Ve bunca sabrıma karşılık boşanıyorum...

'pislik diycem ama inşallah öyle bişeyi yokturda lafımı geri almak zorunda kalırım.' cümlenden oturu hala umutlanıyorsun gıbı gelmıstı...pekı ne yapnayı düşünüyorsun canım? yani; ne zamana kadar böyle beklenır kı?

'pislik diycem ama inşallah öyle bişeyi yokturda lafımı geri almak zorunda kalırım.' cümlenden oturu hala umutlanıyorsun gıbı gelmıstı...pekı ne yapnayı düşünüyorsun canım? yani; ne zamana kadar böyle beklenır kı?

ben o cümleyi eşim olacak adam için söylemedim.cvp yazdığım üyenin kuzeninin eşi için söyledim :) onun da öyle şüpheleri filan varmış da o yüzden.
önceki bekleyişim kötü olmamdandı.Biraz kendimi toparlamak istedim.şimdi toparladım mı hayır ama o zamanlara göre iyiyim.
onun ne hakları var benim ne haklarım var onu bilmiyorum.Haksız çıkarsam diye korkuyorum şuan sadece.Haksız derken msjlarda öyle bişey çıkmazsa.
sonra onun ne hakkı var öğrenmeden bu işe kalkışmak biraz cahil cesareti olur...

ben o cümleyi eşim olacak adam için söylemedim.cvp yazdığım üyenin kuzeninin eşi için söyledim :) onun da öyle şüpheleri filan varmış da o yüzden.
önceki bekleyişim kötü olmamdandı.Biraz kendimi toparlamak istedim.şimdi toparladım mı hayır ama o zamanlara göre iyiyim.
onun ne hakları var benim ne haklarım var onu bilmiyorum.Haksız çıkarsam diye korkuyorum şuan sadece.Haksız derken msjlarda öyle bişey çıkmazsa.
sonra onun ne hakkı var öğrenmeden bu işe kalkışmak biraz cahil cesareti olur...

Hımm; demek okumamışım o mesajı.... Bence senın esın ztn ayrılmak ıstedıgı ve ılıskısınden mutsuz old.u ıcın bal gıbı aranıp 1ılerını bulmuş ya....neyse; sen en kısa zamanda ıyı bır Av.a gıt konuş; haklarını ogren cnm....

Hımm; demek okumamışım o mesajı.... Bence senın esın ztn ayrılmak ıstedıgı ve ılıskısınden mutsuz old.u ıcın bal gıbı aranıp 1ılerını bulmuş ya....neyse; sen en kısa zamanda ıyı bır Av.a gıt konuş; haklarını ogren cnm....

deren orda mısın, özelden yazamıyorum henüz. mesajını okudum. bütün haklarını al hatta donunu da al :)))

deren orda mısın, özelden yazamıyorum henüz. mesajını okudum. bütün haklarını al hatta donunu da al :)))

Allah kısmet ederse ben de herıfı cıscıbıldak bırakmak ıstıyorum canım.....sonradan elı para gorup de (kızlar; sonradan görmelerden de uzak durun; benden uyarması; bunların her daım her seyde gozu kalmış oluyor; cogu kez cogu konuda ac&doyumsuz oluyorlar...öz. orta yaslarda bırden sunu degıstıreyım, bunu sallayım, aaa evdekı de eskımıstı, hem de bıkmıştım da ondan; onu da degıstırıvereyım dıye düşünüyorlar.....) bılmem kac yasında azan ve sırf sıkıldı dıye keyfen karı boşayan tum koca musvettelerıne de kapak olsun inşallah!!!....ama tabı umarım Allah da yardımcım olur; her sey yolunda gıder de davayı kazanırım....yoksa; av.ı ıyı savunamayıp, sahıtı mahkemede satıp veya kadın düşmanı&kotu bır hakıme dusup haklıyken hakkını alamayan nıce kadın da var...Allah benzetmesın....

Son düzenleme:
Merhabalar..
inşallah öyle birşey yoktur derdinde değilim başından beri söylüyorum kanıtlıyamadım kabul etmedi.ben 2 numara gördüm çok msjlaşılan.biri gerçekten sekretermiş diğeri liseden arkadaş diyor.dökümandan dolayı kabu lediyor mecbur ama içeriği ne bilmiyorum.kanıtlayamadım.dün annesiyle ancak konuşmuş demek bana dedi ki dava aç haksız çıkıcaksın.içeriğinde öyle birşey olmıycak o zaman bana hak doğucak sen suçlu olucaksın diyor.(korktuğum için söylemiyorum sadece yazıyorum).Elimde şuan bir kanıtım yok ki.Pazar gezmesine de Erkek arkadaşıyla gitmiş öyle söylüyor.Msjlar boş çıkarsa ben Ne yapıcam peki ?
Ailesi de ben konuşmadıktan sonra daha aramıyor.Yani konuşmadık.oğlu bunu kabul etmeyince şimdi ben haksız durumuna düştüm onların gözünde belkide.
Kolaya kaçmıyorum inan.Ailem yanımda desteğim çok.Maddi açıdanda kimseye yük değilim.imkanım var herşeye ama sorular hala cevap bulmuyor.Dava açınca içerikte bişey çıkmaz asıl o zaman daha çok rezil olucam diye korkuyorum..

O zaman bi zahmet o insanlarin kim oldugunu, mesaj iceriklerinin kotu olmadigini sana ispatlasin. Alsin telefonu eline, senin yanindayken "askim napiyorsun" tarzi bi mesaj atsin iki numaraya da, onceden bu konuda anlasmadan, aniden isteyeceksin tabi bunu, kiza durumu aciklamis olmasin diye. Bakalim ne cevap gelecek. Beklemedigin bi cevap olursa da yanlis mesajdi der gecistirirsiniz, bisey olmaz.

Onun disinda, filmlerden etkilenmis olabilirim ama, takip te edebilirsin. Yani gercekten dava acmadan once bazi seylerden emin olmak istiyosan, git takip et, ne kaybedebilirsin ki? Cevresindeki insanlara sorsan kimse acik vermez, herkes yuva yikilmasin der saklar, bilseler de susarlar. Vallahi ben olsam takip ederdim. Esin olacak adam zaten bosanma laflari ediyorsa demek ki artik saygi maygi kalmamis, sen de artik saygili olacam diye takip etmekten ondan bundan cekinmemelisin. Donuna kadar almak istiyorsan, kendini yipratmadan yap yapacagini, acima.

Back
X