Ve artık bitiyor.....

krizantem_siyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
59
0
36
Kütahya
MERHABA ARKADAŞLAR ;
Diğer konularımı okuyan arkadaşlar vardır mutlaka ha bitti ha bitecek ha bitiyor derken yol ayrımına geldik
herşeyimi topladım babamdayım 2 aydır
çocuğumda bi babada bi bende en çok kahrolduğum konuda bu çocuğumun yarınını düşününce bunalıma giriyorum ama
çekilecek gibi bir evlilikte değildi çok çıkmaza girdim bu ay dava açacağız
olumlu yönde en ufak bişey yapsa yada değişse yada ne bileyim af dilese tekrar dönerdim ama hiç birinide yapmıyor artık bende kafamda kesin olarak bitirdim
fakat 3 yaşındaki oğluma içim ağryor bu süreç nasıl geçecek n olur deneyimli arkadaşlar destek olurmusunuz
genel olarak eşimle anlaşılmazlıklarım ilgisiz monoton sıkıcı ve farklı cinsel isteklerinin olmasıydı
ve yapamadım
şimdi bi çareyim sudan çıkmış balık gibiyim ...
şunuda paylaşmak istiyorum ben benden önceki yaşamını asla yargılamadım ama yakınlarımdanda duyduğum belli konular vardı eşimle ilgili eski nişanlısı onu aldattığı halde kapısında ona yalvardığını affetsin diye bi çok mücadele verdiğinide biliyorum.
ama ben oğlunun annesi olduğum halde aldatmadığım halde bana tek birini bile yapmadı....
SİZCE ARTIK NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM EVLADIMI DÜŞÜNÜNCE BUNALIMA GİRİYORUM yoksa inanın artık o umrumda bile değil tiksiniyorum
ya gidip eve oturucam evladım için yada boşanıp hayatıma bi yön vericem ...
allah rızası için yardımmmm

MERHABA ARKADAŞLAR ;
Diğer konularımı okuyan arkadaşlar vardır mutlaka ha bitti ha bitecek ha bitiyor derken yol ayrımına geldik
herşeyimi topladım babamdayım 2 aydır
çocuğumda bi babada bi bende en çok kahrolduğum konuda bu çocuğumun yarınını düşününce bunalıma giriyorum ama
çekilecek gibi bir evlilikte değildi çok çıkmaza girdim bu ay dava açacağız
olumlu yönde en ufak bişey yapsa yada değişse yada ne bileyim af dilese tekrar dönerdim ama hiç birinide yapmıyor artık bende kafamda kesin olarak bitirdim
fakat 3 yaşındaki oğluma içim ağryor bu süreç nasıl geçecek n olur deneyimli arkadaşlar destek olurmusunuz
genel olarak eşimle anlaşılmazlıklarım ilgisiz monoton sıkıcı ve farklı cinsel isteklerinin olmasıydı
ve yapamadım
şimdi bi çareyim sudan çıkmış balık gibiyim ...
şunuda paylaşmak istiyorum ben benden önceki yaşamını asla yargılamadım ama yakınlarımdanda duyduğum belli konular vardı eşimle ilgili eski nişanlısı onu aldattığı halde kapısında ona yalvardığını affetsin diye bi çok mücadele verdiğinide biliyorum.
ama ben oğlunun annesi olduğum halde aldatmadığım halde bana tek birini bile yapmadı....
SİZCE ARTIK NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM EVLADIMI DÜŞÜNÜNCE BUNALIMA GİRİYORUM yoksa inanın artık o umrumda bile değil tiksiniyorum
ya gidip eve oturucam evladım için yada boşanıp hayatıma bi yön vericem ...
allah rızası için yardımmmm

zor bi durum ne denilir bilinmez
arkadaşım çektiğin şeyleri bilmiyorum hani çekilmeyecek gibiyse çocuğun için bile olsa çekilmez sonuçta sende insansın
hakkında hayırlısı MEVLAM hayırlısını eylesin

Bütün çocukluğum keşke annemle babam boşansalar diyerek geçti.
Çok destek olmak istedik anneme,bırakıp gidelim dedik.
Yapamadı,hep daha kötü olacağını düşündü.
Birde tabii ayıp elalem ne der diye düşündü.
Ömrü gitti zavallı anneciğimin ne yazıkki.
O kadar kavga ederlerdi ki kaçacak delik arardık.
Anneme zamanında dedem gel kızım demiş o zaman tek çocuk varmış.
Babamın iyi bir eş olamayacağı o zamandan belliymiş.
Annem kıyamamış ablama,o zamanlar çocuğun anneye verilmesi gibi bir durum da yokmuş.
Kadın giderse çocuk koca evinde kalıyormuş.
Hep sizin için dayandım katlandım der.
Off anneciğim keşke dayanmasaydın,katlanmasaydın,biz o bozuk aile düzeninde büyümeseydik.
İnanın çocuğunuz için kavgalı bir ailede büyümektense diğer türlüsü daha sağlıklı olacaktır.

