Gebeliğe Hazırlık Ve suprizzzzzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Testi tekrarladım ve sonucccx kızlar.bisey sorucam hesaba göre 5+3 gün oldu bugün, ama yerlesme kanaması olmadı bu herkeste olurmu olmaması mi daha iyi anlamadım, sadece iki üç gün karnımın sağ tarafı çok agriodu şimdi biraz daha az, bulantım da yok

Sadece gebelik testi gördüğünüz gibi, ve görüşlermde ağrı, uçlarında belirginlesme, yani uçlari böyle dışarı çıkmış kaldırmış kafasını

Eklentiler

• 16470156362834580247539106170347.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 92
Yerleşme kanaması herkeste olmaz, olması daha iyi ya da olmaması daha iyi gibi bir durum söz konusu değil.

Tebrikler yerleşme kanaması herkeste olmaz ona takılmayın bence göğüs hassasiyeti de çok normal hemen hemen her hamilede oluyo

Canım yerleşme belirtilerin neydi yani bu göğüs ağrısı felan hemen ilişki sonrası mi oldu ne zaman oldu tebrik ederim

Hayırlı olsun canım insallah sağlıkla dünyaya gelir. Adetin gecikti mi ne kadar gecikti neler yaptın herhangi bi problemin var miydi öncesinde anlatır mısın

Adetimin 11. Günü geciktikten sonra koyu çizgiyi gördüm, daha hastaneye gitmedim.randevu bulamıyorum adetimin gecikmesinden 5.gunu göğüs ağrım başladı canim yerleşme kanamam olmadı, herkeste olmuyormuş galiba, şuan ki durum bu tahmini 5haftalik

Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…