- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Valla bilmiyorum ama gevsek yada sevgililerimin cok kucuktu. Tamam bu igrenc oldu affedin:/ cinsel iliski aninda hava cikiyorBen gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim ve evet dalgali goruntu var su an. Basortulu oldugum icin fazla gorunmuyor ama aksi halde sanki kaza gecirmisim gibi bir goruntu var.
Vajen sadece dogum yapan kadinlarda genisler saniyordum, emin misiniz kilodan dolayi gevseme olacagini?
Umarim en guzel sonuclari alirsiniz.
Kime yaptirdinizBen gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim ve evet dalgali goruntu var su an. Basortulu oldugum icin fazla gorunmuyor ama aksi halde sanki kaza gecirmisim gibi bir goruntu var.
Vajen sadece dogum yapan kadinlarda genisler saniyordum, emin misiniz kilodan dolayi gevseme olacagini?
Umarim en guzel sonuclari alirsiniz.
Ben de bu dertten muzdaribim, ama normal dogumla 3 cocuk dogurdum. Bakalim ilerde ben de bu ameliyati dusunebilirim.Valla bilmiyorum ama gevsek yada sevgililerimin cok kucuktu. Tamam bu igrenc oldu affedin:/ cinsel iliski aninda hava cikiyor
Geçmiş olsun nasılsınız benim moralim bozuldu yarın 3 hafta olacak halen gıdım taş gibi ve hissiz kontrol 6 ay dediler şaşırdım ya bir komplike oluşmuş ise. Yol yol oldu gidi altımBen de bu dertten muzdaribim, ama normal dogumla 3 cocuk dogurdum. Bakalim ilerde ben de bu ameliyati dusunebilirim.
Lazer lipolizi Akif Mehmetoglu na oldum. Goruntu olarak guzel yani gidi bolgem gitti ama izler var. Daha 4 hafta once oldum ameliyati tabi. Zamanla gecer diye umuyorum.
Merhabalar ben de 3 gün önce iğneli gıdı lipolizi oldum fakat hala biraz ödem şişlik var ve dudaklarımda ağzımı açınca kayma var rahat gülemiyorum ağzımda kayma oluyor bu normal mi? Gıdı ve yanlarındaki Ödemden kaynaklı olabilir mi? Cok sıkıldım bu dırumaGeçmiş olsun nasılsınız benim moralim bozuldu yarın 3 hafta olacak halen gıdım taş gibi ve hissiz kontrol 6 ay dediler şaşırdım ya bir komplike oluşmuş ise. Yol yol oldu gidi altım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?