• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlık içinde yokluk çekiyoruz

coolfire

Rabbim Hamdolsun..!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
677
157
123
Slm kızlar acilen yardımlarınıza ihtiyacım var okadar zor durumdayız kii..Anlatabileceğimiz kimse yok.. Bizimki varlık içinde yokluk çekmek..okadar çok üzülüyoruz ki..Şimdi benm ailem kızımızı evi olmayan bir adama vermeyiz diyip duruyolardı.Haklılar..nişanlımın ailesinin boş olarak 2 evi var.. biri 2 sokak arkalarındaki diğeri de esenler de..Esenlerde ki 60 m2,beşyüzevlerdeki 80m2 ama hemen hemen 6 milyarlık tadilat gerekicek bu önemli değil yapılcak,yaparda nişanlım ama tanışma faslında daha önceki ailevi problemlerinden dolayı kayınvalidem anneme ben gelinimi orda oturtmak istemiyorum demiş.. satmak istiyorlardı ama ee bilindiği üzere ev de öle kolaycacık satılmaz..bende istiyorum ki okdar masrafı yapıcaz bari kendimiz için yapalım,gönlümüzün istediği gibi döşeyelim..ee şimdi beşyüzlerdeki eve dünyaca masraf yapsak satılmazsa nişanlım biz otururuz dio annemler hayatta razı gelmezler,okadar masraf boşamı gitsin.. ailem ev alıncak diyor başka bişi demiyor,hele annem yakınına olsun diye tutturuyor..Düğün tarihimizde ev e bağlı..biz napıcazz..??benm içim m2 fln önemli değil huzur olsun yeter..Acaba ailem esenlerdeki boş sıfır daireye razı gelir mi?Nası derdimizi anlatıcaz?oturup konuşsak mı?okadar çaresiziz kii..Fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ediyorum..

bu ne ya...!
kızının huzurundan çok kızının yanında olmasını istiyor.
ve bu yüzden seni ve nişanlını geriyor.
bence annenle konuş ve anne benim için önce mutluluğum geliyor de.

hem annen seni yakınında neden istiyor?sonuçta nişanlını ve ailesini de zor durumda bırakıyor.

Yaa tabiki benmde mutluluğumu istiyor da..bazen anlayamıyorum ne yapmak istediklerini bu fazlasıyla üzüyor tabi bizi çünkü ne yapmamız gerektiğini kestiremiyoruz..Öyle iki arada bir deredee :14:

vallahaı okadar ıyı dusunmuskı annen bence hıc kızamada , bu kadar panıkte olma. Kesınlıkle eger durum varsa ev alınsın , ve annenın dedıgı gıbıde anne yakın olsun ben hak verıyorum.
Bızde ev aldık esımle hede nısanlıyken bende esımde ıkı tarafada yakın olmayalım dedık. ancak kendı aılesıne cok yakınız 10-15 dakıka falan . kendı annecıgımde 1,5 saat uzagım evet cok uzak degıl ama ulaşımı okadar zorkı. ve o kadar cok ıstıyorumkı kendı aıleme yakın olmayı. bence sende bu ıstekte olkı yerıne getırsınler.

adamların 2 evi var annesi hala ev istiyo :33:

annene kızmıyorum yakın olmasını istemiş hepmi erkek tarafı istiycek bunu..
sanki erkek annesine bölemi dio (yukarda demişler yorumda anne benm mutlulugum daha önemli felan die) katılmıyorum..erkek bunu sölemez ailesine madem öle sende deme cnmm.farkındaysan sitede yazılanlar hep kaynanam huzurumuzu bozuyo gibi şeyler vede kocaları hepten koyun gibi susmuş..
eger mümkünse annene yakın olsun bence..

Son düzenleme:
Bende eşit uzaklıkta olsun diye düşünenlerdendim..Ama bakalım ne olacak..Anlatığım gibi işte tabi yaşayan bilir..umarım bu problemi huzursuzluk çıkmadan çözeriz.

adamların 2 evi var annesi hala ev istiyo :33:

annene kızmıyorum yakın olmasını istemiş hepmi erkek tarafı istiycek bunu..
sanki erkek annesine bölemi dio (yukarda demişler yorumda anne benm mutlulugum daha önemli felan die) katılmıyorum..erkek bunu sölemez ailesine madem öle sende deme cnmm.farkındaysan sitede yazılanlar hep kaynanam huzurumuzu bozuyo gibi şeyler vede kocaları hepten koyun gibi susmuş..
eger mümkünse annene yakın olsun bence..

evet ya sozlun dese ya annesıne """onemlı olan benım mutlulugum annesıne yakından bı ev alıverın bana""" dıye. sen o zaman gor ıste o kaynanayı :47: :47:

Açıkcası nişanlımda uzak istiyor ama evin satılabilmesi için epey bi masraf yapılması gerekiyor sonra evin satılmasıda muamma.. Esenler e geçme fikrinde ne düşünüyorsunuz?Tepki mi toplarızz..

