• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve bosandik..

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
21.123
50.551
798
merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup evlendigim insanla ayrilisimiz soguk bi durusma salonunda yaklasik 5buz gibi dakika icinde gerceklesti.. bu kez birbirimize bakmamaya gayret ettik.. dik durmaya calistik, bakarsak icimizin yanmasindan baska seye yaramayacagini ikimiz de anladik artik..
hayirli olan bu insaallah

bu kez birbirimize bakmamaya gayret ettik.. dik durmaya calistik, bakarsak icimizin yanmasindan baska seye yaramayacagini ikimiz de anladik artik..
Şu söz bile kararınıza yaptığınız haksızlık... Hem onun bakınca içinin yanacağını nerden biliyorsunuz, çok duygusal düşünüyoruz biz kadınlar, bunu kendinize yapmayın...
Hayırlı olsun bu arada, Rabbim pişmanlık vermesin.

Hakınızda hayırlısı buymuş demek ki ,
Rabbim en kısa zaman da size güzel kapılar açsın ...

Offf.icim acidi yaaaaa...
Nie boyle oluyor hayat..ne umutlarla evleniliyor,sonuna bakin yaaa.cok uzuluyorum.allah bundan sonra mutlu etsin.

Ah canım gözyaşlarıma hakim olamadım.
Allah yardımcın olsun. Yolun şansın açık olsun İnşallah.

Şu söz bile kararınıza yaptığınız haksızlık... Hem onun bakınca içinin yanacağını nerden biliyorsunuz, çok duygusal düşünüyoruz biz kadınlar, bunu kendinize yapmayın...
Biliyorsun canım biliyorsun iki yüreğin alev alev birbirinden koptuğunu.
Farklı dünyaları bir dünya yapamıyorsun işte gücün yetmiyor.

Rabbim yardımcınız olsun. İnşaallah bundan sonra her şey sizin için çok daha iyi olur.

Hayirli olsun sizin için ben de 3 yillik evliliği gecen yil bitirdim evden ayrilali tam 1 yil olmuş. İlk aylar çok zordu davaya kadar ama sonra aklima bile gelmedi canim ondan bahsederken zerre duygu yok içimde siz de zamanla şimdikinden çok daha iyi hissedeceksiniz inşallah.

İmtihan dünyasındayız canım bende aynı şekilde 4 ay oldu boşanalı. Çok kötü bi insan da olsa eşiniz üzülmemek elde değil tabi sonuçta ne emeklerle kuruluyo bi yuva acısını sadece yaşayan bilir. Ama bütün bugünler geçiyo kendini üzme ilk zamanlar insan kötü oluyor ama ilk 1 ay geçsin o rahatlığı huzuru hissediyosun tabi ben öle hissettim huzur kelimesi hiç yoktu evliliğimde şükürler olsun ailem yanımda sağlıklıyım ağzımın tadı var sende böyle düşün..

Dualarınıza canı gönülden amin diyorum .
Allah yardımcınız olsun bu günlerde geçer bir gün güneş yeniden doğar inşallah.

duygusal dusunmekten degil, ne yazikki gecen hafta cok zir dakikalar yasadik durusma salonunda, hakim bile karar veremedi.. o yuzden soyledim bunu..

Back
X