Varlığını anlayamadığım bir ilişki..

aysuakn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
8
32
38
İlk önce merhabalar:KK3:

Forumun sessiz takipçilerinden Aysu ben:)

İçimde patlamaya hazır bir bomba var paylaşmassam çıldıricimm :110:

4 aydır monoton süren bir ilişkim var. Her defasında ay onun orası, ay bunun burası diye diye yaşı 28 ettim.
Şimdi bana gelen kişiye fazlasıyla şans tanıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemiyorum kafam karman çorman. Sizden hoşlanan kişiyi az buçukta olsa size olan bakışlarından anlarsınız değilmi? Yok anacım bu adamdan hiçbirşey anlamıyorum ben:KK43: Sabır Aysu daha tanımadın çocuğu diye diyede 4 ayı geride bıraktık. Gel gör ki bu esnada adamakıllı hiçbir paylaşımda bulunmuşluğumuz yok. 2 ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı bana karşı fakat benimle gelecek planı kuruyor. Hiç ilgi göstermiyorsun dediğimde ise sevgilicilik oynamıyoruz ciddi bir ilişki içerisindeyiz diyor. Yapısından mıdır nedir hislerini pek belli edemiyor sanırım.
Çekingen biri olaraktan buda beni çok yoruyor ve kafamda deli sorular dönüp dönüp duruyor. Erkek dediğin sevdiğini hissettirir, güzel sözlerle kendine aşık eder falan filan hiçbirşey yok ortada sanki normal arkadaşmışız gibi. Ama bunları karşısına geçince detaylı bir şekilde belirtemiyorum heycanlanıyorum ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum :KK43: Bunları bile bile de neden hala bu ilişkiyi sürdürüyorum onuda bilemiyorum. Artık bende evlenmek istiyorum derdine mi düştüm yoksa hoşlanıyormuyum emin değilim :KK57: ve bu ilişkinin adını koyalım diyip duruyor. Yanlış karar vermekten korkuyorumm :KK61:

Biraz kafa şişirdim sanırım.. yardımlarınızı bekliyorum :KK43:

Son düzenleme:
sanırım sevmediğin biriyle bi yola girmek ya da ayrılmak üzere bi karar vermen gerekiyor. aynı durumdayız cevapları bekliyorum.

karşındaki net biri aslında ne güzel. adını koyalım diyor. sende ondan beklentilerini ve onun senden beklentilerini sor. eteğinizdeki taşları ortaya dökün ortaya ne çıkacak bir bakın. ayrıca sevgili-cilik oynamayın sevgili olun, nihayetinde ilerde evcilik oynamayacaksınız:KK52:

Merhaba,

Isık gormuyorsan ılk basta sonu da aynı gelecek. Kendıne yazık etme. 28 yasındasın ne var bunda daha cok gencsın. Gecıkıyorum derken yanlış tercıhler yapıp hayatını mahvetme sakın. Aşktan kımse ölmüyor, 4 aydır berbaersınız ve adını koymak için bu yeterlı bır zaman degıl. Sen istedıgın ilgiyi alamıyorsun henuz bu durumda beklentılerı ortaya koysanız ne olacak. Bazı seyler kendılıgınden oluşacakki sıra bunları konusmaya gelsin.

Back
X