Ne demek ev alınacak. garip valla.
Almak zorundalar mı arkadaşım.
Annenizin böyle birşeyi diretmesi abesle iştigal.

Ayrıca madem orda oturmak istemiyorsunuz iki taraftanda uzak bir yerde ev tutun.

ailelerin bu tip şeylerde diretmeleri gerçekten çok üzücü.. çiftler flört döneminde balım gülüm geçinirken, nişanlılık döneminde aileler yüzünden çoğunlukla sorun yaşıyorlar.. annenizin diretmesinden ziyade , sizin annenizin yanında oturup oturmama konusunda karar vermeniz gerekiyor... eğer anneniz herşeye karışmayan sessiz sakin bir hanımsa bence çok büyük rahatlık. kardeşimden biliyorum. kendisi bankacı...eve çok geç geliyo ama annem herşeyiyle ilgileniyo :)

Çok şükür nişanlımla aramda sorun yok..Hatta şuan kafakafaya vermiş neyapacağız diye düşünüyoruz.Canımızı sıkan neden kimse bizi düşünmüyor..Dediğim gibi eşit uzaklıkta olsun istiyordum..dum da dumm..bakalımm neler olacak??

ben düşünceme katılıyorum anneme yakın olmak mı mutlu olmam mı?

anneme yakın olupta mutsuz olmaktansa,anneme uzak olup mutlu olmayı yeğlerim.

ben demiyorum ki nişanlının evine yakın olan yerde otur.orada da oturma.çünkü ben kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz.

annenin karışması beni şaşırttı.sonuçta ben dünyanın diğer ucunda olupta mutluysaam annem daha da mutlu olur.annemin yanında olupta mutsuzsam annem daha da mutsuz olur.

en iyisi mi eşit mesafe uzaklıkta olamayacağına göre nişanlının işine yakın bir yerde ev tutmanız daha mantıklı.o da kaynanamlara yakın yerde diyorsan iki yerden de uzak bir yerde ev alın.

aman ne garip bir düsünce bu evi olmayana kiz vermeyeceklermiymis
cok ilginc bence metrekare hesabi yerine ben bu adamla yapabilirmiyim
gecinebillirmiyim diye düsünün ayrica ailenizde bu yönde düsünmeli bence

Her anne evladının yakın olmasını ister.
Ama illaki de yanımda olacaksın dememeli.
Ben her iki tarafa da uzak olunmasından tarafım.
Besyüzevler bana cok yakın cokta güzel yerdir esenlere göre daha sakindir. :34:

Annen haklı senin ezilmeni istemiyor hep direten kaynana olmasın kız anneleri istesin pısırık kalmasın kızlarımız kurban değil

valla annen en iyisini yapıyor.
beni istemeye geldiklerinde şunu yapcaz bunu yapcaz o kadar atıp tuttularki aklınız durur. işte süt parası ne istersiniz işte takı ne istersiniz eşya ne istersiniz konuştularda konuştular.
annemde bunları bana söylemeyin bu kızı alınca o sizin namusunuz olmuyo mu 10 tane de taksan kendi namusun 1 tanede yapsan kendi namusun dedi. yaptıklarını bana değil ya oğlun için yapacaksın o yüzden sana bırakıyorum dedi.
sonra ne oldu biliyor musun 3 sene nişanlılıkta bırak takıyı çarşıyı bir çift çorap görmeden.
düğünde kına çarşısını bırak kına kıyafeti bile alınmadan , düğünde toplam 2500 lira masrafla beni dul kadın gibi gelin ettiler. elalemin diline düşürdükleri de cabası.
ağlamayana meme yok.
eğer imkanları varsa ki var gibi bırak alsınlar. annen sırtlanıp götürmeyecek ya evi.
istemezseniz kimse bişiy yapmaz arkadaşım kusura bakma....

ben beşyüzevlerdeki eve ailenin neden razı olmadığını anlayamadım, 6 milyarlık masraf diyosun, e bu normal yani... zevkinize göre döşeyin oturun orda, kaynana da önce olmaz demiş ama satılmazsa biz otururuz diyosa nişanlın bi bildiği vardır...
bide o masrafı yapıp evi satınca parayı sanırım sizin için kullanıcaklar, ama ailenin neden onu kabul etmediğini valla anlamadım ben

Back
X