Rüya Yorumları varmı rüyamı yorumlayabilecek

kimberly54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
49
13
88
42
kızlar rüyamda lüks bir otelin bayanlara özel kapalı yüzme havundayız arkadaşlarım havuzun kafe kısmında oturuyorlar. havuzun içinde birtakım insanlar birbirlerine su atarak eğleniyorlar havuz çok değin değil. su, içindeki insanların beline kadar geliyor ve havuz o kadarda büyük değil. ben havuzde eğlenen insanları izliyorum ve kafeye dönüp arkadaşlarımı çağırıyorum hadi gelin bizde yüzelim diye, onlar oturup sohbet etmeyi tercih ediyorlar. ben yüzmeye karar veriyorum. mayomu giyip geliyorum havuzun başına, tam gircem bir bakıyorum ki havuz kurumuş, dibi görünüyor, böyle siyah paslı pis bir görüntü var havuzun dibinde o sırada uyanıyorum bu nedir ki acep

Son düzenleme:
arkadaşlarınız pek islami açıdan size uygun değil sanırım...dini görüşler olarak yani hayata bakış açılarında sorunlar var gibi anladım...tabi eğer doğru yorumlamayı becerdiysem:))

arkadaşlarınız pek islami açıdan size uygun değil sanırım...dini görüşler olarak yani hayata bakış açılarında sorunlar var gibi anladım...tabi eğer doğru yorumlamayı becerdiysem:))
sanırım anlatımımda eksiklikler vardı düzelttim rica etsem tekrar okuyup yorumlarmısınız

sanırım anlatımımda eksiklikler vardı düzelttim rica etsem tekrar okuyup yorumlarmısınız
çok farklı oldu bu sefer ama:)))
şöyle anlıyorum siz bişeylere özeniyorsunuz sizin arkadaşlarınız o yönde değiller kesinlikle (dünyevi hayatla ilgili)
ancak bu iş sonu hayırlı bi iş değil
bilmiyorum yani çok bilebileceğimi de sanmıyorum kendimce yorumluyorum açıkçası..

çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…