• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçmek istemiyorum :(

siirine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
12
0
36
İstanbul
selam kızlar.. benim 3.5 senelik bi ilişkim var, 22 yaşındayız üniversitedeyz, o siyaset okuyor. aslında son 3 aya kadar herşey çok güzeldi 6 ayda bi anca tartışırdık, ama geçen eylülden beri çok yoğun bi temponun içinde çalışıyor, ihtiyacı olmasada kendini geliştirmek için bankada call center olarak çalışıyor (19-24.00) haftanın 5 günü, bide siyaset klübü başkanı inanılmaz yoğun, ki kendide bundan sora benim iş tempom hep böyle diyor.. sadece haftada 1 gün ona kalmaya gidersem o zaman görüşebiliyoruz. bu yoğun tempo ona hiç iyi gelmedi, 3 aydır sürekli ufacık şeylerden küsüyor bana,kırıyor, önceden gülüp geçtiği yada en fazla trip attığı şeylerde şimdi günlerce konuşmuyor benle.. barışınca da nolur bırakma beni, vazgeçme nefes alamıyorum sensiz diyor. çok aksi bi insan oldu 180 derece derler ya aynen öyle, gecenin bi yarısı kızlı erkekli oyun oynamaya falan çıkıyolar, önceden yoktu öyle şeyler, oda anla beni zaten gece 12 de çıkıyorum benimde kafamı boşaltmaya ihtiyacım var diyo, tamam haklı ama çok fazla yoruldum artk, günlerce konuşmamak ne demek bi yabancı gibi, bütün arkadaşlarım ayrıl diyor, ama ben onu herşeye rağmen hala çok seviyorum onunda sevgisinden şüphe etmiyorum, ama nereye kadar devam edicek bu küslükler :'(

Son düzenleme:
Back