ve bir masal daha mutsuz sonla bitti....

kuzum90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
121
22
33
Almanya
öncelikle herkese iyi aksamlar dilerim.. yeni üyeyim fakat sürekli takip ediyorum bu forumu, bana iyi geliyor burda vakit gecirmek.. gecenlerde bir arkadasimiz konu acmisti „benimde masalim mutlu sonla bitmeyenlerden“ diye bir konuydu yanlis hatirlamiyorsam. konu sahibi arkadasimiz nisanlisiyla yasadiklarini anlatiyordu..
evet bende malesef masali mutsuz sonla bitenlerdenim. ne hayallerle nisanlanmistim, sevdigim insanla bir ömür geciricektim dügün tarihimiz hersey belliydi 3 ay kalmisti sadece ama olmadi. o sevdigim güvendigim insan beni hayal kirikligina ugratti, tüm sevincim heycanim hevesim hepsi icimde kaldi. alisverisimi yapiyordum yetistirmeye calisiyordum ceyizimi ama bitti..hepsi bosaymis meger.
aslinda hersey nisanda basladi. hersey sorun oldu, herseyin hesabini yaptilar ailecek. düsünün nisan tepsisindeki para bile problem oldu. hep para para para. baska bisey konusmadilar... oysa ne ben ne ailem hicbisey istememistik ne altin ne baska birsey. nisanda taki dahi olmamisti ama o tepsiye koyulan para icin hesap soruldu... tüm bunlar yetmedi birde mutfak tartismasi cikardilar. biz yeni mutfak almak istemiyoruz dediler. insanlarin durumu olmayabilir o ayri bir konu ama bu insanlarin durumu oldugu halde böyle yaptilar, bana hicbirseyi layik görmediler. Nisanlim 3 araba kullaniyordu düsünün. Arabaya gelince parasi coktu ama mutfaga gelince 100 lirasi bile yokdu..bende bunlara karsilik en ucuzundanda olsa yeni bir mutfak istedigimi söyledim.. okadar laf etti hevesimi kursagimda birakdi. Hem suclu hem güclü birde üste cikmaya calisti ve beni anlayissizlikla sucladi. Oysaki bende herkes gibi herseyim yeni olsun istemistim.. bunlar aramizda sorun olurken kendisi annemi babami biyerde gördügü halde selam vermedi ve görmemezlikten geldi. Büyük bir saygizlik yapti.zaten bu hareketi yaptiginda herseyi bitirdi. Ne beni ne ailemi saydi.. bir hafta oluyor nisan bozulali. Günlerce saatlerce hickira hickira agladim bu yapilanlar yüzünden. Cok zoruma gitti,ben o insani bukadar severken güvenirken onun bu yaptiklari bizi bitirdi. Benim canim yanarken o umursamiyor beni sucluyor. Ben üzülürken o keyfine bakiyor.. o benim ilk askimdi ilk sevgilimdi.. biliyorum bunada sükür elbet bu acilarda dinecek. Allaha hep dua ediyorum acimi dindirmesi unutturmasi icin. Allah büyükdür ona havale ettim bana yasattiklarini..
Ama ya bundan sonrasi? Evlenebilecegimi düsünmüyorum, bukadar hayal kirikligi yasadiktan sonra kimseye güvenemem. O hayatina mutlu mesut devam ederken önüne bakarken ben nasil mutlu olucam? Bana yaptigi hersey her haksizlik ona geri dönsün istiyorum....

Allah yardımcınız olsun..
Böyle işte hayat bazı hikayelerin sonu mutlu bitiyor bazılarınınki mutsuz hele bazı hikayelerin bir sonu bile olamıyor..
emekler,hayaller,zaman,her şey bir den üstünüze gelecektir, kendinizi boğmadan,yavaş yavaş üzülün.. hani derler ya sindire sindire ye diye, siz de sindire sindire üzülün.. bir bakmışsınız ki alışmışsınız, toparlanmışsınız..
bir başkasına güvenemem, asla evlenemem demeyin hayat bu ne zaman neyle karşılaştıracağı belli olmuyor.
belki de rabbim sizi bi hatadan kurtardı..böyle düşünün her şerde vardır bir hayır.. iyi akşamlar..

acın daha çok taze belli...
ama inan gözünden düşen yaşlar azaldığında yeniden hayata döndüğünde doğru adamı bulcaksın...
ne kadar zaman alır bilmiyorum ama bir gün mutlaka sende yoluna bakıp mutlu olcaksın...

Cok uzuldum babaannem derdiki iki seven nisanlaninda ogün kadere dokuz düğüm atilirmis bunlari büyütmezde cozerseniz hersey aşilir derdi durumunu bilemem tabi agladim diyosun hic mi sans yoktu ne bileym keske boyle olmasaydi

uzulcek hic bisey olmadigna emin olabilirsin canim. actigim ilk konumu okuyabilirsn. ayni senin yasadklarini yasadm cok cok ucuza evlendm. bi de ustune taktiklari birkac bilezigi yalanla dolanla almaya calistilar. iki aylik evlilik sonrasi bosanmak zorunda biraktilar. 2 yildir da mahkemelerle ugrasiyorum bitmek uzere sukur. ne kadar depresyonla bogustugumu tahmin edebiliyosundur. yerinde olmak isterdm inan. evlenip ayrlmak daha zor. bidaha da sevebilirsin hic kuskun olmasin. kimse kimse icin ölmuyor. abdest al iki rekat sukur namazi kil. canim cicim halleri seni kandirmak icindi. ayrilmanza sebep.olan haller onun gercek.kisiligiydi. buyuk gecmis olsun. gulumse hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…