vazgeçtim nasıl söyleyebilirim

begumprenses

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
44
24
18
44
3 hafta önce dis ağrım için discime gittim iltihap vardı ve kanal tedavisi önerdi ben de madem gelip gideceğim o zaman boş disim icin implant yapalım dedim ve fiyatta anlaştık. antibiyotik tedavisinden sonra iki seans kanal yaptık ve kanal tedavi bitmedi.en son gittiğimde bir daha geldiğinizde implantta başlayalım dedi ben de tamam dedi haftaya randevu verdi kendisi de sanirimmalzeme için o tarihe randevu aldı birinden.gelelim konuya ben araştırınca implantin uzun süren ve ilk iki gün ağrılı hir işlem olduğunu gördüm eşim haftaya izne çıkıyo on günlük ve ben bu izni acı çekerek geçirmek istemiyorum ve de korkuyorum bunun için implant yaptırmadan vazgeçtim. koyde kalıyorum disçim iki saat uzaklıkta çok geç olmadan telde söylemek istiyorum ama çekiniyor nasıl diyebilirim sonuçta disçimin de aldığı randevu var.kanal tedavi için gideceğim yüzüne bakimi cam sanırım yardimci olur musunuz

Aynen bu şekilde ona da iletin.
Geçerli bir sebebiniz var çünkü.Tatilde acı çekmek istememek kadar doğal bir durum yok.
Anlayışla karşılamazsa onun diplomasını yırtayım ben.
Çocuk gibi küsmez sanırsam

Abartılı bir ağrısı yokki hatta hiç yok implantın. Yaptırdım ilk gün agrim oldu sadece sonra geçti

Daha sonra yapalım, benim için zaman uygun değil deyin olsun bitsin.

Ayrıca implant o kadar acılı bir işlem değil. Eksik dişinizin olması ilerde daha büyük sorunlara yol açar.

İmplant sonrası ağrılı olmuyor şislik oluyor o kadar. Ağrı kesici durduruyor ağrıyı bir de tek dişmiş zaten. Hiç korkmayın çekimden daha basit bir işlem. İnternet te hersey abartılıyor biliyorsunuz.

Ne var ki bunda arayın musait degilim diyiverin. Adam malzemeyi istemistir ama bu malzemeler hemen bozulacak birsey degilki. Rahat olun.

Teşekkür ederim ayıp etmiş olur muyum diye sonuçta ben istedim implanti ayrıca internette gerçekten kötü şeyler yazılıyor implant için korktum yok vücut kabul etmezse Geri isterse yutma ihtimali bile var deniliyor zaten evhamli biriyim 2 ay tuttu tutmadı stresi bitirir beni

Sadece yaptırmaktan vazgeçtiğini söyle öylece dolanbaçlı değil direk sonuçta yaptırmak için sözleşme imzalamadın

tatilden sonra ben de calismaya başlayacağım daha yaptiran anca seneye yaza olur
Hmm siz komple vazgectiniz
Olabilir
Baskasina yapar o da implanti
Bosa gitmez merak etmeyin
Ama keske yaptırabilirseniz
Dis kaybi cok kotu bir durum. Ben bir tane cektirdim ust uste biniyor başka dis ile diye
Simdi yeri bos kaldi yiyecekler kaciyor oraya cok rahatsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…