Ve haketmedigim son :(

kapattım diyip gizli profilde yapabilirdi anlamadım neyapmaya çalıştıını durumun zor cidden. 3 ay değilde ya 3 sene sonra öğrenseydin?

aynen.bundan sonra hayatına bakmak zorundasın.
sonuçta bu ilişki normal çıkmadı, evlı ve çocuklu bi insan çıktı karşına
o yüzden unutmak ve yoluna bakmak zorundasın

ne birde evlimiymiş ? tüm sayfayı okuyamadım

Allah senin yanındaki her fotoğraftada yüzük olan parmağı görünüyor bunlar işaret sana .bence tüm iletişimi kes yoksa kurtulamayacaksın.

Son düzenleme:
Allah senin yanındaki her fotoğraftada yüzük olan parmağı görünüyor bunlar işaret sana .bence tüm iletişimi kes yoksa kurtulamayacaksın.

Nasıl ekledi o fotografları hic suphelenecegimi dusunmedi mi acaba? Ben daha once hic dikkat etmemistim daha yeni dikkatimi cekti. :26:

Nasıl ekledi o fotografları hic suphelenecegimi dusunmedi mi acaba? Ben daha once hic dikkat etmemistim daha yeni dikkatimi cekti. :26:[/QUOT

ne yaptın canım hiç arayıp sordumu?

Hayir canim bugun hic konusmadik. Kizlar ben bu aciya nasil dayanicam benim okulum sinavlarim vardi hayattan koptum hicbisey yapamiyorum :14:

Kızlar yıkıldım :14: :14: Benden sakladıgı gercekler varmıs. Bana daha once evlenip bosandıgını soylemisti bende olmus bitmis dedim bunu hic takmıyodum sorun etmiyodum ama beni kaybetmekten korktugu icin yalan soylemis. Aslında bosanmamıslar mahkeme hala devam ediyomus uzun suredir ayrı yasıyolarmıs ve gecen gun de bi bebegi olmus :( Bunları beni kendine asık ettikten guvendirdikten bagladıktan sonra soyledi. :14: O face i de tanıdıgım biri seni ekler bunları anlatır diye actım tanıdıklarımı oraya ekledim gercekleri ogrenmemen icin yaptım seni uzmek istemedigim icin yaptım dedi. Affet dedi ama artık hicbisey eskisi gibi olmaz dedim arkadas kalalım dedim cunku onu silip atamam hayatımdan cıkaramam yoklugu beni mahvediyo :( beni ucurumun kenarına surukledi :14:

Canım sen bunları basit bir olay olarak mı göüyorsun adam evli ve çocuğu var bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en iğrenç yalanlara inandırmış seni ve sen hala arkadaş olmaktan bahsediyorsun. Yok arkadaş bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kırk mahalle toplansa yapmamazmış .Arkadaş kalmak ne demek aynen devam edin hatta bu ilişkiye kopamıyorsunuz sırf diye 3 aylık sanalda tanıştığınız yalancı, ahlaksız ,arsız ve karaktersiz bir adamla .

Canım sen bunları basit bir olay olarak mı göüyorsun adam evli ve çocuğu var bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en iğrenç yalanlara inandırmış seni ve sen hala arkadaş olmaktan bahsediyorsun. Yok arkadaş bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kırk mahalle toplansa yapmamazmış .Arkadaş kalmak ne demek aynen devam edin hatta bu ilişkiye kopamıyorsunuz sırf diye 3 aylık sanalda tanıştığınız yalancı, ahlaksız ,arsız ve karaktersiz bir adamla .

Hayir tabiki devam etmicem onla :(

Back
X