bi çarşamba günü arkadaşım sayesinde ders arasında tanışmıştım onunla..ilk görüşte hoşlanmıştım ama içimden "kaptırma kendini, tanımıyosun bilmiosun belki bidaka göremezsin bile" deyip kendimi durdurmuştum:) iki üç gün sonra tekrar karşılaştık yanındada en yakın arkadaşı vardı. benim yanımdada arkadaşım:) arkadaşını bizimle tanıştırdı ben o an istem dışı çocuğa baktım kaldım "nerden tanıyorum bunu" diyeCADIARZU arkadaşım bakışımı görmüş ooo göz koydu bizim kız dedi ben kıpkırmızı ve şoktayım yoo hayır fln die kekeledim..ve olan olmuştu hoşlandığım çocuk beni en yalın arkadşına yakıştırmıştısenağlama..cafelere fln birlikte takılmaya başlamıştık ama herkes beni arkadaşından hoşlandığımı düşünüyodu..bununla birlikte bana çook sıcak davranıyodu kaç kez söylemek istedim ben seni seviyorum arkadaşını değil die işin kötüsü benim yakın arkadaşımı da ona yakıştırıyorlardı ben birşey diyemiyordum ama içten içe kahroluyordum arkadaşımda ben onu kardeşim gibi görüyordum diodu:1no2: yılbaşından bi gün önce numaralarımızı aldık mesajlaşmaya başladık yılbaşı akşamı bana birini seviyorum ama söyleyemem kii ona gibilerinden mesaj atıyo sarhoş sarhoşalkisalkisalkis çok uğraştım bir yandan baskı yapıyorum bir yandan da üstüne gitmemeye çalışıyorum en sonunda bana...sana niye söyleyeyim sevdiğim kızı yaa alla alla diye mesaj attı tabii mesaj bitti ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorumsenağlama en sonunda sabaha karşı arkadaşlarıma söledim ben onu seviyorum diye arkadaşımda zaten tahmin ediyordum dedi yarın çağıralım senin arkadaşından onun arkadaşından hoşlanmadığını söyleyeyim hatta sen bidaha açılırsa çok kızacağını fln söyle dedi öylede yaptıkyerimseniben hemen yüzü gülmeye başladı yakınlaşmalar başladı akşamda mesaj fln derken beklediğim şeyi nihayet duydum... seni seviyorum:asigim::asigim:
işte böyle başladı bizim hikayemiz :asigim:
işte böyle başladı bizim hikayemiz :asigim:
Son düzenleyen: Moderatör: