Ve sonunda bitti.

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Evet arkadaslar sonunda bitti.2.5 yıllık ilişki 1aylık sözlülük dönemimi bitirdim.
Kendısı kaza gecırmıstı sözlulukten önce ve ayagından darbe aldı hep zor zamanında yanına oldum.Onu bırakmadım.Hep kavga ederdık ama sevıyordum onunda sevdıgını dusunuyorum en azından.Ve ardından sözlendık.Sonunda oldu dedık hersey düzelir die. 1 gün içinde beni delirtti.
Pendiğe kpss kursuna gıdıcektım. 2saat erken cıktım okadar bunalmıstım ki gezerim die düşündüm.Çıkarken ben cıkıyorum dedım dedı hayırdır bu saatte anlattım cok bunaldım (gezen bı ınsan deılım) bana demedıgı kalmadı neden cıkmadan solememısım o evdeyken ben gezme peşindeymısım susmadı sus dedım susmadı susturamadım o gunumu zehır ettı neyse ben yinede tatlıya bağladım bi şekilde bu kezde tatile gidelim bize iyi gelir dedi bende dedim ki daha yeni işe girdim para biriktirmemiz lazım önumuzde nişan var işten cıkamam bu yaz istanbula 1.2 gunlugune gıderız seneye balayına ıstersen 1ay gıderız dedım.Daha bana neler saydı hiç yuzunu guldurmemişim 1kez tamam dememısım hep laf bitti artık deniz işi öldürsende gitmem susmadı kızlar susmadı çıldırdım daha dayanamadım.
Sakın beni birdaha arama bu yaptıgın sondu dedım.Ya benim emrime gir yada sen bilirsin dedi. Bitirdim dayanamadım kızlar.Oda iyi tamam sen bılırsın dedı cektı gitti.
Ben 2gün sinir krizi gecırdım halada toparlayamadım.O yüzükler evde durdukca daha beter oluyorum.İnsan 1kez sözlenmek ister.
Çok üzgünüm kızlar agzımdan da bır kez bitti çıktı..Kendimi toparlayamıyorum.Herkez aman bosver dio:((

Yapıcı değilsiniz.
Biriniz dik başlılık yapsa dahi , sen karşındaki insanın seni sevdiğini düşünüyorsan bir şekilde tartışmak yerine susan taraf olmalıydın..
Karşında ki insanda yeri geldiğinde susmayı bilmeli..
Yalnız ' benim emrime gir '' lafı fazlasıyla ağır..

En doğal hakkın. Önünde sınav var ve bir yandan da çalışıyorsun.
Biraz kafa dinlemek en doğal hakkın.
Yok erken çıktın niye haber vermedin falan..

Fazla sıkma canını.
Vardır bunda da bir hayır..

Benim emrime gir demesi ne kadar saçma... Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama yine de bitirecek kadar ağır bir durum yok gibime geldi. Birinizin alttan alması gerekmiş ikiniz de almamışsınız olay orda kopmuş zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle herkes elbet bir kez yaşamak ister ama nasip kısmet bu işler ve herşeyde bir hayır vardır taraftarıyım sanırım çok bunalmışsınız ikinizde ve alttan almayı ikinizde bilmemişsiniz biriniz bunaldım diyor diğeri saygı göstermiyor diğeri de bunaldım gidelim diyor sonra çıldırıyorsunuz nasıl oluyor konu çıldırma noktasına geliyor tam anlamasam da evlilik muhakkak sabır ve fedakarlık istiyor bunu biliyorum benim dediğim olacak çıldırdım uzaklaşayım falan demek değil elbet bir ortası vardır ama sözlünüzün benim emrim altına gir lafı gerçekten sinirden mi söylenmiş yoksa karekterini mi ortaya çıkarmış bunun üzerine durulmalı o kelime çok şeyin sinyalini veriyor :ssz:

Elin adamı daha sadece sözlü olduğu kadına" benim emrime gireceksin" diyor ve burada konu sahibine " ay kolay mı öyle bitirmek" falan diyen kadınlar var şok geçiriyorum:53: Erkeğin emir kulu olmak size göre doğal şeyler herhalde? Konu sahibine gelince, en doğru kararı vermişsiniz. "Benim emrime gireceksin" nedir ya? Rica ediyorum uzak durum böyle erkeklerden. Kadınlara emir vermek istemenin de erkeklerin cinsel hayatlarındaki bir takım sorunlardan kaynaklandığını okumuştum bir yerde, yazık acıdım:ssz:

emrime gir ne ya :40:

ne salak bi laf etmiş.

tabur komutanı sanki :D

özür dilerse barış bence, sana böyle saçma sapan konuşmasın ama bi daha. onu da kesin belirt ve ona göre davran

Canım geçmiş olsun şöyle düşün evlendiğin de daha çok yıpranırsın şimdi daha iyi boşver demek kolay ama yaşamak zordur ama atlatırsın geçmişte kalır dönme sakın gönder yüzükleri gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emir kısmı ne kadar abuk bi'kelimeyse genel tartışma sebebiniz de bi'okadar saçma.
Hep böyleyseniz ayrılmanız iyi olmuş.
İki tarafta hatalı bence ilişkide malesef yeri gelince iki tarafında alttan alması gerekiyo.
Malesef insan ilişkileri kolay değil.
Yalnız o kelimenin özü ne o önemli.

