Vazgeçsem sorun yaşar mıyım?

kükürtlü sabunla yüzünü hergün yıka diyen yere gitmemeniz gerek
size hangi ürünleri kullanacağını sorup bilgi aldınız inşallah neler kullandılar?
Bilmiyorum neler kullanıldı 😔 maske yapıldı ama ne maskesi tonik uygulandi nasıl birşey bilmiyorum, önce birşeyler sürdü ölü derilerden arindiricaz dedi sürdü hafir hafif ovadi yüzümü sadece yanlış anlamadiysam sonlarda sarı kantaron yağı sürüyorum dedi iyileştirici özelliği var dedi ben yarın gidip bir konusucam .

Bir güzellik merkeziyle anlaştım cilt bakımı yaptırmak için imza attım birkaç seans gidicektim, ilk seansa gittim t bölgem çok sorunlu, birşeyler sürüldü yüzüme masaj yapıldı güzelce temizlendi maskeler falan , hafif ılık sinek ısırığı kadar acitan adını bilmediğim bir cihazda tutuldu yüzüme, bütün işlem yarım saat sürdü yada sürmedi ama pek tatmin olmadim nedense tabi ki ilk seansta büyük birşey beklemiyordum yüzümde kadın hergun yüzünü kükürtlü sabunla , Sabah akşam yıka ardından tonik uygula dedi ama sanki 350 TL verdiğime değmedi ve degmicek gibide hissediyorum, ne yapabilirim İlk seanstan vazgeçmek olmaz diye düşünüyorum, vazgeçersem de sorun olur mu acaba çünkü 2 kağıda imza attım, ilk seanstan sonrada imza atmıştım.
Güzellik merkezinde sözleşmeyi ilk defa duyuyorum. Ben Yosun maskesi yaptırmaya gitmiştim ilk defa güzeldi Allah var sadece birkaç seans daha gerekiyordu bu tarz işlemler ilkinde etki göstermez. Ama imzaladığım tek şey bana sonradan yüzümde soyulma, hafif batmalar.. bunları kabul ettiğime dair sözleşmeydi onun dışında ikinci üçüncüye gidersem onlar ayrıydı. Cayma hakkınız vardır bence tabi yerine göre değişiyor ama içinize sinmediğini kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin onlara sorun edeceklerini pek sanmam. Ücreti normal ben bile iki sene önce 350 vermiştim :D

Güzellik merkezinde sözleşmeyi ilk defa duyuyorum. Ben Yosun maskesi yaptırmaya gitmiştim ilk defa güzeldi Allah var sadece birkaç seans daha gerekiyordu bu tarz işlemler ilkinde etki göstermez. Ama imzaladığım tek şey bana sonradan yüzümde soyulma, hafif batmalar.. bunları kabul ettiğime dair sözleşmeydi onun dışında ikinci üçüncüye gidersem onlar ayrıydı. Cayma hakkınız vardır bence tabi yerine göre değişiyor ama içinize sinmediğini kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin onlara sorun edeceklerini pek sanmam. Ücreti normal ben bile iki sene önce 350 vermiştim :KK70:
Ben ilk kez yaptırıyorum, bu tür uygulamalarda fiyat aralığı nedir bilmiyorum, günümüzde malum ücreti normal olabilir , benim istediğim yapılan cilt bakımı içime sinsin, ilk konuştuğumuzda yapılan işlemin 50 dk süreceğini söylemişlerdi ama bn içerde en fazla 25 dk durmusumdur yada açıklama yapılsın cildiniz problemli daha fazla birşey uygulayamayiz zarar görür diye , bilemiyorum yarın konusucam 🤷‍♀️

Sözleşme olunca vaz geçmeniz halinde tüm ücreti tahsil etme kısmını imzalıyorsunuz..
Sözleşmenizi okuyun. Eğer böyle bir ibare varsa o zaman işiniz zor. Çoklu seans alacağınız için seans ücretinde indirim yapıldıysa, aldığınız tek seansın indirimsiz ücretini vermeyi teklif edip, sözleşmenin iptalini istemeyi deneyebilirsiniz.

ya bu merkazler çok çakal oluyo genelde. muhtemelen sözleşmede gitmedigim seansların ücretini ödeyeceğim diyede madde vardır. işi şansa bırakmazlar zaten amaç o parayı sizden almak. gitmezseniz işlerinede gelir parayıda mecburen ödetirler. bi bahane uydurun yüzüm alerji yaptı bilmem ne güzel bi şekilde konusun sözleşmeyi iptal edin yoksa o 2bini ödemek zorundasınız hukukende bişey yapamazsınız. ve ya devam edin belkide zamanla iyi gelir uğraşmamak adına deneyin :KK58:

