Vazgecmeli mi?

Etrafınıza ve bence o bloglara da çok uymayın derim. Küçücük bebekler için neredeyse iki bavul eşya tavsiye diyorlar, şaşırıyorum. En rahat dönem tatil için. , emekleme, yürüme yok. Emiyorsa ek gıda on onbeş gün kadar ertelenebilir de, zorluğu da yok. Bol bol iç zıbın, mayo bez, kenarlıklı şapka, Müslin bez götürün yeter. Ve evet eskisinden az biraz yorulucaksınız ama asla eziyete dönmez, siz nasıl bakarsanız öyle olur.iyi tatiller

Masallah cesaretinize hayran kaldim ama eb iyisini yapmışsınız. Oğlum doğmadan once biz ona degil o bize ayak uyduracak vs diye konuşurdum. Pek kolay olmadığını gordum ama siz bunu basarmissiniz. Bu tatil de bizim icin dönüm noktası olacak sanirim:)
Bende aynisini soyluyordum. Herkes yapamazsin cocukla diyordu sonra ben demistim dedim herkese. Hic korkmayin cocuklar bizden daha iyi uyum sagliyor

6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
turistler 10 günlük bebekleriyle geliyor...

Back
X