sen cidden sorunlusun. ben seni kınamadım sadece tavsiye verdim. ama sen eleştiriye hiç açık değilsin. illede ben haklıyım diyosun. babanlada konuşma tarzın böyleyse adam sana kızmakta haklı. senin seviyene düşmek istemiyorum. sabahtan beri haklı çıkmak için yalanlar üretiyosun. babam bizi bıçaklayacak diyosun git karakola şikayet et. ama yok edemezsin. annen katille aynı yatağamı giriyo. kadın hayatından memnun sana nede boşan boşan diyosun. yuva yıkmaya çalışıyosun. senin evlat olarak görevin anne ben hep yanındayım demek. bu arada madem anneni çok düşünüyosunda kadıncağıza niye sırt çeviriyosun. sen anneni gerçekten düşünsen ona sırt çevirmezsin. annen saçını okşuyo senle konuşmaya çalışıyo ama sen gidiyosun. kalbini ne kadar kötülük bürümüş senin. ben annesine sırtını dönen kıza zaten insan gözüyle bakmam. ayrıca seni senin lafınla vurayım. kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyosun ya sende anneni fena kınıyosun sende kesin aldatılacaksın kocan hep eli bıçaklı bekleyecek seni öldürmek için. annen öldüğünde anlarsın böyle konuşmamayı. cennet anaların ayakları altındadır