Vazgectim bende artık ama doğru yoldamıyım? Bir yol gösterin bana...

Bence biraz zaman gerekli.Ama sizde çok yorulmuşsunuz belli.Umarım istediğiniz gibi olur bundan sonra.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun şimdiden :) nice senelere :)

Askere giden erkekler döndüğünde ya daha ağır başlı oluyor yada iyice zıvanadan çıkıyor. Eğer hal ve tavırlarında seni rahatsız eden birşey varsa acele etmemende fayda var. Her türlü sen üzülürsün çünkü... İlk erkek arkadaşım askerden döndüğünde bambaşka bir insandı ve benim tanıdığım kişi değildi artık ve sonra bitti. Ölüm yok ucunda...

benim esim gorevli olarak yurtdisina savas bolgesine gonderilmisti,eve dondukten sonra bi sure bende taniyamamistim kendisini.daha sert mizacli,gunluk olaylara sorunlara karsi daha vurdumduymaz olmustu..ustune gitmedim kendi haline biraktim.hatta dogumgunumde gorevden donmus olmasina ragmen beraber bile degildik.psikolojik olarak rahatlasinlar diye arkadaslariyla rehabilitasyon icin kampa gitme hakki tanindi,baska zamanda gidebilirdi oraya ama sevdigi arkadaslarini benim dogumgunumun oldugu donemde gitmeyi planlamislar,tamam dedim tabiki de git rahatla orda..tek basimaydim evde dogumgunumde ama bi sene sonraki dogumgunumde elleriyle pasta yapti sagolsun:nazar:
boyle boyle kivama gelmesi 3 ayi buldu:27:
yuzlerce erkekler aylarca ayni ortamda maco muhabbetler yapiliyor dondugu zaman adamin sevgi pitircigi olmasini beklemek gercekten haksizlik oluyor.
sakin olup rahat birakmakta fayda var diye dusunuyorum:34:

gerçekler acıdır insanı acıtır.sevdiğin adamı tanımanın en iyi yludur askerlik sonrası ya devam eeder ya biter ...

valla olayı çok iyi yerden yakalamışsın bunu bi araştır derim olabilir cidden baksana somurtuyo falan diyosun :44: bide bu askerde bile bırakamadıysa , siz evlenncede devam eder ya,öyle bağımlı gibi,inş öyle bişi yapmamıştır :26:

Valla zaten demistim o zamanlar kullanırsan yüzüne bakmam senin diye herkes dedi vurur tekmeyi bu kız sana diye en yakın arkadası herseyini bilir onun ama ona soramam cünkü eminim gider erkek arkadasıma söyler bende olsam söylerdim onun haricinde nasıl öğrenebilirim bilmiyorum:26: Bıraktı diye biliyordum umarım doğrudur ya askere gittiğinden beri icmiyo sadece izinde icti biliyordum onlarda da pisman olmustu ama sürekli asker arkadasları aynı muhabbeti acıyorsa var bir is kuskulandım:53:

Son düzenleme:
Bence biraz zaman gerekli.Ama sizde çok yorulmuşsunuz belli.Umarım istediğiniz gibi olur bundan sonra.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun şimdiden :) nice senelere :)

Tesekkür ederim canım benim :) Evet istediklerim olmuyor üzerine bircok sey cekmek zor oluyor sabretmem icin ama biraz daha sabredicem cünkü konunun ne olduğunu bilmiyorum hersey olabilir

Askere giden erkekler döndüğünde ya daha ağır başlı oluyor yada iyice zıvanadan çıkıyor. Eğer hal ve tavırlarında seni rahatsız eden birşey varsa acele etmemende fayda var. Her türlü sen üzülürsün çünkü... İlk erkek arkadaşım askerden döndüğünde bambaşka bir insandı ve benim tanıdığım kişi değildi artık ve sonra bitti. Ölüm yok ucunda...