Bence gidip konuşup iptal ettirmeyi deneyin.
Belki sorunsuz iptal ederler.
Birde bu tip sözleşme imzalayan yerlere güvenmiyorum ben ,kendine güvense işini iyi yapsa müşterisi zaten kendisi gider yine ama fiyatı şu kadar,sözleşme yapalım mecbur gelsin kafası bana sevimsiz geliyor ki uygun fiyatlı da değil fiyatı sabitlediler deseniz. Eminim bir başkasi gidip tek seans bakım istese pazarlık eder vs yine o fiyata anlaşır.

Mantar gibi cogaldi bu lazer ve guzellik salonlari.. cidden iyisini arastirmak bulmak gerekiyor. Eline biraz para gecen salon aciyor ve cok bilincsizce.. kullandiklari makinalar nasil birsey bilmiyorsun.

Bugune kdar 3 ayri salona gitmisligim var.. guzellik uzmanlarida var aralarinda, ama dermatolog olanda vardi.. hepsine sivilce icin gitmistim.. cene bolgesinde cok cikiyordu.. ama birinin yaptigi islem digeriyle ayni degildi..dermatolog tum yuzune bakip neye ihtiyacin varsa onu yapiyordu…guzellik uzmanlari ise standart bakim maske vs. Bakimdan sonra surdukleri nemlendirici mesela.. biri 3 gun super nemli tutarken digeri sadece 1 gun tutuyor.. vs vs. Hepsi farkli calisiyor.. bazen ilk seansta hissetmeyebilirsin, buyuk fark olmayabilir ama iyi hissetmen gerek ordan ayrildiginda iyiki yaptirmisim diyebilmen gerek.

Hangi sikayet icin gitmistin oraya? Normal bir cilt rutini icin ayda 1 olmasi gayet normal buarada..

Vazgeçebilir sinz. Mesela en kotu Seansi 500 toplu olduğu için 350 aldık diyebilirler. Sizde o zaman tek seansın tam ücretini ödersiniz.
Abartılı kısa bir süre bence de

Bence gidip konuşup iptal ettirmeyi deneyin.
Belki sorunsuz iptal ederler.
Birde bu tip sözleşme imzalayan yerlere güvenmiyorum ben ,kendine güvense işini iyi yapsa müşterisi zaten kendisi gider yine ama fiyatı şu kadar,sözleşme yapalım mecbur gelsin kafası bana sevimsiz geliyor ki uygun fiyatlı da değil fiyatı sabitlediler deseniz. Eminim bir başkasi gidip tek seans bakım istese pazarlık eder vs yine o fiyata anlaşır.
Kesinlikle bende. Neyse ücreti teker teker odeyeyim. Çünkü bazen insan memnun kalmıyor o zaman bunaltiyorlar

Kesinlikle bende. Neyse ücreti teker teker odeyeyim. Çünkü bazen insan memnun kalmıyor o zaman bunaltiyorlar
Zaten memnun kalınca gidiyorum tekrar bende.
Hayatımda 1 kez kanıp lenf drenaja gittim böyle baştan anlaşıp pişman oldum. Mesela en başta ve bitiminde ölçü alıyoruz vb vaatler,her işlem sonrası yapacakları bazı uygulamalar ilk seanslar sonrası savsaklanmaya başladı,süre bitiminde hemen gelmediler,arada gelip kontrol ediyorlardi ben işlemdeyken onu yapmadılar vb . Ha işime yaradı,yaramadı diyemem ödem vardı diye gidiyordum dogum sonrası yalan yok ama mesela 10 seans anlaşmasaydim savsakladıklarında gelmiyorum derdim,başka bir merkeze giderdim. Ama kendi elimi kolumu bağlamış oluyorum ne gerek var.
Paran olduktan sonra tüm merkezler senin zaten.
En azından ilk seansı deneyip öyle karar verilmeli illaki gidilecekse. Birde mantar gibi türedi,önüne gelen bu tip yerler açıyor, şikayetler havada ucuyor zaten cok sorun yaşayan da var,sonrasinda muhattap bulamayan. Bu sebeple iyi araştırmak gerek.

