Ve yavaş yavaş bende başladım...Buyrunn kızlar...Yorumlarınız Lütfen :)

pamukumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
20
0
36
İstanbul
İşte başlangıç için aldıklarım kızlar...Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum :) :nazar::nazar::nazar:

• Misafir Yemek Takımım ve Kahvaltı Takımım(6 kişilik 2 takım aldım böylece 12 kişilik yaptım) Kütahya Porselen
$1948_buyuk.webp $1275_buyuk_1.webp

• Günlük Yemek Takımım (6 kişilik iki takım aldım,bulaşık makinasında bekleyip sıkıntı çekmemek için) ve Çay ikram setim Kütahya Porselen
$851_buyuk.webp $1324_buyuk.webp $1912_buyuk.webp

• Tencere setim,cezve takımım (sapları kırmızı), çaydanlığım (sapları kırmızı) , misafir çatal bıçak takımım ve günlük çatal bıçak takımım Ar-Yıldız
$pr_01_579_max.webp $pr_01_635_max.webp $pr_01_669_max.webp $pr_01_80_max.webp $pr_01_31_max.webp

• Düdüklü Tencerem Tefal - Nutricook
$nutri_zm.webp

Devamı gelecek .... :):nazar:

Son düzenleme:
ilk yazan ben olayım:8::8::8:
güzel bir başlangıç yapmışsın devamı da çarçabuk gelecektir,bi başlayınca zaten durulmuyor.

puantiyeli yemek tabaklarnın markasını merak ettim?

büyük parçalardan başlamakla en güzelini yapmışsın bende iyi ki almışım diyorum şimdi gözümde büyüyor:)

hepsini aşkla kullan inş:) devamınıda ekledikçe yorumlarımızı yaparız inş

Canım çok güzeller belliki özenerek almışsın hepsini mutluulkla kullanmak nasip olsunn :) Devamını bekliyoruz :nazar:

ya öncelikle tebrik ederim seni yemek takımını güzel beğenmişsin ama iyi cesaret etmişsin 6 kişilik 2 takım yaparak banada çok dediler ama cesaret edemiyorum fincanlarını falan da buldun mu o yemek takımının? bi yemek takımı 1.300 1.400 kararsızım hala ya bu takımı ikisini kaça aldın canım.hayırlı uğurlu olsun hepsi ya çok güzeller :)

ya öncelikle tebrik ederim seni yemek takımını güzel beğenmişsin ama iyi cesaret etmişsin 6 kişilik 2 takım yaparak banada çok dediler ama cesaret edemiyorum fincanlarını falan da buldun mu o yemek takımının? bi yemek takımı 1.300 1.400 kararsızım hala ya bu takımı ikisini kaça aldın canım.hayırlı uğurlu olsun hepsi ya çok güzeller :)

canım teşekkür ederim :) puantiyeli takımlardan bahsediyorsan onlar 24 parça dan oluşuyor,fincanları yok,zaten günlük oldukları için çokta önemsemedim.içinde sadece

6 servis tabağı,6 çukur tabak,6 pasta tabağı ve 6 kasesi var her birinin.ve fiyatları 192 + 192 = 384 liraya geldi bana.

canım teşekkür ederim :) puantiyeli takımlardan bahsediyorsan onlar 24 parça dan oluşuyor,fincanları yok,zaten günlük oldukları için çokta önemsemedim.içinde sadece

6 servis tabağı,6 çukur tabak,6 pasta tabağı ve 6 kasesi var her birinin.ve fiyatları 192 + 192 = 384 liraya geldi bana.

aldıkların çok güzeller güle güle kullan canım porselende bayağı bonkör davranmışşsın :)

ÇOK GÜZELMİŞ canım aldıkların. güle güle kullan:)

ben de başlayacam başlayamıyorum.. sadece çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım ve yemek takımım var..
kahvaltı-çay seti ve şık bir yemek takımı istiyorum.

Tefal'in düdüklü tenceresinin fiyatını öğrenebilir miyim. Ayrıca kullanımı basit midir. hiç düdüklü kullanmamış biri olarak soruyorum . malum ilk defa yemek yapmaya başlayacağım:)

hayır puantiyeliden bahsetmiyorum yukarıdaki kare yemek takımından bahsediyorum iki takım aldım 12 kişilik oldu demişsin ya :)

ÇOK GÜZELMİŞ canım aldıkların. güle güle kullan:)

ben de başlayacam başlayamıyorum.. sadece çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım ve yemek takımım var..
kahvaltı-çay seti ve şık bir yemek takımı istiyorum.

Tefal'in düdüklü tenceresinin fiyatını öğrenebilir miyim. Ayrıca kullanımı basit midir. hiç düdüklü kullanmamış biri olarak soruyorum . malum ilk defa yemek yapmaya başlayacağım:)

teşekkür ederim canım. Düdüklü tenceremi 6 lt olanından 350 liraya aldım,ben düdüklü tencereden çok korkan biri oldugum için çok araştırdım,en kolay kullanımı olanlardan biri oldugunu söylediler bir çok yerde bu yüzden bunu tercih ettim ama henüz kullanmadıgım için kesin bişey söyleyemicem :)

Son düzenleme:
hayır puantiyeliden bahsetmiyorum yukarıdaki kare yemek takımından bahsediyorum iki takım aldım 12 kişilik oldu demişsin ya :)

canım iki takım aldım dediğim kahvaltı takımımdı,genelde 6 kişilik oldukları için mecburen öyle aldım ve 450 liraya geldi bana,diğeriyse 85 parça 12 kişilik 750 liraya aldım :)

canım iki takım aldım dediğim kahvaltı takımımdı,genelde 6 kişilik oldukları için mecburen öyle aldım ve 450 liraya geldi bana,diğeriyse 85 parça 12 kişilik 750 liraya aldım :)

ciddi misin ya ben avm de karacanınkilere baktım 1.200 den açılış nereden aldın ya:d

çok heyecalı bir olay şu çeyiz düzme aldığımız bir bardağın bile hayalini kurarak alıyoruzz:16:

büyük parçaları alarak başlaman iyi olmuş yvaş yavaş almak en iyisi inşallah hayırlı günlerde sevdiceğinle kullanırsın:21:

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım güzel bir başlangıç yapmışsın allah devamıını getirmeyi nasip etsin :34:

Back
X