- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İyi akşamlar hanımlar kilolu hamile kalınır varmı aranizda kilolu hamile kalan sorun oluyormu Kilo hamileliğe gerçekten engelmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakagerçek tenmmi ya ben 98 kiloyum 2 yıldır kalmadı m normalde yollami kaldı pekiKuzenim 114 kiloyla hamile kaldi.
Uzun surdu tabi. Yillarca tedavi gordu.Şakagerçek tenmmi ya ben 98 kiloyum 2 yıldır kalmadı m
Ayyy maşallah darısı bsmaUzun surdu tabi. Yillarca tedavi gordu.
Yiprandi. Kilo da veremedi.
Bu mucize hikayelerini belki cok duymussunuzdur ama artik umudunu yitirdiginde normal yolla hamile kaldi ve suanda dunya guzeli bir prensesi var
98 ama 2 yildir kalamadm hamileKilolu hamile kalinir. Kalanlar var ama fazla kilolardan kurtulmak hem anne hemde bebek için daha sağlıklı.
Kac kilosunuz?
98 ama 2 yildir kalamadm hamile
Adetlerin nasıldı düzeni falan95kiloyla hamile kaldim suan 7aylik hamileyim normal yoldan hamile kaldim
Evet şükür sorun yok yani şeker tansiyon tiroid Vs yok bin şükür ama adet duzensizligi var mesela en Son martta adet oldum nisanda 2 gün geldi dahada olmadım mayıs geldi halen yok yaniEğer sağlığın yerindeyse kilonla alakasi fazla yoktur.
Azcik versen iyi olur tabiki ama kilolu olup hamile kalan cok kadin var
28 yadindayim çocuğum var ama yine istiyorum yoktu Son 1 yıldır basladiKac yasindasiniz?
40 ustu mu?
Adet duzensizligi daha once de var miydi yeni mi basladi?
Anladim.28 yadindayim çocuğum var ama yine istiyorum yoktu Son 1 yıldır basladi
Amin inşallah yok daha genç yaşım ve inşallah olur anlamadigim Kilo buyuk engelmiAnladim.
PCOS yoksa, ve yasiniz da ileriyse menapoz mu basliyo acaba diye dusundum de ondan.
Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin hepimize.
Kilolu hamile kalan cok insan varAmin inşallah yok daha genç yaşım ve inşallah olur anlamadigim Kilo buyuk engelmi
İnşallah bunlardan biride ben olurumKilolu hamile kalan cok insan var
Düzenli adet oluyordumAdetlerin nasıldı düzeni falan
Aramızda 3 Kilo var ama neden ben düzenli adet olmuyorum yaDüzenli adet oluyordum