Sonra hic düzelmedi mi? eski erkek arkadasında nasıl haller olustu canım anlatırmısın rica etsem? Valla olgunlastı o bi gercek ben daha olgunlasmasını izine geldiği zaman anladım ama bana karsı ağır ol demedim ben ona :) ama haklısın biraz sabretmem gerek olmuyorsa olmuyordur cok üzülücem acı cekicem hatta sehir bile değistiricem kurulu düzen gider ama elimden baska birsey gelmiyor:50:

benim esim gorevli olarak yurtdisina savas bolgesine gonderilmisti,eve dondukten sonra bi sure bende taniyamamistim kendisini.daha sert mizacli,gunluk olaylara sorunlara karsi daha vurdumduymaz olmustu..ustune gitmedim kendi haline biraktim.hatta dogumgunumde gorevden donmus olmasina ragmen beraber bile degildik.psikolojik olarak rahatlasinlar diye arkadaslariyla rehabilitasyon icin kampa gitme hakki tanindi,baska zamanda gidebilirdi oraya ama sevdigi arkadaslarini benim dogumgunumun oldugu donemde gitmeyi planlamislar,tamam dedim tabiki de git rahatla orda..tek basimaydim evde dogumgunumde ama bi sene sonraki dogumgunumde elleriyle pasta yapti sagolsun:nazar:
boyle boyle kivama gelmesi 3 ayi buldu:27:
yuzlerce erkekler aylarca ayni ortamda maco muhabbetler yapiliyor dondugu zaman adamin sevgi pitircigi olmasini beklemek gercekten haksizlik oluyor.
sakin olup rahat birakmakta fayda var diye dusunuyorum:34:

Cok güzel söylemissin arkadasım aynen askerdeyken maco muhabbetler falan bildiğin odun oluyor gerci döndükten ilk 3 gün sonra yine iyiydi yani sonradan bu kıvama geldi anlamadım bende zaten sorunun ne olduğunu bilmediğimden yani hersey olabilir o yüzden acele etmemeye calısıyorum Allah dayanma sabrı versin bana insallah düzelmesi 3 ayı bulmaz:50:

Sonra hic düzelmedi mi? eski erkek arkadasında nasıl haller olustu canım anlatırmısın rica etsem? Valla olgunlastı o bi gercek ben daha olgunlasmasını izine geldiği zaman anladım ama bana karsı ağır ol demedim ben ona :) ama haklısın biraz sabretmem gerek olmuyorsa olmuyordur cok üzülücem acı cekicem hatta sehir bile değistiricem kurulu düzen gider ama elimden baska birsey gelmiyor:50:

Ee pek iç açıcı değil. Ayrılık kararını ben almıştım. Zaten 2 hafta sonra facede gördüm başka bir kızla çıkmaya başlamıştı. Üzülmüştüm 1 sene kadar unutmakta zorlandım ama geçti :) Ölüm yok.

[SUP][/SUP]

Ama kendini belli etmişti. İyiki ayrılmışım sonra daha çok üzülecektim. Onunla evlendiğimi hayal dahi edemiyorum şuan. İyi güzelde başka dünyaların insanlarıymışız:9:

Ne güzel asmıssın sen durumu hatta bende asan insandım erkek icin ağlayan acı ceken insanlardan nefret ederdim ama benim cok farklı benim icin yeri cok ayrı benim babam öldüğünde yanımda o ve ailesi vardı onun sayesinde güclü oldum babam yerine koydum manevi olarak babama cok benzemesinden dolayı serserilikleri bile aynı ona benzerdi gencliğine... Simdi onuda kaybetmek ki suanda herkese karsı kaybetme korkum var en değer verdiğim insanın gitme üzere olması cok üzüyor iste insanı canım

Ne güzel asmıssın sen durumu hatta bende asan insandım erkek icin ağlayan acı ceken insanlardan nefret ederdim ama benim cok farklı benim icin yeri cok ayrı benim babam öldüğünde yanımda o ve ailesi vardı onun sayesinde güclü oldum babam yerine koydum manevi olarak babama cok benzemesinden dolayı serserilikleri bile aynı ona benzerdi gencliğine... Simdi onuda kaybetmek ki suanda herkese karsı kaybetme korkum var en değer verdiğim insanın gitme üzere olması cok üzüyor iste insanı canım

