• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve bosandik..

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
21.125
50.559
798
merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..

Son düzenleme:
bitti mi en sonunda...hayırlı olsun umarım bundan sonra mutlu olursun oğlunla.

Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin.
inşallah yeni hayatınız size istemediğiniz kadar mutluluk getirir.

Allah pişman ettirmesin. kesinlikle.bosanmak kolay bişey değil. Mutlaka son noktaya gelinmistir.bazi şeyler konuşarak da halledilmiyo

Allah bu süreci atlatırken yanımızda olsun ...benimde haftaya bitecek ...o mahkemeye nasil gidicem nasıl ayakta duracagim bilmiyorum :KK43: bütün gün yatak döşek yatiyorum

merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..

Çok iyi bilirim o atmosferi. Umarim bundan sonrasında öyle sürprizlerle güzellesir ki yasaminiz, asla "keşke" demezsiniz. Her türlü alisiliyor içiniz rahat olsun. Fırtına dindiginde yeniden ve daha güçlü atacaksınız adımlarınızı. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Canim benim hakkinda en hayirlisi böyledir inşallah sen çok güçlü, kararli bunun da üstesinden kalkabilecek bir bayansin Rabbim sana keşke dedirtmesin hep iyi ki de hayatinda.

Allah bu süreci atlatırken yanımızda olsun ...benimde haftaya bitecek ...o mahkemeye nasil gidicem nasıl ayakta duracagim bilmiyorum :KK43: bütün gün yatak döşek yatiyorum
gidene kadar ben de karabasanlar gordum, hele gecen haftaki o durusmadan sonra.. yapamiycam diyordum ama Rabbim guc verdi, orda tek damla yas akmadi.. sonra da belirsizlik bittigi icin ferahlamis hissettim..
siz de hayirlisiyla atlatirsinz insaallah

Canim benim hakkinda en hayirlisi böyledir inşallah sen çok güçlü, kararli bunun da üstesinden kalkabilecek bir bayansin Rabbim sana keşke dedirtmesin hep iyi ki de hayatinda.
amin canim insaallah cok saolun hepiniz Allah razi olsun.. oh be kurtuldum diye gobek atmadim ama netlestigi icin rahatlamis hissettim, uzadikca yipraniyorsun.. hayirlisi insaallah

Back
X