ve mutluu son... hamileyim

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
slm kizlar bugun test yaptim daha adetime 2 gun var ama pozitif cikti hamileyim cok mutluuym 1 bucuk sene boyunca ugrastik sali gunu de esimle kontrole gitcektik artik arastirilmaya baslannicakti ama yuce rabbim bu mutlu haberle gitmemi istedi ve bu ay hamile kaldim 1 sene onceki dusugumden sonra yine hamileyim allahim sen bebegimi koru nolur ii tutun annecigine yavrumm emii:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

slm kizlar bugun test yaptim daha adetime 2 gun var ama pozitif cikti hamileyim cok mutluuym 1 bucuk sene boyunca ugrastik sali gunu de esimle kontrole gitcektik artik arastirilmaya baslannicakti ama yuce rabbim bu mutlu haberle gitmemi istedi ve bu ay hamile kaldim 1 sene onceki dusugumden sonra yine hamileyim allahim sen bebegimi koru nolur ii tutun annecigine yavrumm emii:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

çok sevindim Allah inşallahh hayırlısı ile dünyaya gelmesini sağlar...Allah isteyen herkese versin benimde reglim 2 gün gecikti merak içerisindeyim inşallahh bende hamileyimdir...

insallah cnm allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hersey allahtan cnm insallah seninde mutlu haberlerini aliriz:21::21:

Harika bir haber,Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:93:

Harika bir haber,Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:93:

evet bence de harika bi haber 1 bucuk senedir yasamak istedigim bi duygu...cok saol cnm insallah hersey yolundadir cok istiorum allahim nolur bi aksilik cikmasin:21:

çookk güzell yaa... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. tabi darısı başıma demeden geçemicem evet darısı bana ve bebiş isteyen herkese..:)))

cnm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsinde bizim gibi son 1 kaç hafta kaldı doğumuma diyeceğin günlerde gelsin inş. hayırlı hamilelikler...

:66::66::66: çok güzel bir haber,bebeğini kucağına almayıda nasip etsin rabbim inşallah(amin)

Sonra isteyen herkese versin tez zamanda (aminn)

ayyy çok sevindim :66::66:
:nazar::nazar:Allah sizlere sağlığıyla bağışlasın yavrunuzu inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin:16:

çok guzel haber..
allah tamamına erdırsın...allah herkese nasıp etsın..

hayırlı olsun inşalh bu sefer yavruna kavuşursun..dikkat et madem..

saol cnm umarim bisi olmaz ama oyle kotu dusuncelere bogulmicam hersey allahtan o herseyin zamanini ii bilir.evet bu sefer cok da dikkat eetmeliyim yani temizlikk fln yok :1:cok titizimdir de onceki bebegimi paspas yaparken agri ve kanamayla kaybettim allahtan ama yinede tedbirli olabilirdim o yuzden hic umrumda diil su an ev fln:54:

Back
X