Zaten memnun kalınca gidiyorum tekrar bende.
Hayatımda 1 kez kanıp lenf drenaja gittim böyle baştan anlaşıp pişman oldum. Mesela en başta ve bitiminde ölçü alıyoruz vb vaatler,her işlem sonrası yapacakları bazı uygulamalar ilk seanslar sonrası savsaklanmaya başladı,süre bitiminde hemen gelmediler,arada gelip kontrol ediyorlardi ben işlemdeyken onu yapmadılar vb . Ha işime yaradı,yaramadı diyemem ödem vardı diye gidiyordum dogum sonrası yalan yok ama mesela 10 seans anlaşmasaydim savsakladıklarında gelmiyorum derdim,başka bir merkeze giderdim. Ama kendi elimi kolumu bağlamış oluyorum ne gerek var.
Paran olduktan sonra tüm merkezler senin zaten.
En azından ilk seansı deneyip öyle karar verilmeli illaki gidilecekse. Birde mantar gibi türedi,önüne gelen bu tip yerler açıyor, şikayetler havada ucuyor zaten cok sorun yaşayan da var,sonrasinda muhattap bulamayan. Bu sebeple iyi araştırmak gerek.
Kesinlikle❤️❤️

Mantar gibi cogaldi bu lazer ve guzellik salonlari.. cidden iyisini arastirmak bulmak gerekiyor. Eline biraz para gecen salon aciyor ve cok bilincsizce.. kullandiklari makinalar nasil birsey bilmiyorsun.

Bugune kdar 3 ayri salona gitmisligim var.. guzellik uzmanlarida var aralarinda, ama dermatolog olanda vardi.. hepsine sivilce icin gitmistim.. cene bolgesinde cok cikiyordu.. ama birinin yaptigi islem digeriyle ayni degildi..dermatolog tum yuzune bakip neye ihtiyacin varsa onu yapiyordu…guzellik uzmanlari ise standart bakim maske vs. Bakimdan sonra surdukleri nemlendirici mesela.. biri 3 gun super nemli tutarken digeri sadece 1 gun tutuyor.. vs vs. Hepsi farkli calisiyor.. bazen ilk seansta hissetmeyebilirsin, buyuk fark olmayabilir ama iyi hissetmen gerek ordan ayrildiginda iyiki yaptirmisim diyebilmen gerek.

Hangi sikayet icin gitmistin oraya? Normal bir cilt rutini icin ayda 1 olmasi gayet normal buarada..
Benim t bölgemde sivilce ve siyah nokta çıkıyor onlar için gitmiştim profesyonel yerde daha iyi cilt bakımı yapılır dedim.

Bilmiyorum neler kullanıldı 😔 maske yapıldı ama ne maskesi tonik uygulandi nasıl birşey bilmiyorum, önce birşeyler sürdü ölü derilerden arindiricaz dedi sürdü hafir hafif ovadi yüzümü sadece yanlış anlamadiysam sonlarda sarı kantaron yağı sürüyorum dedi iyileştirici özelliği var dedi ben yarın gidip bir konusucam .
Cildin pH degeri 5 civariyken ortalama pH degeri 9 civari olan bir sabun ile yuz yikamak resmen cinayet. Biraz arastirin allahaskina ya. Sari kantaron yagi yanik icin cok faydalidir dogru fakat ayni zamanda fototoksiktir, gunese cikarken kesinlikle kullanilmamalidir cildi mahveder.

Cildin pH degeri 5 civariyken ortalama pH degeri 9 civari olan bir sabun ile yuz yikamak resmen cinayet. Biraz arastirin allahaskina ya. Sari kantaron yagi yanik icin cok faydalidir dogru fakat ayni zamanda fototoksiktir, gunese cikarken kesinlikle kullanilmamalidir cildi mahveder.
İyi olsun derken daha kötü olmasından çok korkuyorum 😔 aslında ben eskiden kükürtlü sabun denemiştim ve hiç beğenmedim bıraktım şuan kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum .

Anlaşmanıza bağlı
Söyleyin pek memnun kalmadım diye
Ama ilk seansta hemen bir değişim olmaz zaten.
Bugün söyledim memnun olmadığımı, cildin o anki durumuna göre işlem yapılıyor denildi , bakalım ilerleyen seanslarda ne olucak gittiğimde gerçekten t bölgem kızarık ve sivilceliydi regli dönemin de çok sivilce çıkıyor yüzümde reglimde yeni bitmişti .

Back
X