varmısın yokmusun bebişşşşş :S

simgefikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
249
0
46
Afyon
slm arkadaşlar benim garip bi sorunum var paylaşmak istedim. ben 1 ekim tarihinde adet oldum bat 29 ekim.ovulasyonum 14 ekim olması lazımdı.benim 1 haftadır kasık ağrım var ve uyku halim var.son 3 gündür tansiyonum düşüyo.ultrasona girdim 2 gün önce 2.96 cm olduğunu söyledi yumurtalığımın mm değil cm :S çatlamamış daha falan dedi gebe kalma ihtimali varmı dedi ablam oda olabilir kistte olabilir dedi. annemlere sordum ( annemde hemşire) oda kese olabilir dedi.çok karışık durumdayım.bu tarihlerde ovulasyon günü dışında adete yakında çatlama olabilirmi??sizce ben ne yapmalıyım??bana noluyo (( yumurtalığın bu kadar büyümesi normalmi?????

cnm bi kan testi yaptır rahatla, 1-2 saate veriyolar sonucu...
böle acaba diye beklemek çok zor......
benim adetime 4-5 gün kala kahve rengi lekelenmem oldu hemen gittim kan verdim adetimden 4 gün önce öğrenmiş oldum

cnm bi kan testi yaptır rahatla, 1-2 saate veriyolar sonucu...
böle acaba diye beklemek çok zor......
benim adetime 4-5 gün kala kahve rengi lekelenmem oldu hemen gittim kan verdim adetimden 4 gün önce öğrenmiş oldum

Allah uzun ömür versin inşallah ayırlı evladın olsun canım ben bugü doktora gittim ultrasona girdim gebelik olabilir ama net bişey diyemem 5 gün var bat a dedi kistte olabilir ama dedi bekliycez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…