• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Tartım 99 u gördü :(

ben akapuntura ediyorum faydasını gördüm. üstelik benim troidlerdede problem var ama buna rağmen 1,5 ayda 7 kilo verdim. sabır ve istek çok önemli

çok isterim ama ne yapmamız gerek. Acaba hangi diyet daha sağlıklı ve hızlı kilo verdiriyor bir tavsiyeniz var mı?
valla cnm ben bı suredır saglıklı beslenıyorm :) faydasınıda gördum her sabah kahvaltımı yesılcayla yapıyorum ekmegı cok azalttm ve sadece kahvaltlarda yıyorum, pılavı 2kasık yerım her yemegn yanına mutlaka yogurt yerım mesela bı tabak pılav ve tavuk alcagıma o 1tabaga ıkı kasık pılav braz tavuk kalanına salata ve yogurt, ayrıca tabagıda kucuk tutmak cok onemlı dıye dusunuyorm her yemektn once 1bardak u ıcerm haftada 2-3 gun egzersz yaparm :) ayrıca ben anemiyim ve ilaclarm cok kılo yapıyor suan o yuzden kılo vermem durdu ıstahm acıldı:( ılaclarm cok yedırıyor acıktyor ama yarından ıtbaren frenlıecegm, ha bıde caya seker atmam yaklasık 4yıldır hemen hemen hıc kola ıcmem 1yıldrda meyvesyu(hazır kutuda) tuketmemeye calısıorm

bu kilo veremediğiniz 1 ay içinde tam olarak ne yaptınız merak ettim açıkcası. muhtemelen yanlış bir şeyler var çünkü ideal kilonunun çok çok üzerindesin ekmeği bile kessen muhakkak fayda ederdi ki diyet hak getire

bu kilo veremediğiniz 1 ay içinde tam olarak ne yaptınız merak ettim açıkcası. muhtemelen yanlış bir şeyler var çünkü ideal kilonunun çok çok üzerindesin ekmeği bile kessen muhakkak fayda ederdi ki diyet hak getire

b12, demır vb ılaclar kullandm egzersızı braktm sadece bukadar e bıde arada kacamak yaptm

[/QUOTE

Porsiyonlarımı yarıya düşürdüm ekmeği azalttım. haftanın 4-5 günü platese gittim ve hala gidiyorum.

tüm bunlarla normal şartlarda kilo vermemeniz mümkün değil bi rahatsızlığınız mı var ki kilo vermenize engel

tüm bunlarla normal şartlarda kilo vermemeniz mümkün değil bi rahatsızlığınız mı var ki kilo vermenize engel

hayır :( bende şüphelendim ve doktora gittim troit ve şeker dahil bir çok hastalığa baktırdım. eskiden bir akşam yemeği atlasam 1 kilo verirdim en az. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.

hayır :( bende şüphelendim ve doktora gittim troit ve şeker dahil bir çok hastalığa baktırdım. eskiden bir akşam yemeği atlasam 1 kilo verirdim en az. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.

bence vucüdünüz yavaş algılıyor yada birden kesmediniz yine yiyorsunuz günlük ortalama ne yediğinizi yazarmısınız

bence vucüdünüz yavaş algılıyor yada birden kesmediniz yine yiyorsunuz günlük ortalama ne yediğinizi yazarmısınız

tamam. sabah kahvaltı yapamıyorum. İş için erken çıkıyorum. işte 1 bardak çay 4-5 tane küçük bisküvi yedim. Öğlen 13:30 gibi yiyeceğim buraya yazarım. (önceden 1 paket bisküvi yerdim ama artık kendimi sınırlıyorum. bir de yaş 31 oldu. önceden hemen kilo verirdim. Sanırım metobolizmam yavaşladı. Bu arada alkali damla aldım. İçtiğim sulara katıyorum.

tamam. sabah kahvaltı yapamıyorum. İş için erken çıkıyorum. işte 1 bardak çay 4-5 tane küçük bisküvi yedim. Öğlen 13:30 gibi yiyeceğim buraya yazarım. (önceden 1 paket bisküvi yerdim ama artık kendimi sınırlıyorum. bir de yaş 31 oldu. önceden hemen kilo verirdim. Sanırım metobolizmam yavaşladı. Bu arada alkali damla aldım. İçtiğim sulara katıyorum.

ben size kendi uyguladığım diyeti yazayım bi kere biskvi vs. yani hamur işi tatlı tuzlu yok
sabah 1 yumurta peynir 2 dilim ekmek zeytin
öğle çorba ve sebze yemeği
akşam çorba tavuk yada et
bide şeker kesinlikle yokkk

Son düzenleme:
bugün tartımda 99,5 ğu görünce kafam dank etti. Bugüne kadar bir çok diyet denedim fakat artık kararlıym. nete sürekli giremiyorum ama girdiğim günler yediğim herşeyi buraya yazacağım. Sabah kahvaltı etmedim yine. bir kaç bisküvi yedim. fakat bundan sonra sabahları evden kahvaltı yapıp çıkacağım. Bir de aralarda kepekli grissini 1 adet. Bugün öğlen 2 küçük parça fırında tavuk ve 1 kase salata yedim. Bu arada bu saate kadar 2 litreye yakın su içtim. Bir de çok fazla ödemim var bunu farkettim. Ödem atmak için de araştırma yapıyorum. Önerisi olan arkadaş var mı?

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce tartıldığımda gözlerime inanamadım 99 kiloya gelmiştim ve şoke oldum. Hemen gittim troitlerime baktırdım sorun yok. Platese yazıldım yanında sınırsız fitness ta tabi. Porsiyonlarımı küçülttüm ekmeği azalttım. Ama 1 ayda 100 gram bile veremedim.5 yaşında kızım var ve ben çalışıyorum şimdi kala kaldım. ne yapacağımı bilmiyorum. spora devam ediyorum. İnanılmaz karışık duygular içindeyim hangi diyeti deneyeyim ne yapayım bilemiyorum. Lütfen birileri bana yardım etsin :(

Gerekeni yapmanıza rağmen kilo veremiyorsanız bir diyetisyene gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Sizin aklınıza troid ya da birkaç şey gelebilir. Ama diyetisyen sizin aklınıza gelmeyen, bilmediğiniz şeyleri de düşünür ve onlara da baktırır. Ciddi bir durum bence bu, vakit kaybetmeden diyetisyene gidin.

Back
X