Ve o evlendi, benim için öldü.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Eski nişanlım tüm hakaretlerine rağmen inatla sevdiğim, unutamadığım o adam.
Unutmak için her şeyi yaptığım ama evde adı her gün geçen o adam.
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Düğün günlerine 1 hafta kala ayrılmışlardı hani burada konu açmıştım.
Dün de nikahları olduğunu öğrendim, evlenmişler.
Kardeşime fotoğrafı gösterince ağladı.
Annem hala gelecek diye rüyalarımda görüyordum dedi.
Ama ben nedense o kadar etkilenmedim. Şok olmadım.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Benden sonra asla kimseyle olmayacağına yemin eden ama nişan attıktan 50 gün sonra başkasıyla nişanlanan o adam.
Bilmiyorum dini konuda konuşmak yasak ama aşırı derecede dine yönelmiş durumdayım.
Bir iç huzur meselesi oldu görücü usulü evleneceğim güne kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim.
Doğru olan sevdiğim adamı kaybettiğim için ağlamak yokluğunun acısını sonuna kadar yaşamak mı onu da bilmiyorum.
Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.

Doğru olan hayatına kaldığın yerden devam etmek olsun,tüm mutluluklar güzel günler seninle olsun ..
Hiç kimse senden daha değerli değildir bunuda unutna sakın..

Aynısının bi değişik versiyonunu ben de yaşamıştım.
İlk ayrıldığımda uzuunca bir süre bitkisel hayata yakın moron moron ağladım uyudum,yemek yiyemedim,ondan başka hiçbir şey düşünemedim
Şimdi var ya nasıl şükrediyorum Rabbime iyi ki ayrılmışız.
Çek acını Rabbim daha hayırlı olanı versin sana,ki eminim verecek.

Benzer bir durum hatta bana göre daha agir diyebilecegim bir olay yasamistim 3 yil önce. Bende o zamanlar namaza baslamistim huzur veriyor insana. Bence ailen onu bu kadar konusmasa evinizde sen daha kolay atlatabilirdin bazi seyleri. Benim o insani unutmam 1,5 yil sürdü. Bu 1,5 yil boyunca ara ara iyi ara ara kötü zamanlar gecirdim. Hakkinda hayirlisini dillerim.

Hakkinizda hayırlısı olsun nasibinizde olanı çıkarsın Rabbim karşınıza ama su görücü usulü kısmına takildim kendinizk sadece öyle biriyle evlenince mutlu olacaginiza şartlandırmayin derim hayat bu ne getireceği belli olmaz kalbinizi de durduk yere kimseye kapatmayin inşallah çok mutlu olursunuz

Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
Hayatın sonu değil ki o unuttuysa sen de unutabilirsin o senin kaderin değişmiş demek ki

Aynısının bi değişik versiyonunu ben de yaşamıştım.
İlk ayrıldığımda uzuunca bir süre bitkisel hayata yakın moron moron ağladım uyudum,yemek yiyemedim,ondan başka hiçbir şey düşünemedim
Şimdi var ya nasıl şükrediyorum Rabbime iyi ki ayrılmışız.
Çek acını Rabbim daha hayırlı olanı versin sana,ki eminim verecek.
Acılar da insanı olgunlaştırıyor yaşadığımız her kötü olay bizi güçlendiriyor

Ağla içini rahatlat acını da çek kolay olmayacak ama unutacaksın

Kafam karıştı.
Sizlere teşekkür ederim,
İyi ki varsınız.
doğru olan makul bir süre acını yaşayıp sonra rafa kaldırmak.
hayatını hiçkimse için heba etme harcama,önüne bak,geleceğine odaklan.
unutulmayacak acılar değil bunlar.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.daima önünüze bakın,ne güzel kendinizi heba etmemişsiniz. Tebrikler .
çok teşekkür ederim sizlere sadece yaşanmışlıkları insan unutamıyor bir de ailem çok sevince sürekli onu hatırlattılar yoksa daha çabuk atlatabilirdim hayırlısı buymuş demek ki Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.

Gorucu usulu falan aklini cok karistirma simdilik. Hayirlisi ne ise o olsun. Belki taptatli bir ask yasarsin kim bilir?
Zamaninda ben de "sevgilimin" evlendigini fbookta anasayfama dugun fotosu dusunce gormustum. Adam beni silecek kadar bile sallamamis dusun ki. O sallanmamis olmak azicik moralimi bozmustu. Sonra gecti.
Kendin icin de onun icinnde mutluluk disinda bir sey isteme.

Gorucu usulu falan aklini cok karistirma simdilik. Hayirlisi ne ise o olsun. Belki taptatli bir ask yasarsin kim bilir?
Zamaninda ben de "sevgilimin" evlendigini fbookta anasayfama dugun fotosu dusunce gormustum. Adam beni silecek kadar bile sallamamis dusun ki. O sallanmamis olmak azicik moralimi bozmustu. Sonra gecti.
Kendin icin de onun icinnde mutluluk disinda bir sey isteme.
haklısınız galiba onlar için de benim için de hayırlısı ne ise o olsun ne bileyim ben onu çok bekledim gelip özür dilemesini çok bekledim o 10 dak mesafede bana gelmek yerine km uzağa kız istemeye gitmiş zoruma gitti sadece ama ondan ayrıldığım için sonra şükrettim böyle bir adam beni çok yorardı teşekkür ederim güzel yorumların için

Back
X