- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
bugün görüştüm doktorla arkadaşlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeeee sonuc ne canım icine sindi mi?
efnancım fotoğrafçıya yönlendirdi beni fotoğraflarla beraber gel tasarım yapalım dedi akşam ancak iş çıkışı foto çektirdim en kısa zamanda tekrar gitcem ama çok pozitif bir insan çok kısa görüşebildim sağolsun benim için toplantısından erken çıktı
Sagolsun Cok iyi bir insandır doktorumuz:) gelişmeleri paylaşırsan sevinirim canım:)))
efnan ismini söyleyerek selamını söyledim ankaradan .... diye umarım hatırlamıştır efnan bide resim cd sini elden verecez dimi mail olarak resimleri atmıcaz
Hatirlamamasi mümkün değil canım:)))resimleri elden vericeksin canım hoca tasarım yapıp atar sana.
Canım inşallah tasarımda sonuçta güzel olur cok memnun kalırsın .tasarimini koyarsan yorum yaparız isterseniz tabi.gelismelerden bizleri haberdar etmeyi unutmayın
salı günü Tevfik sözenle görüşmeye gitecem tasarım için ,şimdiden heyecan bastı:)
Gelişmeleri bizlerle paylaşmayı unutma canım, bizi merakta koyma:)))
Gelişmeleri bizlerle paylaşmayı unutma canım, bizi merakta koyma:)))
Ben de burun ameliyat olmayı düşünüyorum. tevfik beye ameliyat olan arkadaşlara ve size arkadaşlık talebi gönderdim.
Merhaba canım istegini kabul ettim:))
Teşekkür ederim baktım fotoğralarınıza çok güzel olmuş![]()
Teşekkür ederim canım senin ki cok daha guzel olur inşallah:)
Tevfik beye ulaşmak için burada yazılan mail adreslerini kullanabilir miyiz? Çabuk dönüş yapıyor mu kendisi?
tevfiksozen@gmail.com adresinden mail atabilirsin canım ameliyatta degilse görür görmez doner.
Çok teşekkür ederim, burada onun hastası olan diğer arkadaşları da ekledim, tabii bir de doktorla görüşebilirsem daha sağlıklı karar verebilirim sanırım =)