anne babası boşanmış biri olarak söyleyebileceğim tek şey şu;

çocuğun büyüdüğünde seni anlayacak ve sana destek olacak merak etme.

öncelikle Allah yardımcınız olsun.

ilk adım olarak çocuğunuzu kreşe verip mesleğinizi yapsanız sizin için bir başlangıç olur diye düşünüyorum.

daha çok gençsiniz. oğlunuz ve kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.

tabi zor günler olacak, o zamanda kk burada...

Önceki konunda cinsellik yok gibi bişi söylemişsin şimdi farklı cinsel istekleri vardı demişsin.Kafam karıştı.Sadece ilgisizlik falansa sorununuz bence yuvanı dağıtma.Daha 3 yaşında oğlun.Gelen gideni aratırmış.Daha çok gençsin.Herkesin düşüncesi, hayattan beklentileri farklı elbet ama ben ortada çocuk olunca farklı düşünüyorum.Üvey anne - ünev baba - anne - baba dörtlüsü hepsi bir paçadan tutup çekiştirmesin evladını.Yazık günah.Sadece ilgisiz, sevgisizlikse şayet.Önceki konularının sadece başlangıç mesajlarına bakmaya vaktim oldu.Hakkınızda hayırlısı olsun

emin ol cnm 6 ay geçince boşandıktan sonra bu duyduğun acıları unutursun

rahata erersin vee ohhhhhhhh bee dünyaa varmış dersinn

deneyimlerim cnm 2.evliliğimi yaptım 1.de hayır olmadıysaaa ebediyen olmaz bunu unutmaa

en iyisini yapmışsın cnm hiçç takma kafanaa düşünme bilee

eşini boşamaya bak mutsuz evlilikte oğlun büyüyyüp kopuk ailesi olacagına

ayrılmış bir anne baba olarak kalırsınız ve kafanız ana oğul daha rahat olur

zorlluklar elbette olacak amaa geçici dönem olacak

ayrıca baban var aslanlar gibi bakar size sende kendini toplayınca işe girersin biricik yavruna da bakarsın

sadece cesaretini kırmaa güven kendinee:46::46:

canım belki son bir kez deneyebilirsin.tabi eşin istermi bilmiyorum.zaten o istemiyorsa bitirmekten başka çare yok.ama eğer o da denemek isterse belki birşeyler yapabilir.ama olmayacağını anlarsan artık tamamiyle bitir ve yeni bir hayat kur kendine.tabi bu süreç içinde asla hamile kalma

bende anne ve babası ayrı biri olarak yorum yazıyorum benim annemde babamda çok ilgilidir bizle ikisi de çok düşkündür emimnm bütün anne baballar öyledir. bizim evimizde de sürekli tartışma olurdu ben büyüktüm anlardım ama kardeşim anlamzdı ve en çok o etkilenirdi durumdan . ben evdeki tartışmalardan dolayı anneme kendim defalarca ayrılın böyle olmaz ben belki anlarım ama kardeşim çok etkileniyo dedim. olmuyodu ve emin olun ayrı olmaktan daha çok etkiliyo aynı evde olup huzursuz olmak. en sonunda onlar da yapamıycaklarını anlayıp ayrıldılar. sizde çocuğunuz için duruyosanız ve evinizde sürekli tartışma varsa emin olun çocuğunuz daha çok etkilenecektir. tabi herşeyin hayırlısı

Çocuğun mutsuz bir aile ortamında büyüyeceğine böylesi daha hayırlı bence.
Ama eşin baba evine döndüğünden beri bir adım atmıyorsa oda boşanmayı benimsediyse yapacak birşeyin yok.
İlk başlar bozalarsın herhalde ama sonraları olumlu yanını görünce hakkımda demekki buymuş hayırlısı dersin.

tatlım genellıkle sorunlu evlılıkler de cocuk ıcın ayrılmazlar

cocuk annesız/babasız buymesın diye ,cocugu cok kotu

bır ortam da yetıstırmeye calısırlar .

