- 14 Ekim 2009
- 677
- 157
- 123
Slm kızlar acilen yardımlarınıza ihtiyacım var okadar zor durumdayız kii..Anlatabileceğimiz kimse yok.. Bizimki varlık içinde yokluk çekmek..okadar çok üzülüyoruz ki..Şimdi benm ailem kızımızı evi olmayan bir adama vermeyiz diyip duruyolardı.Haklılar..nişanlımın ailesinin boş olarak 2 evi var.. biri 2 sokak arkalarındaki diğeri de esenler de..Esenlerde ki 60 m2,beşyüzevlerdeki 80m2 ama hemen hemen 6 milyarlık tadilat gerekicek bu önemli değil yapılcak,yaparda nişanlım ama tanışma faslında daha önceki ailevi problemlerinden dolayı kayınvalidem anneme ben gelinimi orda oturtmak istemiyorum demiş.. satmak istiyorlardı ama ee bilindiği üzere ev de öle kolaycacık satılmaz..bende istiyorum ki okdar masrafı yapıcaz bari kendimiz için yapalım,gönlümüzün istediği gibi döşeyelim..ee şimdi beşyüzlerdeki eve dünyaca masraf yapsak satılmazsa nişanlım biz otururuz dio annemler hayatta razı gelmezler,okadar masraf boşamı gitsin.. ailem ev alıncak diyor başka bişi demiyor,hele annem yakınına olsun diye tutturuyor..Düğün tarihimizde ev e bağlı..biz napıcazz..??benm içim m2 fln önemli değil huzur olsun yeter..Acaba ailem esenlerdeki boş sıfır daireye razı gelir mi?Nası derdimizi anlatıcaz?oturup konuşsak mı?okadar çaresiziz kii..Fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ediyorum..