Ve yine hamileyim

mavikentli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
56
0
86
Ankara
1 yaşında bebeğim var.ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim.benim gibi olan varmı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ay cnm..ah şu 1. sıpayı doğursam ikinciyede inş fark açmadan istiyorum ama..senin hamişlik nasıl geçmişti ilkin?

1 yaşında bebeğim var.ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim.benim gibi olan varmı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

öncelikle Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin diyorum:)sonrada baya tecrübeli oldugunu düşünerekten hamilelik belirtilerini öğrenmek istiyorum?sizin fikirlerinize paylaşımlarınıza ihtiyacımız var.günün ne kadar geçti mesala?göğüslerde bir değişiklik var mıydı?

canım tebrikler biraz zor olucak ama ikisini birden büyütürsün bu arda

2.yada 3. bebeğini emzirken hamile kalanlar.... diy bi topik varya burdaki arkadaşlarda senle aynı durumu yaşıyo istersen onlara takıl daha zor durumda olanlar var
bi arkadaşın bebeği 6buçuk aylık ve hamile 5 aylık:))

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Beklenmeyen bir gebelik söz konusu heralde ama vardır bir hayır.

Hayırlı olsun canım,ne güzel birlikte büyürler ikiz gibi...Senin için ilerde büyük kolaylık olur inşallah....opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun :) bende yaklaşık aynı durumdayım..senin gibi olanalrı görmek için şu topiğe gel..
2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

böyle erken ve beklenemdik plansız hamilelik geçirenler olarak burda toplandık biz..senide bekleriz..Allah kolaylık versin..bende şuan 13.haftamdayım ve oğlum 21aylık..

evet canım adet günümden tan 1 hafta geçmişti öğrendim.en belirgin belirtim sıtma tutar gibi cok üşümem ilkindede aynısı olmuştu.ve vajinada yumuşama en belirgin.

canım benım aynen benım gıbı olmussun benımde 1 yasında oğlum var ve ben 7 haftalık hamileyim planlı degıldı tabıkı ama var bundada bır hayır canım bebeısım gel bır an öncee..yavrularım mınıklerım sızlerı çoooooooooooooookkkkkkk sevıyorummmm....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…