• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve son durum kızlar fikriniz sizce nedir bu sefer?

ilknurum_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
172
2
0
Düzce
selam kızlar benim konumu biliyorsunuz bilmeyenler lütfen açtığım konudan baksınlar bugün nişanlım anneme gitti ve annem kapıdan müsait değilim içeri alamam demiş kapıda anlatabildiği kadar derdini anlatmış ama annem bitti zorlamayın demiş çiçek varmış elinde almamış annene götür demiş ben ne yapacağım bu adamı seviyorum bi gün üzüp kırmadı beni bu arada kalmaktan çok yoruldum :14: :14: :14:

canım benim allah yardımcınız olsun..araya annenin hatrını sayacagı saygı duydugu bikaç büyüğü soksanız nişanlını belki kaale almamış olabilir
ama sen ne kadar kararlı oldugunu göster annene böyle yaparak bi sonuca varamayacagını anlasın
kızım benim sözümden çıkamaz ne de olsa deyip çok rahat davranıyor bence

canım benim allah yardımcınız olsun..araya annenin hatrını sayacagı saygı duydugu bikaç büyüğü soksanız nişanlını belki kaale almamış olabilir
ama sen ne kadar kararlı oldugunu göster annene böyle yaparak bi sonuca varamayacagını anlasın
kızım benim sözümden çıkamaz ne de olsa deyip çok rahat davranıyor bence

çok doğru dedin aynen öyle davranıyor araya birini soksam daha çok sinirlenir onlar ne bilecekler yaşananları deyip :14:

Anneniz hâlâ somut ve haklı gerekçeler sunamıyor değil mi? Daha önceki konunuzda da yazmıştım var benim de böyle bir akrabam. Sadece kızını değil hepimizi çıldırtmıştı

ay canım benim yaaa.. annen de kapıya geleni içeriye almayacak kadar neden diretiyor ki :25: cocuk da kibarmış da cicekle filan gelmiş ama ben de anneni hala anlayamadım, EBRU 72'nin de dediği gibi bi somut şey söylese,onu düzeltmeye çalışsanız... Allah yardımcın olsun canım, hepimizin Allah yardımcısı olsun.... inşallah gönlümüzdeki hayırdır ve bu hayırlı niyet ile ailelerimizin gönüllerini kazanarak kavuşabiliriz.... :97:

kızlar annemin tek söylediği ailesi onu yapmış bunu demiş nişanlımda saygısız davranmış annem zaten çok disiplinli onun saygı kriterine uymak çok zor bu çocukta genç daha yapmıştır bi hata olsun dime düzelmeyecek bişey yokki :14: uf dayanamıyorum ya ben nişanlım olmadan mutlu olamayacağımı biliyorum çocuk hiç üzmediki beni desem ki yalan söyledi aldattı arkamdan iş çevirdi yok yani yok ailesiyle oturmayacağım öyle böyle idare ederim sonuçta eee evlendikten sonrada nişanlım ne saygısızlık yapacak haftada bi oturmaya gideriz o kadar ama yok ya yok çok diretiyo kaçsam desem affetmez buna da eminim annem hem o üzmek istemiyorum ikisinden de vazgeçemiyorum :14:

yaa ailesinin yaptığı seyleri neden siz çekiyorsunuz yaa... çocuk belli ki ciddi, ki kapınıza kadar elinde çiçekle gelip hani bir nevi özür dilemiş... cok garip ya... kaçmayı düsünme canım, ailenin rızası öyle yada böle olsun. hani "naparsan yap" diyeceklerdir herhalde bigün... umarım annenin kalbi yumuşar...
benim konuya bi arkdas yorum yazmıs sağolsun, kendisi de böyle bi durumdaymış. günde 489 defa Allahın "ya Fettah" ismini çekiyorum diye.
Ya Fettah anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir.
inşallah Rabbim niyetimizde olan,hayırlı bir yuva kapısını da açar bize sevdiğimizle....

yaa ailesinin yaptığı seyleri neden siz çekiyorsunuz yaa... çocuk belli ki ciddi, ki kapınıza kadar elinde çiçekle gelip hani bir nevi özür dilemiş... cok garip ya... kaçmayı düsünme canım, ailenin rızası öyle yada böle olsun. hani "naparsan yap" diyeceklerdir herhalde bigün... umarım annenin kalbi yumuşar...
benim konuya bi arkdas yorum yazmıs sağolsun, kendisi de böyle bi durumdaymış. günde 489 defa Allahın "ya Fettah" ismini çekiyorum diye.
Ya Fettah anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir.
inşallah Rabbim niyetimizde olan,hayırlı bir yuva kapısını da açar bize sevdiğimizle....

