VE sevdiğim Nişanlandı :(

bütünn resimlerini gördüm damatlıklar içinde o kdrda mutluymuşki bende neler düşünüydm :( erkek milleti hep böylemidir herşeyi silip atabiliyormu hiçmi içi sızlamadı acaba hiçmi aklına gelmedimm

bütünn resimlerini gördüm damatlıklar içinde o kdrda mutluymuşki bende neler düşünüydm :( erkek milleti hep böylemidir herşeyi silip atabiliyormu hiçmi içi sızlamadı acaba hiçmi aklına gelmedimm

bnde esımle ewlenırken 2 3 tane kız agladı hatta bnle tanıstıgında cıktgı vardı bana hhemen ewlenme teklıf etmıstı
ve onlar aklının ucundan bıle gecmedı hatta nıkahımıza kadar gelmıslerdı dalga bıle gectı ne yuzsuzler dıe

senı eger sewseydı senle ewlenırdı onla degıl uzulme hıc arayıp falanda komık durumada dusme

bnde esımle ewlenırken 2 3 tane kız agladı hatta bnle tanıstıgında cıktgı vardı bana hhemen ewlenme teklıf etmıstı
ve onlar aklının ucundan bıle gecmedı hatta nıkahımıza kadar gelmıslerdı dalga bıle gectı ne yuzsuzler dıe

senı eger sewseydı senle ewlenırdı onla degıl uzulme hıc arayıp falanda komık durumada dusme

yok asla aramam zaten ama geçen gece içim acıyodu birkaç sormam gereken şeyler vardı sordum ve cevabımıda aldım artık yok bnm için zaten hazirandada düğünü varmış artık ahımla nasıl mutlu olacaksa olsun

yok asla aramam zaten ama geçen gece içim acıyodu birkaç sormam gereken şeyler vardı sordum ve cevabımıda aldım artık yok bnm için zaten hazirandada düğünü varmış artık ahımla nasıl mutlu olacaksa olsun

hıc bısı olmaz ona... sen kendı hayatına bak duzene sok unutlmıcak bısı degıl...
onlar bırak mutlu olsun sende mutlu ol en azından guzel hatıralarla kalırsın aklında

aslında o resimlerine baktığım gün çok acıdı canıma ma artık iiyim o mutluysa artık bende mutlu olucam bukdr zaman boşuna kafamda büyütmüşüm onu

Erkekler (istisnalar hariç) bu konulara kafayı takmazlar. İçleri hiç acımaz. Düz mantık yürüttüklerinden önemli olan şimdiki zamandır onlar için.
Hatta erkeklerin düğün merasimlerine de sırf kadınlar için katlandığını düşünüyorum yani bu konuda da olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindedirler.
Kesinlikle iyi gün dostudurlar. Seviyorum derler ama gider başkaları ile evlenir çocuk sahibi olurlar vs.vs.vs.
Ne kadar mutlu görünselerde resimlerde, ahınız yerde kalmayacaktır inanın.

Erkekler (istisnalar hariç) bu konulara kafayı takmazlar. İçleri hiç acımaz. Düz mantık yürüttüklerinden önemli olan şimdiki zamandır onlar için.
Hatta erkeklerin düğün merasimlerine de sırf kadınlar için katlandığını düşünüyorum yani bu konuda da olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindedirler.
Kesinlikle iyi gün dostudurlar. Seviyorum derler ama gider başkaları ile evlenir çocuk sahibi olurlar vs.vs.vs.
Ne kadar mutlu görünselerde resimlerde, ahınız yerde kalmayacaktır inanın.

Daha önce çok yakın arkadaşımın başına gelmişti benim bu durumum ama gördümkü ahıı tuttu pişmanlıklar vs gördüm erkekte inş.oda böyle olur

2 yıl önce bir ilişkim vardı kısa süreli bir ilişkiydi ama evlilik mevzuları oldu isteme olucaktı annesi beni begenmedi bnm annem onun işini begenmedi biz bu şekilde ayrıldık 2 yıldır gel gitlerimiz oluyordu.en sn 5 ay önce görüşmüştük bu defa annesi beni kabullenmiş istemeye gelmek istiyodu ama neye yarar kalbim kırıktıı evet diyecektim ki hayır istemiyorum dedim ve geçen gün facede bana yazdığı mesalşarı okumak için açtım ne göreyim profilinde nişan fotosu yıkıldımmm bittimmm ::( her nekadar bizim ilişkimiz olmasada ben bu acıyı yaşamak istemezdim şimdi kurduğumuz hayalleri bir başkasıyla paylaşıyor.şimdi o ne mutlulukla evini kurmaya çalışıyodur bense o kdr acı çekiyorum neden böyle bu hayattaa sevenler kavuşamazz :(

su an aci cekiyorsun ama seninde karsina birisi cikacak elbet. sende mutlu olacaksin. tevekkül sahibi ol bence. hakkimda böylesi daha hayirlidir diye düsün. belki nasibinde ondan cok cok daha iyi ve ailesiylede cok iyi anlasacagin birisi cikacak.
üzme kendini. hayirli es icin dua et...

su an aci cekiyorsun ama seninde karsina birisi cikacak elbet. sende mutlu olacaksin. tevekkül sahibi ol bence. hakkimda böylesi daha hayirlidir diye düsün. belki nasibinde ondan cok cok daha iyi ve ailesiylede cok iyi anlasacagin birisi cikacak.

evet şuan daha iyiyim zamanla dahada iyi olacağım.Tşk ederim yazdıkların için inş hepsi bir bir gerçekleşir.Rabbim gönlümüzde olanı versin

evet şuan daha iyiyim zamanla dahada iyi olacağım.Tşk ederim yazdıkların için inş hepsi bir bir gerçekleşir.Rabbim gönlümüzde olanı versin

arkadaşım yaşını geçirme. doğru insanı bul ve uzatmadan evlen onunla. aşk acısıyla heba ettiğin yıllar geri gelmiyor. yol almaya bak.

Back
X