ve mecburi son boşanma

canım masumcum cok cok saol yıgıt 6 aydır babasında nayrıydı zaten ayda 2 kere gelırdı beyfendı para yok dıye ve 6 aydır daha bı sakıyo görsen bana dıyokı deryamı ıstıyorum ölürüm ogluma artık varım yokum herseyım maddı manevı oglumun

canım masumcum cok cok saol yıgıt 6 aydır babasında nayrıydı zaten ayda 2 kere gelırdı beyfendı para yok dıye ve 6 aydır daha bı sakıyo görsen bana dıyokı deryamı ıstıyorum ölürüm ogluma artık varım yokum herseyım maddı manevı oglumun

çünkü çocuk eskisinden daha huzurlu mutlu korkmuyor artık sende kararından sakın dönme oğlun için onun psikolojisi için ve kendin için bunları hakedicek ne yaptın ki ondan hayır gelmez sana artık kaynımdan biliyorum anlattıklarının aynılarını eşine yaptı karısı boşadı 5 yıl oldu kaynım hala aynı borç batağa içinde eski eltim evlendi çalışıyo çok mutlu

haklısın masumcum ben ona cok kereler sans verdım o daha beter bı olayla karsıma geldı dedıgın gıbı huylu huyundan vazgecmeyecek babası gıbı bı örnek varken akıllanmamıs bundan sonra 36 yasında hıc akıllanmayacak Allahım artık kufursuz ıckısız yalan borcsuz bı hayat versın baska ne ısterım kı canım sanada cok tesekkurler hep yanımda oldunuz Allah razı olsun

Hani çok güzel bir hadis varya; içki bütün kötülüklerin anasıdır.. Yazınızı okuyunca bu geldi aklıma.. İçki içen düzgün düşünemez ve düzgün işlemeyen bir akıl etrafına tehlike saçar.. Ne babamda ne eşimde görmedim.. Allah yavrumdanda göstermesin.. Rabbim sizede sabır versin.. Hayatınıza temiz bir sayfa açıp yavrunuzla çoook mutlu yaşayın..

cok tesekkur ederım kızlar bende babada hıc görmemıstım nısanlıykende görmeden dugunden dugune ıcıyorum dedı bıraktım dedı tabı evlendıkten sonra düştü gercek yüzü ıcıp ıcıp benı cok tehdıt ettı boşanırsan senı yakarım kendımı yakarım dıye ondan bunca yıl durdum ama şimdi pustu kedı gıbı daha delırecek ama artık 155 konusacak :):9:

Back
X