ve sonunda bitiyor

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Kizlar konum bep eşim üzereydi okuyanlar olmuştur. kisaca anlatiyim eşim benide kizinida takmazdi ayri yatardi kizimdan rahatsız oluyor diye, ben kuzenimin düğünü icin gelmistim annem gile dügünde bi yabanci gibiydi benide kizinida takmadi, suan annemlerdeyim üc hafta oluyor bikere bile aramadi msj bile atmadi,kizim cok hastaydi hastaneye götürdüm ondan bile haberi yok. Dahasida var.en son patladim annem annesini aradi oğlun ne zaman adam olacak neden böyle yapiyor esimde diğer tarafda anneme kizimi yolla o gelmesin diyor annemde sana merakli degiliz dedi ve kapatti, sonra babasi babami aradi bende baba ben boşanmak istiyorum dedim tamam dedi ama eşim daha işin ciddiyetini anlamamis, bana msj atmis geri eve dòneceksin benim sabrimi tasima eger ayrilacaksan kizimi yolla. Boşanan arkadaslarda nasil toparlandiniz nekadar nefret etsemde canim yaniyor gibi.

Daha pazartesi günü boşandım herşey atlatılıyor bak iki aylık oğlum var zamanla alışıyorsun.Öyle kızımı yolla demekle anca havasını alır.Kızını yolla diyerek aslında seni sınıyor geri dönücekmisin dönmiyicekmisin diye .Pis adam işte benim eskisi gibi evladının kıymetini bilmeyen bir baba müsveddesi daha.Allah senin ve meleğinin yardımcısı olsun inş tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan.

Geçmiş olsun. Mutlaka üzülürsün ama geçer. Bir kere eşini sevdiğini düşünme artık çünkü o seni sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…