çocuk seni düşünüo.
hem tatile gidelim demiş daha ne istiosun:)
bizim arayıpta bulamadığımız:))
senin eşref vaktine gelmiş biraz düzelir korkma:)

Evet arkadaslar sonunda bitti.2.5 yıllık ilişki 1aylık sözlülük dönemimi bitirdim.
Kendısı kaza gecırmıstı sözlulukten önce ve ayagından darbe aldı hep zor zamanında yanına oldum.Onu bırakmadım.Hep kavga ederdık ama sevıyordum onunda sevdıgını dusunuyorum en azından.Ve ardından sözlendık.Sonunda oldu dedık hersey düzelir die. 1 gün içinde beni delirtti.
Pendiğe kpss kursuna gıdıcektım. 2saat erken cıktım okadar bunalmıstım ki gezerim die düşündüm.Çıkarken ben cıkıyorum dedım dedı hayırdır bu saatte anlattım cok bunaldım (gezen bı ınsan deılım) bana demedıgı kalmadı neden cıkmadan solememısım o evdeyken ben gezme peşindeymısım susmadı sus dedım susmadı susturamadım o gunumu zehır ettı neyse ben yinede tatlıya bağladım bi şekilde bu kezde tatile gidelim bize iyi gelir dedi bende dedim ki daha yeni işe girdim para biriktirmemiz lazım önumuzde nişan var işten cıkamam bu yaz istanbula 1.2 gunlugune gıderız seneye balayına ıstersen 1ay gıderız dedım.Daha bana neler saydı hiç yuzunu guldurmemişim 1kez tamam dememısım hep laf bitti artık deniz işi öldürsende gitmem susmadı kızlar susmadı çıldırdım daha dayanamadım.
Sakın beni birdaha arama bu yaptıgın sondu dedım.Ya benim emrime gir yada sen bilirsin dedi. Bitirdim dayanamadım kızlar.Oda iyi tamam sen bılırsın dedı cektı gitti.
Ben 2gün sinir krizi gecırdım halada toparlayamadım.O yüzükler evde durdukca daha beter oluyorum.İnsan 1kez sözlenmek ister.
Çok üzgünüm kızlar agzımdan da bır kez bitti çıktı..Kendimi toparlayamıyorum.Herkez aman bosver dio:((

sert konuşmuşsunuz bence. tatil teklif ediyor daha kibar bi şekilde 'yeni işe girdim izin alabilir miyim ki acaba nasıl yapsak' gibi yumuşatıp vazgeçirebilirdiniz. tabi tek mesele bu değildir tabi de daha yapıcı davranabilirdiniz

epeydir birikmiş ve bu da bahane olmuş patlamışsınız. oluruna uğraşmayın yıllardır tartışıyorsanız bundan snrada tartışırsınız hiç birşey değişmez

nişanlınız çocuk gibiymiş gerçekten ama yinede oh iyi yapmışsın diyemiyorum inşallah allah islah ederde hatasını anlar değişirvemutlu sonla biter hikayeniz:16::16::16:

böyle insanlara nasıl katlanıpta hayatınızda yer veriyorsunuz anlamıyorum.bir kere evleneceksiniz mutlu bir hayat yaşamak istemiyormusunuz.Şöyle efendi,nazik,kibar,incitmeyen,kaba saba olmayan huzur dolu bir insan niye tercih edilmez anlamam.

Hayirlisi olmus ..

Daha sozluyken emrime gireceksin adam evlendikten sonra
Neler demez....
inan bana evlendikten sonra.her hareketi batmaya.baslar , suan sustugun seylere susamazsin..
bence mantikli karar.almissin..

böyle insanlara nasıl katlanıpta hayatınızda yer veriyorsunuz anlamıyorum.bir kere evleneceksiniz mutlu bir hayat yaşamak istemiyormusunuz.Şöyle efendi,nazik,kibar,incitmeyen,kaba saba olmayan huzur dolu bir insan niye tercih edilmez anlamam.

Öyle erkek var mı?
Varsa da beni mi bulur diye düşünerek:27:

Bu arada konu sahibi benim eşimin de öyle gezmem konusuna takıntıları, kavgaları vardı.
Evlenmeden önceki kavgalarımız %90 gezme üzerineydi.
Karışıp kısıtlamaya çalışırdı, dinlemezdim. Kavga ederdik.

Evlenince o kavgaların yerini daha büyük sebepler aldı, onları arar oldum:ssz:

Şimdiki aklım olsa çok kavga=hep sorun der o zaman tamamen bitirirdim.
Görüş ayrılığı orda başlıyor aslında sonra diğer konularda da kendini gösteriyor.

Emrime gir nedir yahu! Azıcık kafa dağıtmak senin hakkın.
Ayrıca tatil için de mantıklı bir öneride bulunmuşsun.
Mantık kimde bakmıyor ille benim dediğim diyor.
Çekilmesi zor :S Pişman olup kendini düzeltmezse çok uğraşırsın.

Son düzenleme:
Back
X