Gebeliğe Hazırlık VARMI ARANIZDA KİLOLU HAMİLE KALAN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
İyi akşamlar hanımlar kilolu hamile kalınır varmı aranizda kilolu hamile kalan sorun oluyormu Kilo hamileliğe gerçekten engelmi

Eğer sağlığın yerindeyse kilonla alakasi fazla yoktur.
Azcik versen iyi olur tabiki ama kilolu olup hamile kalan cok kadin var
Evet şükür sorun yok yani şeker tansiyon tiroid Vs yok bin şükür ama adet duzensizligi var mesela en Son martta adet oldum nisanda 2 gün geldi dahada olmadım mayıs geldi halen yok yani

Selam ben de kilolu ve normal yolla hamile kalanlardanım :)
114 kilo ile hamile kaldım. 9 aydır eşimle deniyorduk ben tartıda 114 ü görünce benim yüzümden olmuyor sanırım dedim ve yediklerime dikkat edip yürüyüşe başladım, 112 ye indim 2 haftada ama zaten hamileymişim.
Doktorum ilk 3 ay kilo almaman lazım dedi. İki kez kanama geçirdiğim için spor yapamıyorum ama yediklerimi abartmamaya çalışıyorum. ilk 3 ayım bitti ve 113 kiloyum. Diyetisyene başlamayı düşünüyorum gittiğim hastanede çünkü kendimden ziyade bebek kilo alsın ve onu riske atmayayım istiyorum.
Bana sorarsanız bu burukluğu yaşamaktansa kilo verip hamile kalmak isterdim evet ama eğer bir rahatsızlığınız yoksa kilolu da hamile kalınabiliyor. Doktor kontrollerinizi yaptırın eşinizle ve zamana bırakın. Ben tam artık olmayacak, bu ay da tutmadı dediğim sırada oldu. Zor ama düşünmemek lazım cidden :)

Back
X