inşallah canım amin ama bu gerginlikte birbirimizi çok yıpratıyoruz zaten görüştüğümüzü kimse bilmiyor sadece telle görüşüyoruz öyle canım ne yapacağım allak bullak oldum onların yaptığı şeyler yüzüne biz acı çekiyoruz ve bitiyoruz onsuz da olmuyor yokluğuna alışmayı bile düşünemiyorum ki bittiğini düşüneyim ..

Anneniz nasıl bir damat istiyormuş? Bir sorsanız

aslında başta çok memnundu sırf askerde oldu olan nişanlım beni çok arayıp durmadan konuştuğumuz için çok rahatsız oldu ailem ve erkek tarafı üztümüze çok düşmedi askerden geldikten sonrada işe güce daldı nişanlım bende öyle ailelerle ilgilenemedik falan öyle ama biz ikimiz hep mutluyduk çok şükür hiç kavga dahi etmedik askerden sonra alışması zor oldu ama topladı kendini eskiye dönmüştü ama öyle işte anlatırken bile içim acıyo :14:

askerdeyken seni hiç arayıp sormasaymış annen daha mı çok memnun olurdu anlamadım yani :37: askerlik zaten psikolojik ve bedensel olarak cok zor, aileye zaman ayıramamak gayet de normal sanırım... :26: hem askerdeyken seni aramış olmasının,orada bile zorlukla boğuşurken seni düşüyor olmasının neresi kötü :20: hani annen kırılmış olabilir bizi sormadı etmedi diye ama annenle mi evlencek bu canım, tamam yapmış bi hata ama bu nişan atmaya neden gidiyor ki? ve o askerdeyken ailesinin sizi aramaması ailesinin ayıbı, senin ne suçun var!
anlamıyorum bu anneleri bazen :25:

askerdeyken seni hiç arayıp sormasaymış annen daha mı çok memnun olurdu anlamadım yani :37: askerlik zaten psikolojik ve bedensel olarak cok zor, aileye zaman ayıramamak gayet de normal sanırım... :26: hem askerdeyken seni aramış olmasının,orada bile zorlukla boğuşurken seni düşüyor olmasının neresi kötü :20: hani annen kırılmış olabilir bizi sormadı etmedi diye ama annenle mi evlencek bu canım, tamam yapmış bi hata ama bu nişan atmaya neden gidiyor ki? ve o askerdeyken ailesinin sizi aramaması ailesinin ayıbı, senin ne suçun var!
anlamıyorum bu anneleri bazen :25:

bende canım bende ama dün annemle konuştuk ben zaman ver dedim değişti mi görelim haklısın dediklerinde dedim hataları var ama akıllanmışlardır dedim ama annem vermeyeceğim seni onlara dedi bende yine istiyorum mutlu olacağıma inanıyorum dedim annemde ben her gün uyuyamıyorum kaçıp gideceğinden korkuyorum dedi onların bize saygısızlık yapmaya ne hakkı var bak aramızı bozdular sen bizden koptun ben buna dayanamıyorum dedi karşılıklı ağladık ben kopmadım sizden dedim haklısın anne dedim ben seni bırakıp gitmeyeceğim için rahat olsun kaçma gibi bi düşüncem yok falan dedim annemde 2 ay oldu anca geliyor dedi sevgisinin peşinden bile koşamıyo ben olsam her gün giderdim dedi ama o 2 ay sonra geldi yüzsüzce dedi falan öyle konu kapandı ..
annemi üzmek istemiyorum dediği bi kaç şeyde haklı ben düzeldiğine inandığım için ısrarım ama hayır diyo anneme de dedim zaman ne gösterir anne bilmiyoruz nasip dedim ben ne yapacağım böyle bilmiyorum falan diye konuştuk işte öyle ..
şimdi tek düşüncem kendimi toplamak işimde 2 aydır çok hatalar yaptım artık dikkatimi işime vermek Rabbim görüyor herşeyi ve herşeyde bi hayır vardır nasip o yüzden iyi olmaya çalışıyorum hayırlısı demekten başka bişey yapamıyorum nasipse eğer olur yine inşallah..

Back
X