Ve sonunda burun ameliyatı oldum

zerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
40
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 19 martta burun ameliyatımı oldum.
Yüzüm epey şişti şimdi yavaş yavaş iniyor epey indi şişliklerim dördüncü günüm pazartesi günü,
muaneye gideceğim sanırım atellerim çıkacak. Burnum şuan şiş ama şiş olmasına rağmen çok güzel şekli korkuyorum şişlikler indikçe şekli nasıl olacak
doktorum yakup avşarda çok ilgili değer veriyor hastalarına ben çok memnun kaldım doktorumda çok ilgili. Fakat işte şişlikler inince atel çıkınca nasıl olacak ama şiş olmasına rağmen çok güzel duruyor :):):):) günler geçmiyor hergün aynaya bakıyorum şu bir ayı bir atlatsam rahatlayacağım

ben de iki ay sonra ameliyat olucam.ameliyat sonrası ilk günler nasıldı.ağrı-sızı vs.morluklar ve şişlikler çok rahatsız ediyor mu.tamponlarla nefes almak zor mu.uff aslında aklımda binlerce soru var.11 aylık bir bebeğim var ameliyat sonrası benim için zor olur mu.kusura bakma çok şey sordum.

fotoda koyarsan seviniriz:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben de iki ay sonra ameliyat olucam.ameliyat sonrası ilk günler nasıldı.ağrı-sızı vs.morluklar ve şişlikler çok rahatsız ediyor mu.tamponlarla nefes almak zor mu.uff aslında aklımda binlerce soru var.11 aylık bir bebeğim var ameliyat sonrası benim için zor olur mu.kusura bakma çok şey sordum.

Merhaba, benim etli bir burnum vardı resim koymayı bilmiyorum ama yarın uğraşacağım. burun ucum çok düşüktü ve hafiften yamukluk vardı ve düşüktü çocukluğumda yere düşmüştüm morluklarım hiç olmadı sadece baş ağrım oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer bebeğin varsa bekle derim canım en ufak darbede burnun şekli bozulabilir. Çünkü sürekli evladınla ilgilenmen gerekecek bence biraz büyüsün çocuğun öyle ameliyat ol derim tabi en iyisini sen bilirsin.

slm canım face te sayfana baktım ama resimleri göremedim.sadece profil resmini gördüm ve burnunu çok beğendim.keşke benim burnum da o kadar küçülebilse.resimlerini görmek için arkadaşlık isteği göndereceğim.bu arada benim burnum da çok etli ve geniş ayrıca kalın deriliyim.biliyorum bebekle ameliyat sonrası zor olacak ama başka şansım yok.ameliyat olmaktan şimdi vazgeçersem sonra bir daha olamam gibi geliyor, çok zor karar veren birisiyim.yaşım da 33. bundan sonraki yaşlarda ameliyat yaraları daha geç iyileşir diye biliyorum.öğretmen olduğum için yaz tatili fırsatını değerlendirmek istiyorum.hem bende burun eti büyümesi ve deviasyon sorunları var yani ameliyat olmam gerekiyor.güzel bir nefese hasret kaldım diyebilirim.tek korkum benim gibi burunların fazla küçülmeyeceği.görüştüğüm doktor öyle dedi.hatta bazen eskisinden daha büyük bir burnum olur mu acaba diye kendi kendime kuruntu yapıyorum vazgeçiyorum ameliyattan.yani anlayacağın çıkmazlardayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnecek diye bekliyorum inş iner ve küçük bir burnum olur
slm canım face te sayfana baktım ama resimleri göremedim.sadece profil resmini gördüm ve burnunu çok beğendim.keşke benim burnum da o kadar küçülebilse.resimlerini görmek için arkadaşlık isteği göndereceğim.bu arada benim burnum da çok etli ve geniş ayrıca kalın deriliyim.biliyorum bebekle ameliyat sonrası zor olacak ama başka şansım yok.ameliyat olmaktan şimdi vazgeçersem sonra bir daha olamam gibi geliyor, çok zor karar veren birisiyim.yaşım da 33. bundan sonraki yaşlarda ameliyat yaraları daha geç iyileşir diye biliyorum.öğretmen olduğum için yaz tatili fırsatını değerlendirmek istiyorum.hem bende burun eti büyümesi ve deviasyon sorunları var yani ameliyat olmam gerekiyor.güzel bir nefese hasret kaldım diyebilirim.tek korkum benim gibi burunların fazla küçülmeyeceği.görüştüğüm doktor öyle dedi.hatta bazen eskisinden daha büyük bir burnum olur mu acaba diye kendi kendime kuruntu yapıyorum vazgeçiyorum ameliyattan.yani anlayacağın çıkmazlardayım.

Back
X