- Ve iyileştim ..

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Merhaba hanımlar bir kaç gün önce ''Olmaz sanıyordum ama olabiliyormuş.'' başlıklı konu açmıştım. Ve sonunda iyileştim bugün sabah uyandığımda sanki hiç birşey olmamış gibi kalbimde beynimde ruhumda hiç bir huzursuzluk olmadan gözlerimi açtım. Konumu yazdığım günün gecesi bir mesaj geldi yine, ben sustu sonunda diye sevinirken. her neyse açtım ve '' Hakkını helal et.'' yazılı bir mesaj. Dönmedim. Ama dün gece artık tamamen birşeyler bitince içimde şöyle bir mesaj yazdım.. '' Hakkını helal et yazmışsın. Sana hakkımı helal etmiyorum. Nedeni ise, Sana defalarca birini seversen aldatma gel söyle dediğim halde bunu yaptığın için, gözümün içine baka baka yaptığın ihanetin için,ve sana hiç bir kötülük yapmadığım halde bana bunu layık gördüğün için sana hakkımı helal etmiyorum. Ve birinden af diliceksen bu affı en cok o kız hakediyor.. 3 yılını vermiş sana .. Umarım affeder. Yolun açık olsun lutfen cevap verme.'' Tabi vermeden dururmu ama iyiki vermis. dediği şu ; '' Kimseyi aldatmadım. Ne yattım ne öptüm. Eyw. '' Ben aldatılmayı sadece yatmakla sınırlı olan bi adamı sevmişim kendime inanamıyorum açıkcası :) aslında bu diğer mesajı luzumsuz yazdım ama yinede içimde kalmasın. bende ; '' Peki madem vicdan azabını böyle avut :) Hoscakal.'' dedim ve bir daha dönmedi :) Şuan iyiyim gerçekten tahmin ettiğimden kısa sürdü bana destek verdiğiniz için hepinize sonsuz Teşekkür ederim o gün sizinle konuşmasam gerçekten ağlama krizlerine devam ederdim .. Allah hepinizden razı olsun hanımlar :)

işte bu kadarrrr:) Acı çekip üzülen eskiyi gündeme getirip kendini avutamayan herkese örnek olsun.Aldatmak zihniyettedir,hücrededir ve bir kere bile yapan affedilmemeli.Allah bundan sonra karşına hayırlı seni el üstünde tutan insan çıkarsın..

Çok teşekkür ederim canım aminnn hakeden her insana versin Allah öyle insanları inanın kızlar gerçekten unutmak için inanın içinizdeki öfke geçmeye basladığında tekrardan hatırlayn yaptığını, ben defalarca yalan dolu mesajlarını okudum sırf geçmesin içimdeki öfke diye ve zamanla o öfke yerini huzura bıraktı. Umarım hepinize nasip eder allah bir an önce iyileşmeyi..

Evet kızlar size yaptığı kötülükleri yalanları gündeminizde tutarsınız silmeniz daha kolay olacakır unutmak!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…