..ve,evime "elveda" deyişim...

canım bende 1 ay sora evleniyom aynı şehire gidicem ama evlenip evden ayrılmak korkusu içimi kemiriyo şimdiden

yazdıklarından çok duygulandım senağlama

allah sağlıklı ,mutlu, huzurlu günler nasip etsin herşey gönlünce olsun ..

ama gitmeni bende anlayamadım evde olmasada netin olur muhakkak bi fırsatın canımŞeniz

Canlarım benim..elveda diyorum..evimde int,pc olmayacak çünkü..ama dediğim gibi ara sıra annemlere geldiğim zaman rahatsız ederim sizleri:1rolleyes:

Deli, sanki bidaha hic siteye girmeyecek gibi konusmussun:mymeka:
Ayy gozlerim doldu, cok mu duygusalim nesenağlama
Evleniyosun dogup buyudugun, tatli- aci seyler yasadigin yuvadan ucup gidiyosun
ayri bi sehire mi gideceksin bilmiyorum ama yine de koyuyor bu insana...
Ayri sehire gitmeyeceksen sanslisin yine de ya bana benim gibilere ne demeli
dogup buyudugumuz yerden, yuvadan taaaa uzaklara uctuk, belki yilda bi kez goruyoruz anamizi, babamizi, kardeslerimizi, sevdiklerimizi, o da agzimizdan burnumuzdan gelmezse tabii, kaynana dirdiri olmazsa.......
Yazacak cok seyim var ama isyerindeyim devam edip o kadar insanin icinde aglamak istemiyorum belki eve gidince devam ederim...
Ama dedigim gibi ayni sehirdeysen hic uzulme canim, mutlu olman dilegiyle...

seni gayet iyi anlıyorum evlenip bab ocağından kendi ocağına yerleşmeyi. bende gurbet kuşuyum insan belli bir zaman sonra alışıyor.
önemli olan senin mutluluğun huzurun güzel arkadaşım. eskişehir istanbul nedir gelir gidersin. hem şimdi hızlı ternde başlıyor.:)
kadınlar kulubüne neden elveda dedin ben onu anlamadım artık kadınlar kulubüne girmiyeckmisin yani. evlenince bırakacakmısınsenağlama

senı cok ii anlıorum bende kısmet olursa uzak bı sehıre evlenıorum:( aılemden cevremden nasıl kopucam onu dusunuorum hep allah yardımcın olsun evınede net alırsın bızaman sonra yıne kkya gırersın :çok üzgünüm:

arkadasım sana mutluluklar inşallah üzülmezsin hiç hep mutlu olursun.........
kk ya gırmeyecekmısın artık.......
niye........
seni tanımıyorum ama her yerde seni görmek güzeldi......

Allah yeni kuracağın yuvanda mutlu etsin,nazarlardan korusun canım...
Ben de ailemden uzağa geldim ama ne yaptım ettim onları da yaşadığım şehre getirdim...

Hepinize telekkür etmekten parmaklarım ağrıdınaniknanikAma gerçekten çok sapğolun hepiniz çok iyisiniz..İstanbul'dan Eskişehir'e gidiyorum..ayrı bir şehire yani:çok üzgünüm: Şaka maka derken 5 gün kaldı nikahıma ve oraya gitmeme..bana çok dua edin olurmu...

Bu arada ne aşkım ne ben evimizde pc istemiyoruz..böyle bir karar aldık..Ama anneme geldikçe rahatsız ederim inş sizleride:1rolleyes: Tabi beni unutmazsanız :çok üzgünüm:

Bihterim yolun açık olsun güzelim. Allah bir ömür boyu hep çok mutlu olmanızı nasip etsin. Kendine çok iyi bak oralarda biz seni unutmayacağız emin oll. Bütün dualarımız seninlee. Darısı biz bekarların başına :)

bir ömür boyu eşinle saygı sevgi çerçevesi içinde hep mutlu huzurlu olursun umarım
bütün güzellikler sizinle olsun

canım benım inş bır omur boyu huzurlu ve mutlu bır yuvan olsun bu arada sakın evlenıpde bızllerı unutma

offf bihter içim cızzzz etti inanki
çok duygu yüklü bir yazı olmuş
benim daha 1 sene var ewlenmeme ama ben de senin gibi farklı bir şehire gideceğim
ailemden, arkadaşlarımdan doğup büyüdüğüm güzel İzmirimden ayrılacağım:çok üzgünüm:
artık Mersindeki palmiye ağaçlarına bakıp iç çekerim

Allah bir ömür boyu mutlu etsin arkadaşım, 20 sene sonra da sana aşkla bakan bir eşin olur, baba evini hiç aramassın inşallah:1hug:

ßihter
ßihter

canım nerelerdesin evlilik nasıl gidiyo
arada ses ver ayol

ßihter
ßihter

canım nerelerdesin evlilik nasıl gidiyo
arada ses ver ayol

Bihter gelmez artık canım..
Evine net bağlatmamaya kararlıydı..kaydirigubbakcemile4
Mutlu olduğunu biliyorum,mesajları gelir bana aradabir..
Allahım bozmasın inşallah:Saruboceq::nazar:

Allah mesut etsin canim mutluluklar

Back
X