.Bundan sonra sakın dönme. Cevap felanda beklemiyorum içinden hakkım helal desen yeter bana yazdım.. Okudu mesajımı ve dediğim gibi cevap atmadı..
Mantıklı bir hamle yapmıştım.Olmaması gereken şeyler olmuş,düzelmez bir ilişkiydi.Kafam rahattı.Arkadaşlarımla çıktım dışarı hergün. Güldüm eğlendim.Aklıma gelmedi bile yada ben gelmemesi gerektiğini düşündüğümden sürekli zihnimi meşgul ettim.
Şimdi mi? Deli gibi özlüyorum.Seni asla bırakmam diyen insan bana neler yaptı. Çok kızgınım,düzelmez biliyorum.Ne o adım atar ne de ben.Ama deli gibi özlüyorum.Burnumda tütüyor. Ve en acısı da eminimki o oh be diyordur. Acısını bile yaşamıyordur ayrılığın.
Ben nasıl unutucam bunu? Nasıl geçecek zaman.![]()