- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
Canım çok geçmiş olsun.. tamponlar cıkarken böyle bi cız ediyo için ama can acısı olmuyo yani 2 saniyelik bişey. Yani mümkünse düz yat ve biraz yüksek yat canım. Buz tutmayıda ihmal etme..
canim.cok.saol tamponlar cikti hic aci hissetmedim ama suan dedigin gibi yine pek.nefes yok tabi bu normaldir mutlaka dimiTamponlar cıkınca tabiki nefes alıyosun ama hani böyle mükemmel kusursuz değil. Yavas yavas ilerliyo nefes almak
suan duzgun gorunuyo canim.bilmiyorum.atel cikinca insalah yine duzgundur ama mandal gibi sıkıyo atel burun deliklerimi bile ..acik durmuyo burun deliklerim ne ise yariyoki bu atel yahu bilgin varmi canimGeçmiş olsun..
Eğer silikon tamponsa okyanus suyu ile temizleyince nefes alabiliyordu benim biri açıktı ama yinede ağzımdan aldım hep. Yan yatma konusunda bana doktorum 12 gün boyunca dike yakın pozisyonda yatmamı söyledi bende öyle yaptım. Oturup arkama bir sürü yastık koydum öle uyudum hem bir yere çarptım mı birşwy olacak mı diye üzülmezsin. Atel nasıl yamuk bilemiyorum doktor böyle bir şeyi göz göre göre yapmaz diye düşünüyorum. Benim bir tarafı burnumu kaplıyordu diğer taraf kaplamıyordu o taraf daha şiş olduğu için farklı görünüyordu acaba senin de mi öyle?
saol canim cikti bugun hic acimadi upuzun bez tampondu galiba cikan sey baya uzundu...ama hic acimadi sukur..burnumuda duzeltti canim ama cok.merak ediyorum su mandal gibi burnumu sıktiran şey ne ise yariuo acaba burun deliklerimide siktiryoÇok geçmiş olsun, burnunuzda silikon tampon olduğunu sanıyorum çünkü artık bez tamponların kullanılmadığı söylemişti doktorum. Bu yüzden az da olsa nefes alınabiliyor burundan. Tamponlar çıktığında nefes alıyorsunuz ama sonra iç kısımlar şiştiği için yine bir zorlanma söz konusu oluyor. Benim alçımda yamuk duruyordu :) merak etmeyin doktorunuz burnunuzu düzgün yapmıştır. Sanırım alçıyı bazen tam oturtamıyorlar buruna. Tampon çıkarken benim biraz acıdı, siz okyanus suyunuzu sıkmayı ihmal etmeyin, içerisini ne kadar nemli tutarsanız tamponun çıkarılması da o kadar kolay oluyor. Ben de sırt üstü uyuyamayanlardanım ama 1 ay yan yatmamaya çalıştım. Bir süre sırt üstü yatmaya çalışın derim.
Alçı yerine o kullanılıyor. Ama o çıkınca çok rahatlıyorsun burnun hava almış oluyor ama bir tarafdan da burnunun koruması gitmiş oluyor ben psikolojik olarak daha çok korumaya almıştım burnumusuan duzgun gorunuyo canim.bilmiyorum.atel cikinca insalah yine duzgundur ama mandal gibi sıkıyo atel burun deliklerimi bile ..acik durmuyo burun deliklerim ne ise yariyoki bu atel yahu bilgin varmi canim
canim coknacil bir sorum varAlçı yerine o kullanılıyor. Ama o çıkınca çok rahatlıyorsun burnun hava almış oluyor ama bir tarafdan da burnunun koruması gitmiş oluyor ben psikolojik olarak daha çok korumaya almıştım burnumu
seninki silikon oldugu icin 1 hafta durdu galina csnjm benim ki gazli bezdi malesef ve alindi atel 1 hafta sonraymis..hemsireye sordum hicbisey surmucen suan onlar daha sonraki is dediCan'ım benim atel ile silikonlar birlikte alındı o yüzden senin yaşadığın bu durumu yaşamadım ama sen yinede oksijen suyunu ihmal etme güzel temizle içini
benimkini hemsiresi yapti doktorumun isi cikmisti o da temizlemedi icini falan suan tampon yok ama burun deligide yok aparattan dolayi mandalli gibiTampon varken spreyi sıkmanız pek bir işe yaramıcaktır. Tampondan sonra ben spreye basladım. Benimde tamponluyken kandan resmen deliklerim kpanmıstı kupkuru kan olmustu. Tampon cıkarılırken onlarıd temizledi doktorum zaten
canim var gormek iateyene ozeldwn atiyorumB brnestetik öncesi sonrası halin var mı canım
canim var gormek iateyene ozeldwn atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?