- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Umudumvar07
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce tartıldığımda gözler
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhba bnde 20 yasnda 173 boy kılo 84beraber dıyete baslayabılırız ?
valla cnm ben bı suredır saglıklı beslenıyorm :) faydasınıda gördum her sabah kahvaltımı yesılcayla yapıyorum ekmegı cok azalttm ve sadece kahvaltlarda yıyorum, pılavı 2kasık yerım her yemegn yanına mutlaka yogurt yerım mesela bı tabak pılav ve tavuk alcagıma o 1tabaga ıkı kasık pılav braz tavuk kalanına salata ve yogurt, ayrıca tabagıda kucuk tutmak cok onemlı dıye dusunuyorm her yemektn once 1bardak u ıcerm haftada 2-3 gun egzersz yaparm :) ayrıca ben anemiyim ve ilaclarm cok kılo yapıyor suan o yuzden kılo vermem durdu ıstahm acıldıçok isterim ama ne yapmamız gerek. Acaba hangi diyet daha sağlıklı ve hızlı kilo verdiriyor bir tavsiyeniz var mı?
bu kilo veremediğiniz 1 ay içinde tam olarak ne yaptınız merak ettim açıkcası. muhtemelen yanlış bir şeyler var çünkü ideal kilonunun çok çok üzerindesin ekmeği bile kessen muhakkak fayda ederdi ki diyet hak getire
bu kilo veremediğiniz 1 ay içinde tam olarak ne yaptınız merak ettim açıkcası. muhtemelen yanlış bir şeyler var çünkü ideal kilonunun çok çok üzerindesin ekmeği bile kessen muhakkak fayda ederdi ki diyet hak getire[/QUOTE
Porsiyonlarımı yarıya düşürdüm ekmeği azalttım. haftanın 4-5 günü platese gittim ve hala gidiyorum.
tüm bunlarla normal şartlarda kilo vermemeniz mümkün değil bi rahatsızlığınız mı var ki kilo vermenize engel
hayırbende şüphelendim ve doktora gittim troit ve şeker dahil bir çok hastalığa baktırdım. eskiden bir akşam yemeği atlasam 1 kilo verirdim en az. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.
bence vucüdünüz yavaş algılıyor yada birden kesmediniz yine yiyorsunuz günlük ortalama ne yediğinizi yazarmısınız
tamam. sabah kahvaltı yapamıyorum. İş için erken çıkıyorum. işte 1 bardak çay 4-5 tane küçük bisküvi yedim. Öğlen 13:30 gibi yiyeceğim buraya yazarım. (önceden 1 paket bisküvi yerdim ama artık kendimi sınırlıyorum. bir de yaş 31 oldu. önceden hemen kilo verirdim. Sanırım metobolizmam yavaşladı. Bu arada alkali damla aldım. İçtiğim sulara katıyorum.
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce tartıldığımda gözlerime inanamadım 99 kiloya gelmiştim ve şoke oldum. Hemen gittim troitlerime baktırdım sorun yok. Platese yazıldım yanında sınırsız fitness ta tabi. Porsiyonlarımı küçülttüm ekmeği azalttım. Ama 1 ayda 100 gram bile veremedim.5 yaşında kızım var ve ben çalışıyorum şimdi kala kaldım. ne yapacağımı bilmiyorum. spora devam ediyorum. İnanılmaz karışık duygular içindeyim hangi diyeti deneyeyim ne yapayım bilemiyorum. Lütfen birileri bana yardım etsin![]()