bosanmayarak cocuklarına faydadan cok zarar verıyorlar

ınan cocuklar soyle 15-16 yasına geldıgın de

boyle sorunlu evlılıklerı olan anne babası bosansınlar dıye yalvarıyorlar resmen .

ben hıc gormedım ,sorunlu bır aılenın ıcın de buyuyup de "ıyıkı annem babam bosanmamıs "dıyen cocuk .

benım erkek arkadasım da anne ve babasının kavgalarından cok etkılenmıs ergenlık donemın de .

ve hala "keske bosansalar "dıye sıtem eder .

boyle sorunları olan aılenın ıcın de buyuyen cocuklar emın olun ılerı de ,ya anneden ya babadan nefret ederler .

o yuzden huzurlu bır aıle ortamınız yok ıse ,bosanmak en dogrusu olur .cocugunu dusunuyorsan asıl o zaman bosan!

Çocuğunuzu gerçekten düşünüyorsanız.
Size yalvarıyorum ne olur onu mutsuz ailede büyütmeyin.
İlk başta her şey zor gelse de inanın bunu yaşayan biri olarak söylüyorum.
Annemle babam en başından keşke boşansalardı.
Keşke en başında bitseydi bu evlilikte biz de son on senemizi sadece ağlayarak geçirmeseydik.

zaman ayırıpta ilgilenen arkadaşlarım;çok teşekkür ederim inanın ferahladım biraz demekki doğru yol izliyorum diyor insan ..
farklı cinsel istekleri vardı derken 2 bayan birde kendisi bende dahil ..bunu istiyordu!ve kabul etmedim
onun dışında zaten afedersiniz ama yatma kalkma durumumuz yoktu ayda bir falan ..
kreşe verdim oğlumu şimdi ayrılık için nasıl bir yol izleyeceğim bunlarla savaşıyorum
teşekkür ederim ilgi ve alakanıza allah razı olsun ...

zaman ayırıpta ilgilenen arkadaşlarım;çok teşekkür ederim inanın ferahladım biraz demekki doğru yol izliyorum diyor insan ..
farklı cinsel istekleri vardı derken 2 bayan birde kendisi bende dahil ..bunu istiyordu!ve kabul etmedim
onun dışında zaten afedersiniz ama yatma kalkma durumumuz yoktu ayda bir falan ..
kreşe verdim oğlumu şimdi ayrılık için nasıl bir yol izleyeceğim bunlarla savaşıyorum

vay pislik vay şe ....................siz tövbe tövbe ya kan beynime sıçradı bak:47::47::47::47:

boşa gitsin elalemin sütü bozuğu ile mi uğraşacaksın
daha yazılacak çok şey var ama hiç değmez yazmaya :41::41:

:53: Daha neler artık... En doğru kararı vermissinz, yolunuzdan donmeyin.

yanlıs okumadım degıl mı:53::53::53:

canım hala bosansam mı bosanmasam mı dıye soruyormusun sen!

kendine gel ıstersen bır celsede bosan hatta .

sızın esınız kesınlıkle normal degıl ,fantazılerını beynın de kura kura

sapkınlasmıs ıyıce .arkana bakma bile direk git!

Allahım kımsenın basına vermesın dusunemıyorum bıle bu durumda oldugumu rabbım sıze ve evladınıza sabır versın canım demekkı hayırlısı buymus..evladın ıcınde yapabılecegın pek fazla bırsey yok babasını hala sevdırmeye devam et aynı evde olmasanıza evladın babasının sevgısınden asla mahrum kalmasın tek dıyebılecegım bu.. Bendımde 2 tane evladım varr Allahım esırgesın dusunemıyorum nasıl olurdum böyle bır durumda.. Bazen bende gecınemıyorum falan ama evlatlarım ıcın sabredıyorum...

Son düzenleme:

böyle bır ınsansa kurtulduguna sevın bence,ya ne üzüleceksın,daha sonra senıde erkeklerle ızlemek ıster,inanamıyorum ya,aldatmaya kızarken bıde senin gözün önünde şoktayım şuan:53::53::53:
su akar yolunu bulur demişler,boşanan biçok insan var hayattalar ve eskısınden daha ıyıler..hatta çalışıp çabalayıp ev bark sahıbı olanını bıle biliyorum ya boşver Allah aşkına üzülme bile:50:

seni merak ediyordum bende..hhakkında hayırlısı canım hiç dert etme çocuğun ve kendin için güzel bir gelecek planla en güzeli...

Back
X