- Konu Sahibi ilknurum_92
-
canım benim allah yardımcınız olsun..araya annenin hatrını sayacagı saygı duydugu bikaç büyüğü soksanız nişanlını belki kaale almamış olabilir
ama sen ne kadar kararlı oldugunu göster annene böyle yaparak bi sonuca varamayacagını anlasın
kızım benim sözümden çıkamaz ne de olsa deyip çok rahat davranıyor bence
yaa ailesinin yaptığı seyleri neden siz çekiyorsunuz yaa... çocuk belli ki ciddi, ki kapınıza kadar elinde çiçekle gelip hani bir nevi özür dilemiş... cok garip ya... kaçmayı düsünme canım, ailenin rızası öyle yada böle olsun. hani "naparsan yap" diyeceklerdir herhalde bigün... umarım annenin kalbi yumuşar...
benim konuya bi arkdas yorum yazmıs sağolsun, kendisi de böyle bi durumdaymış. günde 489 defa Allahın "ya Fettah" ismini çekiyorum diye.
Ya Fettah anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir.
inşallah Rabbim niyetimizde olan,hayırlı bir yuva kapısını da açar bize sevdiğimizle....
Anneniz nasıl bir damat istiyormuş? Bir sorsanız
askerdeyken seni hiç arayıp sormasaymış annen daha mı çok memnun olurdu anlamadım yaniaskerlik zaten psikolojik ve bedensel olarak cok zor, aileye zaman ayıramamak gayet de normal sanırım... :26: hem askerdeyken seni aramış olmasının,orada bile zorlukla boğuşurken seni düşüyor olmasının neresi kötü hani annen kırılmış olabilir bizi sormadı etmedi diye ama annenle mi evlencek bu canım, tamam yapmış bi hata ama bu nişan atmaya neden gidiyor ki? ve o askerdeyken ailesinin sizi aramaması ailesinin ayıbı, senin ne suçun var!
anlamıyorum bu anneleri bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?