ve beklemekten vazgeçmemek ... Sevgi sorunsalı buyrun kızlar

Olmayacagini bile bile sevmek , beklemek varya iste o asklarin en kötüsü ...

Ben yasadim ve suan onu unutmam gerek.

4 senedir beklemekten vazgecemeyen biri olarak söylüyorum ki beklediğin şeyler hicbir zaman gerçeklesmez gerçeklesse bile sen beklediğin süre içerisinde o durumu gözünde büyütüp beklentilerini arttırdıgın için gelişi seni tatmin etmez ..Zaten gelmesi hayırlı olacak olsa neden o kadar bekletsin..O bir yerlerde gencliğinin hayatının tadını cıkarırken biz sessiz bir kösede kendımızden geçip o değmeyecek insanları bekliyoruz ve kaybımız burada baslıyor. Hayat beklediğini sana ancak beklemekten vazgectıgın an verir ya gecmıs olur yada sen artık eskisi kadar ıstemıyorsundur..Bırakalım anılarımızda canlı kalsınlar tıpkı beklediğim adamın 3 gün önce bana dediği gibi o artık beklediğimiz insan değil değişti..

aramızda mezhebi ayrım var. bu yüzden bazen o bitirmek istedi, bazen ise ben.
en sonunda akışına bırakmayı tercih ettik. hatta arkadaş kaldık ama başaramıyorum bu arkadaş kalma meselesini çünkü onu görmemle erimem bir oluyor. yapamıyorum.
bana karşı beklenti içine girme diyor. çünkü onun da benden bir beklentisi yok. garip, üzücü ama kötü bir şey.
annem ve babam... hayatıma direkt müdahale ederler. yine onun annesi. o da istemiyor mezhebi farklı olan birini. aileleri ikna etmek neredeyse imkansız.fiziken bitirsem kafamda bitmiyor işte. beklemekten vazgeçemem... yapamıyorum. en son numarasını silmiştim. sonra beni aramıştı. sonra o numaraları silelim demişti. silemedim. geri aradım 10 gün sonra dayanamadım... off off off off off.
nasıl bitirilir bilmiyorum ki... kafama anlatamıyorum. yalnız bırakmasını istemiyorum. ne güzel yalnızlığa da alışmıştım. nereden çıktın ki sen...

Back
X