Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriVeee saçlar kesildi, şimdi sıra bakımlı bir şekilde uzatmakta
Çok şükür saçma sapan olan v kesimden kurtulmuş bulunmaktayım, böyle daha rahat hissediyorum v kesimler bana göre değil bunu anladım saç uzatmak icin bakım önerileriniz varsa beni de bilgilendirir misiniz
Saçların maşALLAH çok gür :)
Ama ben yinede uzun saçta özellikle de gürse düz kesimi sevmiyorum
V kesim bana daha hoş geliyor.
Birde saçların maalesef düz kesilmemişş
Bi tarafı yamuk
Canım benim saç kesimimde boyuda senle aynı. 1 tane soğanı ikiye böl 1 bardak suda kaynat 5 dakika. Saçını ilk güzel bi yıka sampuanla sonra sacındaki suyu eline sık kurut biraz. O soğan suyunu saç diplerine masaj yaparak dök. Saçların o kadar hızlı uzucakki şok olcaksin ve parliycak
Saçların maşALLAH çok gür :)
Ama ben yinede uzun saçta özellikle de gürse düz kesimi sevmiyorum
V kesim bana daha hoş geliyor.
Birde saçların maalesef düz kesilmemişş
Bi tarafı yamuk
Teşekkür ederim evet saçlarım gür, resimde kendi dogal hali yıkanıp kurulandı kabarık durdu benim hosuma gidiyor herkesin kendi fikri. Zevkler ve renkler tartısılmaz kısacası Yamuk kesildigi belli oluyor zaten eşitlettiricem tekrardan fikirlerin icin sagol canım
Canım benim saç kesimimde boyuda senle aynı. 1 tane soğanı ikiye böl 1 bardak suda kaynat 5 dakika. Saçını ilk güzel bi yıka sampuanla sonra sacındaki suyu eline sık kurut biraz. O soğan suyunu saç diplerine masaj yaparak dök. Saçların o kadar hızlı uzucakki şok olcaksin ve parliycak
Yaa çok teşekkür ederim canım bu fikri benimle paylastıgın icin fikri bile mutlu etti cumartesi günü saçlarımı tekrar esitlettiricem sinameki kürü icin de malzemelerimi de tamamlicam ama ilk senin dediginle baslamak istiyorum tekrardan cok sagol canım