ve son,biter.ben de gider...

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
Merhaba kızlar.sevgilimle ayrıldık.zaten konuyu bilenler belki de şu an içinden zaten olası bir sondu diye düşünebilir.
Ama içim acıdı resmen.Emeklerime yazık diyorum.Adam mesajda tamam anladım ben seni dedim diye meğer 9 gündür ayrıymışız diye düşünüp o şekilde yaşamış.
Ben de burda saf saf yine bana küstü diyorum :)
Demek ki o ayrılmayı ima etmiş ki benim o şekilde söylememi bitti olarak düşünmüş.
Bu ilişkiye ne kadar emek verdiğimi benden daha iyi biliyor halbuki...Böyle bir sonu layık görmüş bana ve bu ilişkiye.
Dün de sadece yazık diyorum dedim çocuk gibi ben de yazmış.Zaten bana ne olursa ona 2 katı oluyordu.ben ne zaman çok üzüldüm kırıldım desem o da ben daha çok derdi hatta:)
Sinir geldi hı hı deyip geçiştirdim ama artık bitirdim....
Çok zormuş çok...

Konunuzu okudum...Gerçekten rollerin değiştiği ilişkilerde sorumluluk alan kadın ,almayan (alamayan) erkekle bu kaçınılmaz son yaşanıyor... Hakkınızda hayırlısı olsun...Allah acılarınızı hafifletsin inşallah

hakkınızda ne hayırlısıysa olsun. zor bi durum emekler alışkanlıklr filan... tek söylenecek allah yerdımcınız olsun..

Canim unutuluyor.. Bir zaman sonra aklina bile gelmemeye baslayacak kendimden biliyorum.. Hakkinizda hayirlisi olsun.

cnm inan bende boyle terkedilmiştim terketmiştim senı ole bır seven cıkıyorki karsına salaklıgına doymuyorsun yanlıs anlama bunlara uzuldugun için kendine gulup geciyorsun o senı seven ınsanla bır omur gecirmek icin sabırsızlanıyorsun...

teşekkür ederim arkadaşlar.Umarım dediğiniz gibi olur.hep söylüyoruz her şeyin hayırlısı diye zaten hep de öyle dua ettim.bekleyelim bakalım elbet bu günler de geçer.

Back
X