vasa prevya hakkında bilgi lütfen

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
Hocam merhaba..Ben şu an 14 haftalık gebeyim ve aşılama sonucu gebe kaldım.yaklaşık 1 aydan beri kahverengi leke ve son 3 haftadır hafif kanamalarım oluyo.Doktorum ise bebeğimde bi problem olmadığını söylüyor.Sadece plesanta bebeğin önünde olduğunu bununda 20.haftaya kadar yukarı çıkabileceğini söyledi.Ama en son ikili test yaptık ultrasonda hiç bi sorun çıkmadı.Şimdi ikili tarama sonucunu bekliyoruz.Doktorum birde vasa prevya olduğunu söyledi..BEnim netten araştırmama göre vasa prevya çok önemli bi sorunmuş..Kanama plesantadan geldiği için bebeği tehlikeye sokabilirmiş ve Allah korusun bebeğin ölümüne bile yol açabiliyormuş.Ama benim kanamalarım çok çok az ve çok koyu kırmızı ve hemen sonrasında kahverengi renge dönüyor.Ama tabi 3 haftadır böylle devam ediyo.Ve ben sürekli istirahat ediyorum.Bebeğim haftasına göre büyümesi ilerliyor..Hocam benim sorum şu: Gerçekten vasa prevya bebeğin ölümüne yol açarmı..Lütfen cevaplarsanız çok sevinirimm.Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.6 seneden sonra oldu hocam..Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…