Akışına bırak. Zamanla herşey olacağına varır. Tabi çokta akışına bırakma biraz zaman ver. İnan bazen ilişkiler kangren oluyor. Yapılması gereken kesip atmaksa, acı çeksen bile yapmalısın. Sonuçta iyileşeceksin birgün... :34:

Akışına bırak. Zamanla herşey olacağına varır. Tabi çokta akışına bırakma biraz zaman ver. İnan bazen ilişkiler kangren oluyor. Yapılması gereken kesip atmaksa, acı çeksen bile yapmalısın. Sonuçta iyileşeceksin birgün... :34:

Seven insan mücadele etmeli edeceğim de ama koptuğu yerde de bırakmak zorunda kalmam insallah cünkü bir noktadan sonra insanın elinden kesmekten baska birsey gelmiyor malesef canım

Arkadaslar bugün annesinle konustum evde de hep sıkıntılı birseyler düsünüyormus tek benim yanımda öyle değilmis yani annesi demis oğlum neden somurtuyorsun gülmüyorsun hani beni sevdiğini özlemistin ne oldu demis o da anne köpeklerimide özlüyorum demis köpekleride askeride yani o ortamı özlediğini vurgulamıs sonra dedim annesine benlik bir sorun var diye düsünmeye basladım diye kadın da hayır kızım senle ilgisi yok benimde aklıma cok seyler geldi maddi durumdan dolayı söz falan yapamıyoruz diye sıkıntı yaptığını düsündüm ama senle ilgisi yok abileride askerden sonra böyleydi dedi birde annesi ameliyat olucak onu sıkıntı yapmıs ya ayağa kalkamazsa annem ameliyattan sonra diye düsünüyormus ama bana bahane geldi hani bana birsey sormasınlar diye demistir gibime geliyor cünkü o askerdeyken annesi ameliyat olmustu öyle tutusmamıstı ki

Malesef canım onu kaybetmemek adına sabrediyorum ama eğer kaybedersem baska elimden hicbirsey gelmez malesef:14:
söylemesi kolay ama gerçek bu hayırlısı diye dua ediceksin.evet herkes aynı şeyi yaşamaz askerden sonra çünkü herkes aynı değildir herkes farklı yaşar.orada düüşünmeye zamanları çok oluyor daha tahammülsüz oluyorlar dondukten sonra. birde sunu anladımki erkekler herzaman daha zayıf ama daha cesaretliler karar almakta.sabret izle bir gör.insallah haırlı olan olur ne dim canım.

Son düzenleme:
söylemesi kolay ama gerçek bu hayırlısı diye dua ediceksin.evet herkes aynı şeyi yaşamaz askerden sonra çünkü herkes aynı değildir herkes farklı yaşar.orada düüşünmeye zamanları çok oluyor daha tahammülsüz oluyorlar dondukten sonra. birde sunu anladımki erkekler herzaman daha zayıf ama daha cesaretliler karar almakta.sabret izle bir gör.insallah haırlı olan olur ne dim canım.

Sabrediyorum canım bide okudun m bilmiyorum ama bugün annesinle konustum evde de hep sıkıntılı birseyler düsünüyormus tek benim yanımda öyle değilmis yani annesi demis oğlum neden somurtuyorsun gülmüyorsun hani beni sevdiğini özlemistin ne oldu demis o da anne köpeklerimide özlüyorum demis köpekleride askeride yani o ortamı özlediğini vurgulamıs sonra dedim annesine benlik bir sorun var diye düsünmeye basladım diye kadın da hayır kızım senle ilgisi yok benimde aklıma cok seyler geldi maddi durumdan dolayı söz falan yapamıyoruz diye sıkıntı yaptığını düsündüm ama senle ilgisi yok abileride askerden sonra böyleydi dedi birde annesi ameliyat olucak onu sıkıntı yapmıs ya ayağa kalkamazsa annem ameliyattan sonra diye düsünüyormus ama bana bahane geldi hani bana birsey sormasınlar diye demistir gibime geliyor cünkü o askerdeyken annesi ameliyat olmustu öyle tutusmamıstı ki

Back
X