Vaser Lipo olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Çoook kararsızım !

amsterdam12

Moryel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3.730
3.979
158
Kızlar merhaba..Uzun zamandır aklımda yan simitler,karın ve sırt için vaser olma düşüncesi var.
Martta düğünüm var.7 Ekimde de nişanım var..Bir doktorla görüştüm.Bayram tatil dönüşü 14 Eylül'de olursan 7 Ekim nişanına kadar çok rahat iyileşirsin sorun yaşamazsın dedi.Ben de çok korkuyorum çünkü kimle konuşsam herkes çok ağrısının olduğunu söyledi.

Çok ağrılarınız oldu mu karın,sırt ve simit bölgesinden olsam sadece?Çok ağrım olur mu?

Perşembe aml olsam p tesi ofise işe dönebilir miyim?

Çok kararsız kaldım.Doktorlar spor acısı gibi diyor.O yüzden sormak istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.

Merhaba, ben tam iki ay once hem goz kapagi hem de vaser liposuction oldum. Karin, basen ve ic bacaktan. Tavsiye ile gozu kapali gittigim doktorumdan maalesef ki hic ama hic memnun kalmadim. evet agriniz oluyor. Oyle cok kolay bir operasyon degil avaz avaz televizyonlarda ve gazetelerde cok kolaymis gibi gosterdiklerine aldanmayin sakin. Ameliyattan zingir zingir titreyerek ciktiktan sonra kendinize gelmeniz saatler aliyor. Ciktiktan sonra isin ciddiyetini anlayip neyaptim Ben diye sorguluyorsunuz kendinizi. Serumlara, sondaya ve bacaklariniza bagli bir suru aparatla bir gece gecirmek zaten basli basina zor. Ve yine ondan sonraki ilk bir hafta epey agrili. Eger iyi bir sonuc alirsaniz cektiginiz agri ve zorluga degebilir belki ama almazsaniz da cok uzulebilirsiniz. Kendi adima oyle oldu. Gidecekseniz de bu isi en iyi yapan birini bulup gidin. Tavsiyem cok iyi dusunun. Sevgiler.

Merhaba Ozlem hanim,

Size ozelden mesaj yazmistim. Buna bir bakabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…