ve mecburi son boşanma

Kizil Deniz

Yiğit anası:)112
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.264
137
363
40
...............................................................

Son düzenleme:
Ne denir ki arkadşaım ya...Yaşadığın bir şey bile çok zor,sen hepsini bir arada yaşamışsın...

Allah yardımcın olsun...Hiç bir zaman umudunu kesme...Allah değil mi herşeyi veren,o istemedikten sonra bir yaprak kımıldar mı ? Sen aç boşanma davanı,korkma,hakkın neyse onuda alırsın inşallah...

''OLAN HAYIRLIDIR'' dermiş Peygamber Efendimiz...Sürekli sabır dile Allahtan...

Allah çocuğunu sana bağışlasın....

bu adam benı neden iplemıyo kızlar neden neden ben boşancamda hala 5000 tl kredı ödicem , bana cektırdıgı artık akıllan be adam artık bana faydan olmadı 2. karına faydan olsun insanları kaale al bagıra bagıra cıkıyorum hayatından Esen kal

inşaallah arkadaslar kurtulacagım benım ıcın hayat cokta guzel olacak en az zararla kurtulmak ıstıyorum annelık zor su gunlerde kendını unutuyosun oglunu dusunuyosun ve kızgınlıgın 1000 kat daha artıyo

etrafında boşanmış olanlara bak. kadın üzülür ağlar sabreder sabreder sonuna kadar mücadele eder erkek rahattır ne olursa olsun karısının yanında olacağını düşünür.kadın boşanmaya karar verir,boşandığı andan itibaren bütün sorunları biter erkeğin aklı o zaman başına gelir üzülme sırası erkektedir. sen ayakları üstünde duran birisin anladığım kadarıyla neden bu hayata katlanasın ki,kumara harcayacağına çocuğuna harcarsın paranı.Allah yardımcın olsun.

Allah yardımcınız olsun
diyecek çokta bişey yok sanırım
umarım bundan sonra oglunuzla mutlu huzurlu günler yaşarsınız

8 sene bi oğlan çocuğuna bakmışsın,içkiye tefeciye yedirdiğin parayla bi çocuk okutsan sevaba girerdin ne bereketli paran varmış ki hala sıfırı görmemişsin, canının kıymetini sen bilmezsen millet niye bilsin, ödeyen olduktan sonra adam niye borç yapmasın, bende bulsam öyle birini ben de yaparım, 8 sene yaa 8

daha önce konunu okumuştum yorum da yazmıştım
boşanmakla en doğrusunu yapyorsun canım resmen sırtındaki kamburu atıyorsun
Allah kolaylık versin sana canım:31:

ne deseniz haklısınız kızlar babama cok düşkünümdür abladam boandı 12 yıl önce zorlu bi sürecti babamın bı gunde sacları bembeyeaz oldu 2. evlılıgını yaptı cok mutlu ben hep bundan kortum babam ılk kızında üzüldü bende üzülmesin yoksa ben boşanamıyorum ölsünde kurtulayım dedıgım gunler cok oldu ama bende ınsandım bı yere kaddar dayanma gucum vardı suan bıttı 0 ı tukettım benım vıcdanım okadar rahatkı ıyı oldu aslında 8 yıl cektıklerım araya elcı koyduk anlasmaya gıtsınler boşanma olayı ıcın eger anlasmaya gıtmezlerse 60.000 tazmınat davası acacagım bugun bankaları gezdım benım cektıgım ve onun benım paramla kapattım dedıgı ama aslında kapatmadıgı kredı cıktı cok sevındım elıme cok güzel koz gectı mahkeme ıcın kızlar ıyı herzaman guler boşverdım kaybedeb o oldu :34:

maddi yönden 0 dan alttayım beyfendı son kazıgını gecen temmuzda kredı cektırmıstı aglaya aglaya yalvara yalvara 7 000 onu ödıcem boşandıktan sonra Allahtan meslegım var yoksa bunla bıde nafaka konusuna gırmek ıstemıyorum ıddaa dan alcek ogluma yedırecek ben ogluma haram para yedırmek ıstıyorum anlasmaya gıderse hıc bır maddı hak talep etmeyecegım bakalım elcı gönderdık haber yok anneme mesaj cekmıs herseye tövbe aklımı yıtrcem derya benle konussun hahahahahha zamanında konustum dıye ıcıp ıcıp ustume gelen adama bakın muma dönmüş ne diyim Allah senı kurtarsın eski koca

kanma aglamalarına yalvarmalarına sen gıdersen asalak gıbı senden gecınemeyecek derdı o..sen degılsın yanı..gerekırse bı omur borc öde ama bu adamı cıkar hayatından evladına yazık...

