• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda....

Ya bir tek bende mi öyle bilmiyorum ama ben tuvalet temizliğine kafayı takmış durumdayım ne bileyim duşakabinde wcde toz kir olucak diye yerimde oturamıyorum her gün çamaşır suyu falan tiksiniyom ya :KK53::KK53: hastayım galiba :KK53:

derzz kız derzzz

neyse misafir gelcekmiş kaçtım benn

anlatırım sonra

bu arada anı cümlede hem derz hem ders cümlesini kullanınca doğal kafanın karışması bide yanlış yazmızımm:cool:

kız derzz fayansların arasındaki boşluğa sürülen macun(hatun onu demiş)sende ders deyince espiri yaptım ben, kalk az daha uyu..dikkat et kerahat vaktine denk getirme hafızanı kaybedersin sonra:KK70::KK70::KK70:

ben bilmiyorum kerahat vaktini ama kötü bir şeyse denk getirmem :KK53: of bugün biraz da aklım uçuk eşimle barışıcak gibiyiz de neyse konuyu sabote etmiyim :KK23:

Yok etmiyosun neolduki meraklandm:KK28:

tamam kopyalıyım sana da dur : D

Bugün eşimle görüştük. Ben boşanma işlemleri için gittim sanıyordum
Neyse oturduk konuşuyoruz
Ben senle mutlu olmak istiyorum neden kafaya takıyorsun her şeyi neden rahat bırakmıyosun geçmişi falan dedi
Ben şaşırdım benim değişmem yetmez senin de değişmen lazım sende bir pişmanlık bir değişim göremiyorum hala inatçısın hala ilgisiz umursamazsın dedim
Her gün pişman oluyorum her gün yargılıyorum kendimi dedi falan öyle uzun uzun konuştuk
Seninle daha çok ilgilenicem tamam daha çok hayatının içinde olucam dedi
Şimdi kv hasta
Tayin işi noldu bilmiyorum ama zaten hemen barışmaya niyetim yok
Bir deneme sürümü gibi olucak
Ama yine de beni belimden çekip yanağımdan öptü
İçim pır pır etti.. :KK23:

tamam kopyalıyım sana da dur : D

Bugün eşimle görüştük. Ben boşanma işlemleri için gittim sanıyordum
Neyse oturduk konuşuyoruz
Ben senle mutlu olmak istiyorum neden kafaya takıyorsun her şeyi neden rahat bırakmıyosun geçmişi falan dedi
Ben şaşırdım benim değişmem yetmez senin de değişmen lazım sende bir pişmanlık bir değişim göremiyorum hala inatçısın hala ilgisiz umursamazsın dedim
Her gün pişman oluyorum her gün yargılıyorum kendimi dedi falan öyle uzun uzun konuştuk
Seninle daha çok ilgilenicem tamam daha çok hayatının içinde olucam dedi
Şimdi kv hasta
Tayin işi noldu bilmiyorum ama zaten hemen barışmaya niyetim yok
Bir deneme sürümü gibi olucak
Ama yine de beni belimden çekip yanağımdan öptü
İçim pır pır etti.. :KK23:

Ya eski konularını da tam blmyrum ama klasikte olcak 2 seven insan boşanmamalı bence.üzülyorum çok.

Back
X