• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda bitti.

Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle herkes elbet bir kez yaşamak ister ama nasip kısmet bu işler ve herşeyde bir hayır vardır taraftarıyım sanırım çok bunalmışsınız ikinizde ve alttan almayı ikinizde bilmemişsiniz biriniz bunaldım diyor diğeri saygı göstermiyor diğeri de bunaldım gidelim diyor sonra çıldırıyorsunuz nasıl oluyor konu çıldırma noktasına geliyor tam anlamasam da evlilik muhakkak sabır ve fedakarlık istiyor bunu biliyorum benim dediğim olacak çıldırdım uzaklaşayım falan demek değil elbet bir ortası vardır ama sözlünüzün benim emrim altına gir lafı gerçekten sinirden mi söylenmiş yoksa karekterini mi ortaya çıkarmış bunun üzerine durulmalı o kelime çok şeyin sinyalini veriyor :ssz:

Hayır karakteri bu ne derse o olcak mış ne isterse o olcakmış

Sozlunuz yapilan iyiligi aninda unutup gezmenize kafayi takacak kadar nankor bi insan. Ayrica emrime gireceksin ne demek. Bu dunyaya ozgur geldik kole olarak degil.

Hayır karakteri bu ne derse o olcak mış ne isterse o olcakmış

Bu çok fazla bunaltır insanı kölemiyiz biz emir altında çalışan hizmetçi falan mı ne demek benim dediğim olacak büyük sıkıntı evlilikte sen ben yoktur biz vardır herkes karşısındakinin fikirlerine isteklerine saygı duymalı belli bir ortada fikirler buluşmalıdır iyi düşünün derim:51:

Emrine baslatmasin, lafa bak!!!
Durust olayim, ne ayrilma konunuz mantikli ne de nisanlinizin uslubu...
Eger barisma ihtimalin olursa, ve bence sonucunda boyle olacak, o uslubu duzelltirmeden hicbir sey yapma, konulari uzata uzata sundurmesin, sen emir eri degilsin kendine gelsin, hayatta her sey onun istedigi gibi olmaz ogrensin...

Emrine baslatmasin, lafa bak!!!
Durust olayim, ne ayrilma konunuz mantikli ne de nisanlinizin uslubu...
Eger barisma ihtimalin olursa, ve bence sonucunda boyle olacak, o uslubu duzelltirmeden hicbir sey yapma, konulari uzata uzata sundurmesin, sen emir eri degilsin kendine gelsin, hayatta her sey onun istedigi gibi olmaz ogrensin...

Evet ayrılma konumuz mantıklı degıl ama dayanamdım beni cok bunalttı susmadı üsteledi üsteledi.Dayanamadım artık hep kendı dedıgı olsun ıstıo benım ne dusundugum hıc onemı yok saygısız beni hıc degerlı gormuo halbukı kaza yaptıgında ben 3hafta hastanede yattım onla beraber yazık baska bırsey deıl..Ve ben 1haftadır aglarken onlar gülüyorlar..

Evet ayrılma konumuz mantıklı degıl ama dayanamdım beni cok bunalttı susmadı üsteledi üsteledi.Dayanamadım artık hep kendı dedıgı olsun ıstıo benım ne dusundugum hıc onemı yok saygısız beni hıc degerlı gormuo halbukı kaza yaptıgında ben 3hafta hastanede yattım onla beraber yazık baska bırsey deıl..Ve ben 1haftadır aglarken onlar gülüyorlar..

Güzel bir resim vardır:
http://3.bp.blogspot.com/-jv-1oVBz_.../s1600/485151_611838655496731_722001005_n.jpg

Erkek ve kadınların ayrıldıktan bir gün bir hafta ve bir ay sonraki hallerinin kıyaslaması. O senin kıymetini sen onu çoktan unuttuktan sonra anlayacak. Değmez.

Güzel bir resim vardır:
http://3.bp.blogspot.com/-jv-1oVBz_.../s1600/485151_611838655496731_722001005_n.jpg

Erkek ve kadınların ayrıldıktan bir gün bir hafta ve bir ay sonraki hallerinin kıyaslaması. O senin kıymetini sen onu çoktan unuttuktan sonra anlayacak. Değmez.

Aynen boyle olacak merak etme, sen simdi uzuluceksin ama sonra belki de ne kadar dogru bir adim attigini goreceksin, sakin kal ve bu ara akisina birak her seyi, her sey yavas yavas yoluna girecek merak etme..
O simdi gulsun, biraz olayin sicagi gecince kendine gelir aniden...:41:

2.5 yıldır birlikteymişsiniz. Bu süre zarfında bu şekilde tartışmalar illaki yaşamışsınızdır. Sorun şu ki bu defa iş ciddiyete bindiği halde neden bu kadar çabuk pes ettiniz? :26:

Back
X