canım ben busatten sonra evlatım ıcın bosanıcam yınede bosanıcamyanı ben hala ıntıhar edermı dıye dusunurken bugun bankaya rezıl ettı benı artıkın önumde ölse ayagımla ıterım yoluma devam ederım ( yok yaff okadarda kötü degilim:)

bugune kadar bu adi herıfım ıckısıne kufurlerıne maddı yönden benı sömurmesıne hep katlandım 8 yıllık evlılıgımzde arkadasları ıcıp ıcıp halılarımamı kusmadıkları kaldı hamıleyken ıcıp ıcıp ustume yurumedıgımı ellerıyle camları kırdı amelıyatlar oldu hepsını tamam dedım özel sırkette calısıyodu memurum(acil tıp teknısyenı) dedım gucune gıtmesın kartlarımı verdım elıne keeske kıymet bılseydı arkadaslar kac maas yatmıs derdı cekmedımkı derdım utanırdım :'( babası ıcıp ıcıp evıme geldı gecenın körunde altınlarımı ıstedı verdım bosanmıyem dedım ogluma yazık dedım 700 ytl dedıgı kredının kartının extresını gördum 4000tl noldu dedım cok acıldık dedı ne ıstedımkı ben sana lux yasamadım balayı ıstemedım gezme tozma ıstemedım kızkenkı esyalarımı gıydım mıllet 7 nöbet tutarken 10 nöbet tuttdum 200 ytl fazla kazanayım dıye o naptı adıı serefsız battım dıyo neden dedım neden ben sana ne yaptıımm her dedııne he dedım her sıkıstık dedıgınde kredı cektım Allahından bulsunlar kumarbaz babası tefecılerden para almıs beyfendı ben 1 mılyonun hesabını yaparken ogluma ıstedıgım seylerı gıydıremezken o sıkısık halımızde kredı kartı cıkartmıs babasına 3.000 para vermıs 2 yıl önceden dıyo napcez dıyo hıc bısey dedım hıcbısey senın aklın aılende kalmıs dedım neden evlendın benım hayatımı neden zehır ettın arkadaslarından araba alırdı bınme kocacım emanete bınılmez kocacım gıttı bı tane jaguar arabaya carptı bındıgı arabanın degerı 4000ytl yken 6500 ytl ceza geldı babama ödettım ben ehlıyetımı bıle anama aldırmıstım yaaa adıı ınsan bu kadar adı mı olur daha gecen gene aynı arabaya bınıyo ıcıp ıcıp arayıp kufur edıyo hakeret edıyo dayanamıyorum Allahım ne yalanmıs be dünyaaaaaaaaa boşancamm ama ıcıp ıcıp bana ogluma kendıne zarar verır dıye korkuyorum kızlar ama korku korku nereye kadar cekerım ben bu adamı

son durum aılesı geldı kendı anasını bana haklısın kızım dedı sizin eşiniz 60 yasında huyu degıstımı dedım hayır degısmedı dedı egom fazlasıyla tatmın oldu ama kalbım acıyo cok sevmıstım kı ben onu hala arkadaslarıma dıyomus ben herseyı duzeltcem dıyomus neyı duzelteceksın be ramazan ben su an darmadagınım neyı duzelteceksın bugun kredı kartımı ıptal ettırmek ıcın bankayı aradım kadınlar bana ınanmadı kendı kredı kartımı kullanıyodu eve alıyodu sözde 1 yıl kadar extre gelmedı kocam dedım extre gelmıyo yoksa adresı falanmı degıstıttırdın yok be dedı nerden cıkartıyosun demıstı 1 yıl önce. bugun kadın dedıkı adresı yanlıs verıyosunuz biz size guvenemeyız benı bu kadar asagılattın son kazıgınıda yedım ya ölsemde gam yemem pazartesı dava acıyorum ama hala iplenmıyorum bu kadar mı bellımı ettım sevgımı bu kadar mı guven sagladım sana psikolojık destek alıyorum adam herseyı düzeltecekmıs hay Allahım sabır sabır sabır inş. boşanma asamsında daha fazla zarar vermez bana ogluma :2::43:

geçmiş olsun. bundan sonra umarım doğru adamı bulursun. umarım güzel bir aşk yaşarsın.

canım okadar yıprandım kı bu evlılıkte artık erkek gördummu kacacak duruma geldım oglum var Allaha şükür onu buyutecegım özel okullara gönderecegım hıc olmaz demıyorum tabı ılerde belkı olur ama oglum bana anne yeter artık yanlızlık olmaz evlen deyene kadar beklıyecegım annelık mı yoksa guvensızlık mı bılmıyorum ama sımdılık kararım böyle ilginize destegınıze cok tesekkurler Allahım sizi çok çok çok mutlu etsin gecenın bu saatınde dertlerıme yoldas oldunuz

Böyle adamları kısırlaştıracaksın ki çocuk sahibi olamasınlar :19:
Adam adam değil ki baba olsun :19:
O yavruya yazık.Neyseki babasını örnek alamayacak
Umarım tez zamanda davayı açar sonucu burada paylaşırsın :13:
Buarada can güvenliğin için kendi ailenin evine git.
Bu adamın sağı solu belli olmaz :26:

canım 6 aydır anamdayım ben zaten eskı esım (demek ıstıyorum ) benım tayınım cıktıgında ben 1 yıl daha burda durem falan dedı o baska ılde Allahım oakdar buyukkı esyalarım karsımdakı evde hazır paketlı anamın alt katı boş :) Allahım zaten yola koymuş suan elcılere anlasma yoluna gıtmelerıne söyledık bakalım haber beklıyorum cnm

hakkında hayırlı olsun canım benim bence en doğru kararı vermişsin önceden diyemedim ama şimdi sevindim senin ve oğlun için herşey çok daha güzel olur inşallah

Back
X