Vaser liposuction ve kalça yağ transferi

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Arkadaşlar merhaba,
Temmuz ayı gibi bu ameliyatı olmak istiyorum.Ancak çalıştığımdan dolayı doktorlarla yüz yüze görüşemiyorum.Bu ameliyatı olan ve memnun kalan arkadaşlar ücret ve doktor bilgisi paylaşabilirler mi acaba?
Bir de doktorların sosyal hesaplarında yaptıkları ameliyatlara baktığımda yabancı doktorların bu konuda daha heyecan verici sonuçlar elde ettiğini görüyorum.Ancak malesef Türkiyede bu ameliyatı yapan doktorların hastalarının neredeyse ameliyat öncesi ve sonrası resimleri aynı gibi.Ben çok belirgin bir sonuç istiyorum ama boşu boşuna ameliyat olmaktan da korkuyorum sonuç istediğim gibi olmazsa diye.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ben de vaser hi def ile bacak ve kalçaya yağ transferi düşünüyorum fiyatlar 10-15 bin aralığında. Aklımda Ahmet Karacalar var fakat Mirza Fırat Çevirme'yi de takip ediyorum instagramda güzel önce sonra resimleri var.

Ben kararımı verdim sanırım.Mirza Fırat Çevirmeye vaser lipo ve kalçaya yağ transferi yaptıracağım.İnstagramdan buldum kendisini ciddi anlamda güzel çalışmaları var.

Son düzenleme:
Ben kararımı verdim sanırım.Mirza Fırat Çevirmeye vaser lipo ve kalçaya yağ transferi yaptıracağım.İnstagramdan buldum kendisini ciddi anlamda güzel çalışmaları var.

Merhaba,
Üst bacak , sırt ve yanlardan yağ aldırıp popoma enjekte ettirmek istiyorum bende. Mirza bey devlet hastahanesi doktoru mu? Ne kadar fiyat aldınız ve operasyon ne zaman. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

merhaba arkadaslar lipo ve yağ tranferi için resimlerimi kendisine yolladım ve ortalama fiyat istedim.8000 tl ücret çıkardı herşey dahil olarak.yaz içerisinde bu ameliyatı olacağım bir sorun çıkmazsa.

Merhaba, şimdiden hayırlı olsun. Boyun ve kilo ne kadar cnm. Bende olmak istiyorum. Ama yeterli yağım yok malesef..

Merhaba, şimdiden hayırlı olsun. Boyun ve kilo ne kadar cnm. Bende olmak istiyorum. Ama yeterli yağım yok malesef..
Boyum 1,63 kilom 58:((((((( bacaklarım baldırlarım kollarım falan tam istediğim gibi ama gelgelelim bel kapkalın (80 cm) popo dümdüz yaaa ordaki yağlar orda olsa nolurdu sanki

Selam ben de transfer düşünüyorum boy 1.65 kilo ortalama 53, doktorla mı görüştün sana yeterli yağın yok dedi? Ben de korkuyorum doktor öyle bir şey der diye çünkü gerçekten yağım az ve olan da kollarda sırtta yan yağlarda ve yine az göbekte, ama bütün hepsi gerçekten çok az, bacaklara ve kalçaya yeter mi hiç bilemiyorum.

Boyum 1,63 kilom 58:KK43:(((((( bacaklarım baldırlarım kollarım falan tam istediğim gibi ama gelgelelim bel kapkalın (80 cm) popo dümdüz yaaa ordaki yağlar orda olsa nolurdu sanki
İnşallah yeterli yağ çıkar ama bu boya bu kilo yani açıkcası ben sanmıyorum..
Alınan yağlar işlemden geçiriliyor,azalıyor. Sonra popoya bölünüyor . Ee birde erime oluyor...
Çok uğraşılıp yağ alınmaya çalışılırsa yağ alınan yerlerde çökme dalgalanma problemi olabilir Allah korusun..
çok iyi düşün karar ver... Hem çektiğin eziyet hemde parana yazık olmasın...

Evt canım doktor dedi. Görüşmeye gittiğimde kilom 57 di. Boyum 1.65. Uzun süredir kilo almaya çalışıyorum. Şuan kilom neredeyse 63. 65 olunca tekrar gideceğim. Benim popo sıfır değil ama hatlarım feminende değil. Love_Women Love_Women angeliss angeliss :) olunca fotolarımı paylaşacağım..

Evt canım doktor dedi. Görüşmeye gittiğimde kilom 57 di. Boyum 1.65. Uzun süredir kilo almaya çalışıyorum. Şuan kilom neredeyse 63. 65 olunca tekrar gideceğim. Benim popo sıfır değil ama hatlarım feminende değil. Love_Women Love_Women angeliss angeliss :) olunca fotolarımı paylaşacağım..
Oo fena demek ki ben de gitsem doktor yağın yok diyecek :( aslında vücudum çok kötü değil de kollar ve bacaklar benim problem yani kollarım kalın bacaklarım ince tam tersi olsaydı sorun olmayacaktı :kızgın:

Benim sorunumda senin ki gibi sayılır. Bacaklarım ince bel kalın arkaya doğru popo ve hafif basen var ama kollarım kalın ve omzum geniş olduğu için herkül gibi görünüyorum. Kollarımdan sütyen çizgim sırt bel simit ve göbekten aldırıp hem memeye hem popoya yaptırmak istiyorum. Yaz gelmeden olsun istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Bakalım ikisine Max 10 bin olur diyen olursa olacağım. angeliss angeliss

İnşallah yeterli yağ çıkar ama bu boya bu kilo yani açıkcası ben sanmıyorum..
Alınan yağlar işlemden geçiriliyor,azalıyor. Sonra popoya bölünüyor . Ee birde erime oluyor...
Çok uğraşılıp yağ alınmaya çalışılırsa yağ alınan yerlerde çökme dalgalanma problemi olabilir Allah korusun..
çok iyi düşün karar ver... Hem çektiğin eziyet hemde parana yazık olmasın...
Sırttan da aldırıcam olmazsa.Bi kaç doktor çok yağ çıkmaz dedi ama bakalım ben de bilmiyorum.Eğer yetersiz kalırsa daha sonra kalça için normal dolgu yaptırırım napim artık.Zaten zorla iyice yağlanmaya çalışıyorum şu an.Habire yiyorum.Bana yaradı bu iş yani :D

Aynen benim de hiç kadınsı hatlarım yok.Şimdiye kadar tüm arkadaşlarım ve erkek arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi.ZAten ben de biliyorum neyin ne olduğunu yaa.Bir an önce olmak istiyorum.Olursan senin resimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum cnm :)

Benim sorunumda senin ki gibi sayılır. Bacaklarım ince bel kalın arkaya doğru popo ve hafif basen var ama kollarım kalın ve omzum geniş olduğu için herkül gibi görünüyorum. Kollarımdan sütyen çizgim sırt bel simit ve göbekten aldırıp hem memeye hem popoya yaptırmak istiyorum. Yaz gelmeden olsun istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Bakalım ikisine Max 10 bin olur diyen olursa olacağım. angeliss angeliss

Hahhahha Herkül mü Resmen kendimi gördüm bu tarifte ben de hep pehlivan gibi derim kendime Tek fark belim ince kalçam çok küçük. Sende popo varsa neden popoya istiyorsun?

Back
X