Vazer lipoiz , vajen daraltma ve altan yücetaş

Hayriye birdal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
1.017
884
123
Merhaba çok arıyordum ancak yeterli kaynak bulamadığım için kendi Konumu açıyorum. Ergenlik döneminde 90 kilo oldum güya zarfladım diye seviniyordum bu zayıflık bana bi tanesi sarkan göğüs. Karnimda Asla gitmeyen bi yag kutlesi ve gevsemis bi vajene mal oldu. Karın yağım ve vajen daraltma için Altan yücetaş tan randevu aldım. Buraya getirdi yazıcam. Düşünen kardeşlerime yol olsun

Dalgalı görüntüden çok korkuyorum panikteyim. Vajen daraltma da . Kimseye soylememeyi planliyorum bakalim neler olacak

Ben gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim ve evet dalgali goruntu var su an. Basortulu oldugum icin fazla gorunmuyor ama aksi halde sanki kaza gecirmisim gibi bir goruntu var.
Vajen sadece dogum yapan kadinlarda genisler saniyordum, emin misiniz kilodan dolayi gevseme olacagini?
Umarim en guzel sonuclari alirsiniz.

Ben gidi bolgeme lazer lipoliz yaptirdim ve evet dalgali goruntu var su an. Basortulu oldugum icin fazla gorunmuyor ama aksi halde sanki kaza gecirmisim gibi bir goruntu var.
Vajen sadece dogum yapan kadinlarda genisler saniyordum, emin misiniz kilodan dolayi gevseme olacagini?
Valla bilmiyorum ama gevsek yada sevgililerimin cok kucuktu. Tamam bu igrenc oldu affedin:/ cinsel iliski aninda hava cikiyor

Kime yaptirdiniz

Valla bilmiyorum ama gevsek yada sevgililerimin cok kucuktu. Tamam bu igrenc oldu affedin:/ cinsel iliski aninda hava cikiyor
Ben de bu dertten muzdaribim, ama normal dogumla 3 cocuk dogurdum. Bakalim ilerde ben de bu ameliyati dusunebilirim.
Lazer lipolizi Akif Mehmetoglu na oldum. Goruntu olarak guzel yani gidi bolgem gitti ama izler var. Daha 4 hafta once oldum ameliyati tabi. Zamanla gecer diye umuyorum.

arkadaşlar altan yücetaş a yağ aldıran yok mu. lütfen yazın. bi kaç kişi yazmış . 5-6 mesaj sonra devamı gelmemiş. ben 2013 yılından beri üyeyim kadınlar kulubüne. bi çok konuda gerekli gereksiz fikir yürütmüşümdür. niye kimse yazmıyor. çok korkuyorum.

Ben de bu dertten muzdaribim, ama normal dogumla 3 cocuk dogurdum. Bakalim ilerde ben de bu ameliyati dusunebilirim.
Lazer lipolizi Akif Mehmetoglu na oldum. Goruntu olarak guzel yani gidi bolgem gitti ama izler var. Daha 4 hafta once oldum ameliyati tabi. Zamanla gecer diye umuyorum.
Geçmiş olsun nasılsınız benim moralim bozuldu yarın 3 hafta olacak halen gıdım taş gibi ve hissiz kontrol 6 ay dediler şaşırdım ya bir komplike oluşmuş ise. Yol yol oldu gidi altım

Geçmiş olsun nasılsınız benim moralim bozuldu yarın 3 hafta olacak halen gıdım taş gibi ve hissiz kontrol 6 ay dediler şaşırdım ya bir komplike oluşmuş ise. Yol yol oldu gidi altım
Merhabalar ben de 3 gün önce iğneli gıdı lipolizi oldum fakat hala biraz ödem şişlik var ve dudaklarımda ağzımı açınca kayma var rahat gülemiyorum ağzımda kayma oluyor bu normal mi? Gıdı ve yanlarındaki Ödemden kaynaklı olabilir mi? Cok sıkıldım bu dıruma

Back
X