Ve dualarımız kabul olduuuuu:)

FulyaHakan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
34
0
16
İstanbul
Geçen ayın üzüntüsüyle beklenmedik mutluluk kapımızı çaldı:) Arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin..Hiçbirzaman umudunuzu yitirmeyin,geçen aydan bu formda çok şey öğrenmiş oldum bunu inkar edemem 2. ayımda başarmış oldum..Belirtilerime gelince sadece göğüslerimde şişkinlik arada sırada da gelen kasık ağrısı pozitif sonucumu ise adetime daha 1 gün varken idrar testiyle bu sabah öğrendim:) o 2 kırmızı çizgiyi görünce de 2 dakika baka kaldım sonra sevinçle eşimi aradım :)))) Allah herkese bu mutluluğu taddırsın..

çok sevindim allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bende 2. kızıma hamileyim 23 haftalık olduk allah herkesin gönlüne göre versin ( AMİN )

Geçen ayın üzüntüsüyle beklenmedik mutluluk kapımızı çaldı:) Arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin..Hiçbirzaman umudunuzu yitirmeyin,geçen aydan bu formda çok şey öğrenmiş oldum bunu inkar edemem 2. ayımda başarmış oldum..Belirtilerime gelince sadece göğüslerimde şişkinlik arada sırada da gelen kasık ağrısı pozitif sonucumu ise adetime daha 1 gün varken idrar testiyle bu sabah öğrendim:) o 2 kırmızı çizgiyi görünce de 2 dakika baka kaldım sonra sevinçle eşimi aradım :)))) Allah herkese bu mutluluğu taddırsın..

allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah.saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah.

Çok sağol hayatım Allahım olmayan herkese gerçekten nasip etsin kandil gecesi eşimle çookkk dualar ettik Rabbimde duydu:))) Ne diyimm ki şaşkın bi mutluluktayım :)))))))))

hiç canınızı sıkmayın inanın stres en büyük engel,bu ay o kadarda takmadım ben olursa allahdan olmasada ondan dedim testlerin fotosunu koymak isterdim ama daha yeni üye olduğum için olmuyo:)))

5.6. haftalarda gözukmuyor bebek belki keseyi göruyorlar bıraz sabretmek lazım:) hayırlı olsun inşş

gözün aydın canım allah kucağınızada alamayı nasip etsin
darısı benimle beraber herkesin başına inşallah
allah dualarını kabul etmiş canım bizede dua et olurmu kabul olur inşallah

Allah rağzı olsun canım benim ederim tabi etmemmi rabbim hepinizin gönlüne göre versin o heycanı duyguyu taddırsın..

Eklentiler

• $IMG_1491.webp
    $IMG_1491.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 60
Back
X