Vatan Şaşmaz baba olmak istiyor

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Vatan Şaşmaz baba olmak istiyor
Vatan Şaşmaz, eşi Yasemin Adalı ile Nişantaşı Kav Butik adlı mekanda görüntülendi.
31518547.jpg
1
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...om&utm_campaign=button&utm_content=newsdetail
  • Tweetle
Geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturan çift, balayına gitmediklerini söyledi. Ünlü sunucu, “Aslında ön balayı yapmıştık. Şuan iş için buradayız. Her şey çok güzel gidiyor” dedi.

31518548.jpg

Artık baba olmak isteğini de dile getiren Şaşmaz, “Hastane hastane dolaşıyoruz. Niye bu yaşıma kadar çocuk yapmadım diye üzülüyorum. En yakın zamanda müjdeli haberi sizlerle paylaşmayı umut ediyorum” diye konuştu.

25 yasında evlendım cocuk konusunda talıhsızlıkler yasadım kayıplarım oldu derken 30 oldum :) ondan heralde

bende 23 yaşında evlendim..şuan 28 yaşındayım son 1 yıldır bebek deniyoruz..kimyasal gebelik geçirdim birkaç kez..hiç bir sebep yok ama yinede olmuyor..nasip herşey...ama biraz geç kaldığımız konusunda hemfikirim...

bende 23 yaşında evlendim..şuan 28 yaşındayım son 1 yıldır bebek deniyoruz..kimyasal gebelik geçirdim birkaç kez..hiç bir sebep yok ama yinede olmuyor..nasip herşey...ama biraz geç kaldığımız konusunda hemfikirim...
ewettt mesela ben dıgurdugumda 31 olcam gec kaldık gıbım yaaa neyse herseyın bı zamanı vardır mutlaka olur kımyasal gebelıkte genelde bı sorun olmuyo zaten ıyı beslenın karı koca ballı ballı olur bı de stres yasama sakın

ewettt mesela ben dıgurdugumda 31 olcam gec kaldık gıbım yaaa neyse herseyın bı zamanı vardır mutlaka olur kımyasal gebelıkte genelde bı sorun olmuyo zaten ıyı beslenın karı koca ballı ballı olur bı de stres yasama sakın

valla bilmiyorum aslında yeriz içeriz o konudada sıkıntı yok..benim bildiğim 3 kez geçirdim kimyasal gebelik...Rabbimin bir bildiği vardır..dua ediyorum hep..inşallah en kısa zamanda olur :)

valla bilmiyorum aslında yeriz içeriz o konudada sıkıntı yok..benim bildiğim 3 kez geçirdim kimyasal gebelik...Rabbimin bir bildiği vardır..dua ediyorum hep..inşallah en kısa zamanda olur :)
benım de var kımyasalım bı 6 aylık bı de 4 aylık erken dogumlarım var :( nasıp hersey bakalım bu bebegı dogurabılecek mıyım canlı canlı

benım de var kımyasalım bı 6 aylık bı de 4 aylık erken dogumlarım var :KK43: nasıp hersey bakalım bu bebegı dogurabılecek mıyım canlı canlı

inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım...darısı benim başıma...önceleri unut nasip deilmiş..buda bizim sınavımız...

inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım...darısı benim başıma...önceleri unut nasip deilmiş..buda bizim sınavımız...
aynenn nasıp degılmıs onlar napalım ılk hamıle kaldıgımda kaybetmeseydım 27 yasında anne olcaktım 26 da hamıle kalmıstım

aynenn nasıp degılmıs onlar napalım ılk hamıle kaldıgımda kaybetmeseydım 27 yasında anne olcaktım 26 da hamıle kalmıstım

her şerde bir hayır vardır..demekki senin için hayırlı olan buymuş...
rahim filmi çektirdinmi..ben çektirmeyi düşünüyorum..bu arada aşılama falan hiç bir şey yapılmadı..doktor gerek yok vakti zamanını bekliyor diyor..

Back
X